Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

της κοντής, της φταίνε οι τρίχες!

Πικραμένος, αλλά όχι και σε σημείο να βάλει τα... κλάματα δήλωσε ο Μίκαελ Στόρε στον σουηδικό Τύπο, όπου η απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου έγινε πρώτο θέμα. «Είναι κάτι άσχημο, αλλά δεν θα κάτσω να κλάψω κιόλας για αυτό που έγινε. Ό,τι συνέβη μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για να συνεχίσω να δουλεύω με στόχο να γίνω προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο», αρκέστηκε να πει στους συμπατριώτες του.

Στα σουηδικά ΜΜΕ μίλησε και ο αμυντικός των «κυανέρυθρων», Μάρκους Γιόνσον. «Η κατάσταση στην ομάδα ήταν άσχημη μετά από πέντε συνεχείς ήττες. Ήδη έχουν απολυθεί 6-7 προπονητές στην Ελλάδα τη φετινή περίοδο και το γεγονός ότι ο Μίκαελ Στόρε παρέμεινε τόσο καιρό δείχνει ότι έκανε καλή δουλειά. Οι Έλληνες είναι ανυπόμονοι. Η διοίκηση έκρινε πως χρειαζόταν μια ριζική αλλαγή. Προφανώς δεν είναι κάτι ευχάριστο για μένα, γιατί συμπαθώ τον Μίκαελ Στόρε σαν προπονητή και άνθρωπο», είπε για τον συμπατριώτη του.

Όσο για τον τραυματισμό του και το μέλλον του είπε: «Είχα ένα πρόβλημα, αλλά τώρα προπονούμαι κανονικά κι ετοιμάζομαι να επιστρέψω. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμη. Εξαρτάται από μένα και την ομάδα», ενώ ερωτηθείς αν η απόλυση του συμπατριώτη του επηρεάζει την υπόθεσή του, ο Σουηδός αμυντικός απάντησε: «Ειλικρινά δεν ξέρω. Εγώ ήμουν ήδη στην ομάδα πριν έρθει ο Στόρε, αλλά εξαρτάται από το νέο προπονητή και τη φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει η Αθήνα, αλλά εξαρτάται από το τι θα γίνει στην ομάδα. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεθείς γρήγορα από την κορυφή στον πάτο και αντίστροφα».

http://www.sport-fm.gr/ 

Σχόλιο:  Εγώ να δεις τι θέλω να γίνω κύριε Στόρε, όταν θα μεγαλώσω... Το θέμα είναι πως σαν προπονητής της ομάδας μας, απέτυχες παταγωδώς. Αρχικά παρακολούθησες κάποια φιλικά της ομάδας για να αξιολογήσεις ποιός θα μείνει και ποιός θα φύγει. Μετά, δοκίμασες 2 καραβιές παίκτες και τελικά δέχτηκες να προπονείς Οκπάκους, Πούπους, Φουγκουτέτοιους, Βαρώδες κλπ, χωρίς να έχεις επιθετικές λύσεις πέραν όσων ήδη είχαμε πέρυσι, που από πέρυσι είχαν ήδη δείξει την ανικανότητα τους... 

Τι περίμενες να γίνει με τον Μπάλαμπαν και τον Ριέρα σαν επιθετικούς? Να βάζει το ένα γκολ πίσω από το άλλο η ομάδα? Ο Μπάλαμπαν είναι πολύ λίγος, ο δε Ριέρα είναι καλός εάν έχει δίπλα του τους κατάλληλους συμπαίκτες, και σε καμία περίπτωση δεν είναι σέντερ φορ ο άνθρωπος...

Τι περίμενες? Πως ο Κουμορτζί και ο Μανιάτης θα γίνουν ξαφνικά δημιουργικοί μέσοι? Πως? Με μάγια?

Και τι φαντάστηκες? Πως ο Όμο θα παίξει σαν σέντερ μπακ αλλά ο Σαλπιγγίδης δεν θα κάνει πάρτι? Γιατί δεν ρωτούσες τον 9χρονο γιό μου να σου πει?

Κύριε Στόρε, όσο κι αν θέλεις να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου, ο Πανιώνιος που έστησες στην Τούμπα σε εκθέτει ανεπανόρθωτα... Μέχρι να φύγει ο Κιντής, μπορεί και να είχες δικαιολογίες, αλλά τι δικαιολογία έχεις που ο Πανιώνιος στην Ρόδο έκανε ένα σουτ με τον Μπάλαμπαν στο δεύτερο ημίχρονο? Τόσο εύκολη νίκη, δεν την ονειρεύτηκε ούτε ο πιο αισιόδοξος Ροδίτης!

Όταν μεγαλώσεις, θα ήθελες να γίνεις ηγέτης, αλλά είσαι πολύ λίγος για το παραμικρό. Και πούσαι, είσαι ήδη 35 χρονών, δεν είσαι ακόμα στην εφηβεία! Εάν δεν δουλέψεις πρώτα σαν βοηθός δίπλα σε μερικούς αξιόλογους και καταξιωμένους, ποτέ δεν θα γίνεις κάτι παραπάνω από ότι είσαι τώρα.
Δεν ξέρω πως κατάφερες να πάρεις νταμπλ στην Σουηδία, αλλά... πριν έρθεις σε εμάς, η ομάδα που την προηγούμενη χρονιά πήρε νταμπλ, έχανε τον έναν αγώνα μετά τον άλλον, και σε ξεφορτώθηκαν με ευχαρίστηση, για να σε φάμε εμείς στο σβέρκο.

Γι αυτό, κύριε Γιόνσον που τρως ψωμί στην ομάδα μας, αντί να βρίσκεις δικαιολογίες πως στην Ελλάδα είμαστε ανυπόμονοι, γιατί δεν αναρωτιέσαι γιατί οι συμπατριώτες σου άφησαν να φύγει τέτοιο κελεπούρι σαν τον Στόρε, μετά από κάποια αποτυχημένα αποτελέσματα? Καλά εμείς είμαστε μάο μάο, εσείς που είσαστε πολιτισμένοι Σουηδοί γιατί δεν κρατήσατε, τέτοιον ηγέτη προπονητή? Α να χαθείς κι εσύ, γελοίε! Ξεφορτώσατε το παλτό-προπονητή σε εμάς, και τώρα... κρίνετε την Ελλάδα, ότι είμαστε ανυπόμονοι, κλπ. 


 

2 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε κάποιοι άλλοι που επέτρεψαν αν γίνει ο Πανιώνιος πεδίο δοκιμαστικών βολών, εργαστήριο εκμάθησης διαφόρων μαθητευόμενων μάγων.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και τώρα αναζητούμε να την αλλάξουμε όσο μπορούμε.

amanAM είπε...

Η γνώμη, είναι σαν την πορδή. Ο καθένας αμολάει και την δικιά του!

Το να έχει προσωπική γνώμη ο κάθε Γιόνσον, το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό, το πρόβλημα πως η γνώμη του Γιόνσον, ακούγεται στ αυτιά μου σαν πορδή, αλλά βρίσκει βήμα και προβάλλεται η πορδογνώμη του!

Κάπως έτσι άκουγα πέρυσι, που βρεθήκαμε στην κατάψυξη έτοιμοι γι υποβιβασμό, και κάποιοι έβγαιναν και αποκαλούσαν τον Φερέρα σαν μαιτρ της τακτικής, και αξιόλογο προπονητή.

Λίγο πολύ, μας έλεγαν μαλάκες, που δεν αντιλαμβανόμασταν την αξία του.

Τώρα προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Στόρε σαν θύμα της ανυπομονησίας μας... Φαντάζομαι πως θύμα της ανυπομονησίας είναι και ο Κιντής.

Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε αυτοί που τους φέρνουν.