Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Άκρα του τάφου σιωπή!

Παρόλη την κακοκαιρία και τη δυνατή βροχή, οπαδοί του Πανιωνίου πήγαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να… υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας που επέστρεψε από τη Ρόδο, με την ταπεινωτική ήττα-αποκλεισμό από το Διαγόρα στις αποσκευές της.
Τίποτα, ωστόσο, δε συνέβη, καθώς η αστυνομία είχε μεριμνήσει και οι παίκτες, αλλά και το προπονητικό τιμ δεν εμφανίστηκαν στην αίθουσα αφίξεων, αλλά φυγαδεύτηκαν από άλλη πόρτα.
Επίσης, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο των «κυανέρυθρων», το Απήλιον… «για το φόβο των Ιουδαίων».
http://www.sport-fm.gr

Σχόλιο:  

Την Κυριακή, ποιός θα τους φυγαδεύσει?

Είμαι κάθετα αντίθετος με οποιαδήποτε ενέργεια βίας. Είμαστε με το ένα πόδι στην βήτα εθνική, μην σπρώξουμε μόνοι την ομάδα μας εκεί, μην χαρίσουμε άλλοθι σε αυτούς που μας οδηγούνε εκεί. Αυτό που θα μας αποτελείωνε αυτήν τη στιγμή, είναι μια τιμωρία της έδρας μας.

Με ενέργειες καφρίλας και χουλιγκανισμού, θα απενοχοποιήσουμε όσους λένε πως μας βαρέθηκαν, λένε πως ξενέρωσαν, πως δεν τους έμεινε διάθεση να προσφέρουν,  πως δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο.

Μην επιτρέψουμε την Κυριακή το βράδυ, αυτοί που θα πρέπει να απολογούνται για τα χάλια μας, να κάνουν τους κατήγορους. Μην τους χαρίσουμε άλλοθι.

Κατά την γνώμη μου, η καλύτερη στάση είναι  να κάτσουμε όλοι στις θέσεις μας, σιωπηλοί. Ακόμα και γκολ να βάλουμε (λέμε τώρα, με ποιόν να το βάλουμε, με τον Αμπάλαμπαν?), άκρα του τάφου σιωπή! 
90 λεπτά απόλυτης ησυχίας!

Σιωπή, γκιχ να μην ακούγεται... Στις κηδείες ο κόσμος δεν φωνάζει, δεν μιλάει, σιωπά. Στέκεται ήσυχος, και πενθεί.
Στο τέλος του παιχνιδιού, ένα σύνθημα, ασχέτως αποτελέσματος: Ο Πανιώνιος είναι ομάδα ιστορική, κι όποιος δεν το ξέρει, να πα να γαμηθεί! 
Όλοι μαζί, με μια φωνή.

Αυτήν την στάση πρέπει να κρατήσουμε. 
Όσα θα λέγαμε και θα φωνάζαμε, τα ξέρουν προ πολλού, τα περιμένουν, ήδη είναι έτοιμοι να μας κατηγορήσουν για ότι κάνουμε και πούμε... Εάν μετατρέψουμε το γήπεδο σε μια τεράστια κηδεία, αυτό όχι μόνο θα τους βουλώσει το στόμα, αλλά θα τους τρομάξει πραγματικά. Διότι η οργή που δεν ξεσπάει, είναι πιο επικίνδυνη από αυτήν που εκτονώνεται (έστω και με λάθος τρόπο)...


ΥΓ. Ο Τσακίρης μπορεί να μας σώσει από την ελεύθερη πτώση, αρκεί να σταματήσει να ακούει διάφορους Χούτους, Καρπετοπανούτσους, ή όποιον άλλον φωστήρα! Αρκεί να σταματήσει να πετάει χωρίς λόγο τα λεφτά του. Πρέπει να το κάνει τώρα!!! O Τσακίρης μπορεί, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια δεν θέλει...

3 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ (Μπουφάν, φούτερ, περιβραχιόνια) και σιωπή πλήρη.

amanAM είπε...

Με μαύρα, σωστά, δεν το σκέφτηκα. Και με μαύρα περιβραχιόνια όσοι δεν βάλουν μαύρα. Κανονική κηδεία.

amanAM είπε...

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και οριστικό… Ο Μίκαελ Στόρε αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Πριν καλά-καλά συσταθεί σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ, υπό την προεδρία του Ηλία Λιανού πλέον, ο Σουηδός προπονητής απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία πληρώνοντας το μάρμαρο για την κακή πορεία των «κυανέρυθρων».

Ο Στόρε συναντήθηκε με τους δύο νέους αντιπροέδρους της ΠΑΕ, κ.κ. Ζερβακάκο και Καμπανόπουλο, και αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές ποιος θα είναι προπονητής του Πανιωνίου στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα. Ήδη για τη διάδοχη κατάσταση έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Τάκη Λεμονή και του Παύλου Δερμιτζάκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3:30 μ.μ. στα γραφεία του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, συνάντηση μεταξύ των κ. Ζερβακάκου, Καμπανόπουλου και του κ. Στόρε. Αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ με τον κ. Μίκαελ Στόρε».