Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ιατρικό δελτίο

Τα νέα δεν ήταν και τόσο καλά για τον Ρικάρντο Βαζ Τε ο οποίος υπέστη μία μικρή θλάση στη γάμπα (γαστροκνημία) και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης τις επόμενες ημέρες. Ο τραυματισμός αυτός εμπόδισε τον Πορτογάλος ποδοφαιριστή από το να ταξιδέψει στην πατρίδα του ανταποκρινόμενος στην κλήση του στην Εθνική της χώρας του, η οποία ήρθε εχθές στα γραφεία του Πανιωνίου.

Ο Σίτο Ριέρα δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στην πλάτη που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Ο Ισπανός επιθετικός θα υποβληθεί πάντως σήμερα σε μαγνητική έτσι ώστε το ιατρικό τημ των κυανερύθρων να διαπιστώσει την πορεία του τραυματισμού του.

Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος τις 2 τελευταίες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται από αύριο να επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις.

---------------------------------------------

Στάρε: Με στηρίζει η διοίκηση, αλλά...

Χρήστος Παπαντωνόπουλος | 6/10/2010 7:34:44 μμ

Την πεποίθησή του πως η διοίκηση του Πανιώνιου τον στηρίζει παρότι οι κυανέρυθροι δεν έχουν πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, εξέφρασε ο Μίκαελ Στάρε με δηλώσεις στον Τύπο της Σουηδίας. Αναγνωρίζει βέβαια πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, ενώ τόνισε πως δεν τον φοβίζει η κριτική, που του ασκείται. Ο Ρικάρντο Βαζ Τε υπέστη θλάση στη γάμπα και είναι πιθανό να μην προλάβει τον αγώνα με τον Εργοτέλη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

"Δεν είχαμε μέχρι τώρα τα αποτελέσματα που θέλαμε. Τα πράγματα δεν διαφέρουν εδώ πολύ από τη Σουηδία. Όταν κερδίζουμε, ο κόσμος είναι χαρούμενος κι όταν χάνουμε, ο κόσμος είναι λυπημένος. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό κι όταν συμβαίνει αυτό μπορούν να έρθουν και τα αποτελέσματα", δήλωσε αρχικά ο Στόρε και πρόσθεσε:
"Οι Έλληνες είναι ανυπόμονοι. Όμως είναι στη φύση της δουλειάς του προπονητή να δέχεται κριτική, ακόμη και να ζητά ο κόσμος την απόλυσή σου. Δεν είναι κάτι για το οποίο χάνω τον ύπνο μου. Έχω κάνει καλή δουλειά και αισθάνομαι ότι η διοίκηση με στηρίζει. Αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει. Όλα είναι στο πρόγραμμα.
Κάθε ομάδα είναι καθρέφτης της δουλειάς του προπονητή. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να είναι αυτοί που πρέπει να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά εγώ είμαι αυτός που έχω την ευθύνη. Αν φοβόμουν την απόλυση, θα έπρεπε να είχα σταματήσει αυτή τη δουλειά. Αν δεν ήμουν έτοιμος να εκτεθώ σε αυτό τον κίνδυνο, δεν θα είχα αναλάβει αυτή τη θέση".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=75765#ixzz11eGWn6Ew

---------------------------------------------------------
Σχόλιο: Κύριε Στόρε, βρες κάποιον (της δικιάς σου εμπιστοσύνης) να μιλάει Ελληνικά, επειγόντως. Να μπορεί να σου μεταφράσει τι γράφεται και τι λέγεται.

Όλοι οι οπαδοί, έχουμε τις επιφυλάξεις και τις ανησυχίες μας, και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Η ομάδα όμως, παρουσιάζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα εδώ και 3 χρόνια, δεν μπορεί να βάλει γκολ με τίποτα, έχει σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ και δεν έγιναν από την διοίκηση οι απαραίτητες ενισχύσεις, αντιθέτως έγιναν κινήσεις που αλλοίωσαν  την συνοχή της ομάδας, το δε μοναδικό κριτήριο για την απόκτηση νέων παικτών ήταν ότι ο τζάμπας είναι καλύτερος από όποιον στοιχίζει... οπότε, ο τελευταίος που φταις είσαι εσύ. 

Μερίδιο ευθύνης έχεις, γιατί αποδέχεσαι τέτοιες καταστάσεις, αλλά όσο το παλεύεις, είσαι η μόνη ελπίδα μας. Ο Τσακίρης είναι απασχολημένος με τον εαυτό του, ο Κιντής με τις θεωρίες του και την ανασυγκρότηση της κοινωνίας, το Δ.Σ. είναι διορισμένο και ανύπαρκτο, ο μόνος που παλεύει μόνος του με τα θηρία, μοιάζεις να είσαι εσύ. 

Βέβαια, υπάρχει και η περίφημη δήλωση του Κιντή, πως πρώτα θα φύγει αυτός, και μετά εσύ. Άρα... εάν είσαι φευγάτος, ο Κιντής θα είναι πιο φευγάτος από εσένα, πράγμα που δεν νομίζω να στενοχωρήσει κανέναν!

13 σχόλια:

Griniaris είπε...

Ας μην ανησυχούμε και τόσο για τον Βαζ Τε.Είναι προφανές ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος για τέτοιες ταλαιπωρίες.Ο νοών νοήτω...

amanAM είπε...

Εάν ο Στόρε σκέφτεται πως είναι υπ ατμόν, τότε... ο Κιντής πρέπει ήδη να ανοίγει την πόρτα της εξόδου, και δεν μας το λένε για να μην πάθουμε ντελίριο χαράς!!!

zamis είπε...

Εχεις πολυ δικιο οταν λες οτι εχει τεραστια σημασια το πως μεταφερονται πραγματα στον Σταρε.
Κι οσο νιωθει οτι στηριζεται απο τον κοσμο,θελω να πιστευω οτι θα γινεται πιο τολμηρος.
Γιατι,ενταξει,πες οτι τον τρωνε.Φαντασου τι μπορει να φερουνε στη θεση του..
Η ομαδα εχει προπονητη μετα απο τον Λινεν για πρωτη φορα,θα κανει κι αλλα λαθη σιγουρα αλλα ειναι απαραιτητο να διατηρησουμε σταθεροτητα στον παγκο επιτελους.

amanAM είπε...

Η ΑΕΚ των χιλίων οικονομικών προβλημάτων, φέρνει τον Μανόλο Χιμένεθ, με 800 χιλιάρικα περίπου τον χρόνο, συν 250 χιλ για τους συνεργάτες του, συν διάφορα μπόνους για τίτλους και έξοδο στο ΤΣ.Λ.

Εμείς, οι οικονομικά εύρωστοι, οι δανειστές της ΑΕΚ, οι προμηθευτές παικτών, πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Προς το παρόν τουλάχιστον.

Θα δούμε...

br fun_atic είπε...

Αν δεν είχαμε τον Στόρε, θα είχαμε διαλύσει προ πολλού. Ο Σουηδός είναι πολύ πεισματάρης και δεν το βάζει κάτω.Όλοι μας οφείλουμε να τον στηρίξουμε.

Miltos@Chios είπε...

Συμφωνω απολυτως.!Εαν δημοσιευαμε σε ολα τα blogs ενα κειμενο στηριξης του?Τι λετε?

br fun_atic είπε...

Μάθαμε ότι σφραγίστηκαν οι επιταγές, αλά δεν μάθαμε αν πληρώθηκαν τα λεφτά ή σε περίπτωση που δεν πληρώθηκαν ποια μέτρα λάβαμε...

Θα κρατήσουμε και κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 35 παίκτες. Πω πληρώνονται όλοι αυτοί και πόσο στοίχησαν; Υπήρξε υπέρβαση του προυπολογισμού ή όχι; Γιατί αν υπήρξε και μάλιστα πέρα από το εκατομμύριο που ακούγαμε ότι ήταν διατεθειμένος να καταβάλει ο κος Τσακίρης, μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο, εκτός κι αν πουληθεί παίκτης από τη βασική ενδεκάδα (βλέπε Κούμο).

br fun_atic είπε...

Το κάναμε και πριν από λίγο καιρό...

Miltos@Chios είπε...

Δεν υπηρξε κοινο κειμενο

amanAM είπε...

Εσείς οι αγγλομαθείς, φτιάξτε ένα κειμενάκι στα Αγγλικά, και θα το δώσω σε Σουηδούς να μου το μεταφράσουν και στα Σουηδικά, να το ανεβάζουμε για να μπορεί ο άνθρωπος να το διαβάσει και στην γλώσσα του.

Εάν βρούμε το ημέηλ του ή τον λογαριασμό του στο φέησμπουκ, να του το στείλουμε, γιατί δεν είναι βέβαιο ότι θα αναζητήσει τι μπορεί να γράψαμε, στα Ελληνικά μπλογκς.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Νομίζω πως ένα απλό και ουσιαστικό κειμενάκι στα Αγγλικά είναι σε θέση να το κατανοήσει. Δέν χρειάζεται να μπαίνουμε στον κόπο να το κάνουμε στα Σουηδικά διότι μπορεί κάτι να χαθεί στη μετάφραση...

br fun_atic είπε...

δεν χρειάζεται κείμενο. Μπορούμε να γράψουμε απλά:

Jag stöder Mikael Stahre

που σημαίνει:

Υποστηρίζω τον Μίκελ Στόρε.

Τα λέει όλα.

amanAM είπε...

Ο Σόλομον Οκπάκο θα κάνει σύντομα το επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του και πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο νιγηριανός επέλεξε τον αριθμό 17 για τη φανέλα του.