Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Νέο Δ.Σ. - Στόρε τέλος!

Ο Ηλίας Λιανός είναι ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, όπως προέκυψε μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, που δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται στις αποφάσεις για την ομάδα, αναζητούσε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και κατέληξε στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ.

Ο Λάζαρος Καμπανόπουλος ανέλαβε καθήκοντα πρώτου αντιπροέδρου με αγωνιστικές αρμοδιότητες, ενώ ο Γιώργος Ζερβακάκος ως δεύτερος αντιπρόεδρος θα ασχολείται με οικονομικά ζητήματα. Δύο παλιές δόξες της ομάδας, ο Δημήτρης Ναλιτζής και ο Στέλιος Αποσπόρης είναι νέα μέλη στο ΔΣ, όπως επίσης και οι Γιάννης Παρισινός, Μενέλαος Δημητρίου, Αλέξανδρος Χαριτάκης, Χρήστος Σβωλόπουλος, Κώστας Γιαννακόπουλος και Γιώργος Κωνσταντινίδης.

http://www.sport-fm.gr/


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3:30 μ.μ. στα γραφεία του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, συνάντηση μεταξύ των κ. Ζερβακάκου, Καμπανόπουλου και του κ. Στόρε. Αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ με τον κ. Μίκαελ Στόρε».

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και οριστικό… Ο Μίκαελ Στόρε αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Πριν καλά-καλά συσταθεί σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ, υπό την προεδρία του Ηλία Λιανού πλέον, ο Σουηδός προπονητής απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία πληρώνοντας το μάρμαρο για την κακή πορεία των «κυανέρυθρων»

http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: