Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Χάσαμε από τον Ζαχαριάδη

Σήμερα δεν μας νίκησε η Καβάλα με 2-1, το παιχνίδι το καθάρισε ο Ζαχαριάδης, που έριξε τις μάσκες για τις προθέσεις της διατησίας εναντίον μας.
Το να να μην βγάζει κάρτες σε σκληρά φάουλ στο πρώτο ημίχρονο που ένα εξ αυτών έπρεπε να είναι απ ευθείας κόκκινη, το έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια...
Το να μας ακυρώνουν 2 κανονικότατα γκολ, δεν το συναντάμε κάθε μέρα, αλλά κι αυτό... μέσα στο πρόγραμμα είναι, όταν είσαι ο Πανιώνιος. 
Το να σταματάει όμως κάθε σέντρα προς την περιοχή της Καβάλας, αυτό πρώτη φορά το είδαμε σήμερα!!! Και καλά, ας πούμε πως έγιναν κι ένα δυο επιθετικά φάουλ, είναι δυνατόν κάθε σέντρα να είναι επιθετικό φάουλ? Δεν γίνεται!!!

Προφανώς το είχε παίξει 2-1 στο στοίχημα, γιατί ούτε στην Καβάλα έδωσε στο τέλος το πέναλτι που κέρδισε, αυτός ο ανεκδιήγητος διαιτητής είχε αποφασίσει πως το αποτέλεσμα είχε κλείσει, κι ότι κι αν συνέβαινε, δεν θα επέτρεπε να αλλάξει.
Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε το παιχνίδι. Όμως, σταθήκαμε πολύ καλύτερα, από ότι ο Παναθηναϊκός στο ίδιο γήπεδο, 2 εβδομάδες πριν. Είχαμε τον έλεγχο, είχαμε ανάπτυξη, βάλαμε ένα γκολ που άδικα ακυρώθηκε, κι αντί να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με 1 ή 2-0 υπέρ μας, βρεθήκαμε να χάνουμε στην μοναδική επίθεση που έκανε η Καβάλα, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης.

Παρόλο που βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αντιδράσαμε! Δεν ήταν όμως δυνατό να αντιδράσουμε επιτυχημένα, αφού δεν μας άφηνε ο καραγκιόζης ο διαιτητής.

Και μόνο για το σπριντ που έκανε ο Κοντοές, και κάλυψε με σπριντ 10-15 μέτρα για να κόψει μια αντεπίθεση,  καθώς και για όλο το πάθος του και την προσφορά του, ήταν ο MVP κατά την γνώμη μου.
Στον αντίποδα ο Τσότσαλιτς, ο άνθρωπος είναι εντελώς ντεφορμέ.

Ο Κούκετς ήταν απογοητευτικός, όχι για κάποιο λάθος, αλλά για την παντελή έλλειψη πάθους  σε όσο διάστημα αγωνίστηκε. Τι σκατά είχανε πάθει όλοι, Κούκετς, Μπάλαμπαν κλπ? Δεν είναι δυνατόν να εκτελούν τόσο χάλια όλα τα στημένα?
Ο Μπάλαμπαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαφανισμένος, χαμένος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και ο Σαλαλί, δεν τροφοδοτήθηκε μεν, δεν τον είδαμε όμως σε καμία φάση να κάνει κάποια προσπάθεια...
Εξαιρετικός ο Βαζ Τε όσο έπαιξε, έβαλε κι ένα υπέροχο γκολ. Κρίμα, που δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στο τέλος, σε ένα επικίνδυνο σουτ που έκανε. Δυστυχώς ο Γκαλίνοβιτς έκανε 2-3 αποκρούσεις στο τέλος, που ότι ξέφυγε από τον διαιτητή, το σταμάτησε αυτός. Ιδίως την απόκρουση στο σουτ του Βαρό, δεν την βλέπεις κάθε μέρα.

Ο Βαρό δεν μου άρεσε, παρόλο που προσπάθησε, ο Λάτκα είναι πολύ ανεβασμένος, φέτος ο Μάχο σταθερή αξία, για τον Σιόβα δεν θέλω να μιλήσω, ούτε για τον τρόπο που αντέδρασε όταν βγήκε με αλλαγή, αυτό το παιδί μου είναι εντελώς αντιπαθητικό.
Ο Μανιάτης φιλότιμος. πούλησε βέβαια κάμποσες μπάλες πάλι σε μακρινά σουτ απελπισίας και σε γιόμες. Αντιθέτως, ο Πούπο όταν μπήκε, έκανε 2-3 μπαλιές με αξιώσεις. Ο Κούμο είναι βελτιωμένος, αλλά πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο.

Ο Χίκα άργησε να μπει. Με τον Ριέρα τι συνέβη ξαφνικά? Γιατί έμεινε εκτός 18άδας? 

Δεν ξέρω εάν έχουμε ελπίδες φέτος, εάν θα παλέψουμε για την σωτηρία μας ή εάν θα πέσουμε αμαχητί, σαφώς το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα είναι σαν τελικός, δεν ξέρω τι να περιμένω από αυτήν την ομάδα, αφού βλέπω πως... δεν διαφέρουμε πολύ σε δυναμικότητα από κάτι Καβάλες, Ξάνθες, Βόλους κλπ που είναι οι άμεσοι αντίπαλοι μας, αυτό που βλέπω είναι πως προς το παρόν δεν τα καταφέρνουμε, είτε με την διαιτησία, είτε με τα αδικαιολόγητα νεύρα μας, είτε με την μαύρη μας την μοίρα. Εάν συνεχίσουμε έτσι, β εθνική σου ερχόμαστε.

Το παιχνίδι με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, είναι πλέον τελικός. Σε περίπτωση αποτυχίας, την βάψαμε.

4 σχόλια:

amanAM είπε...

το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον διαιτητή, ήταν πως κάθε φάουλ, κάθε κόρνερ, κάθε σέντρα προς την περιοχή της Καβάλας, την σταματούσε με επιθετικό φάουλ. Μόνο με μακρινό σουτ μπορούσαμε να σκοράρουμε, το πετύχαμε μια φορά με τον Βαζ Τε, δεύτερη δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Ναι δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Καβάλας, αλλά δεν άφησε κανένα περιθώριο να κινδυνεύσει η Καβάλα.

Δεν φταίει όμως μόνο ο διαιτητής. Για την δικιά μας ανικανότητα στην εκτέλεση όλων των στημένων, για την εξαφάνιση του Μπάλαμπαν και του Σαλαλί, για την ανυπαρξία πραγματικού σέντερ φορ, για τα μόνιμα αμυντικά προβλήματα που προκαλούν στιγμιαία λάθη που 1-2 εξ αυτών καταλήγουν στα δίχτυα μας, δεν φταίει ο διαιτητής.

Και ξέρουμε ποιός φταίει, που διοικητικά η ομάδα είναι ανύπαρκτη, και είμαστε ο εύκολος στόχος.

br fun_atic είπε...

όταν από τη μία έχεις έναν κακό διαιτητή και εντελώς άπειρο στην κατηγορία και από την άλλη την Makis family, με τον μικρό στον πάγκο (είδαμε όλοι τι είπε στον διαμαρτυρόμενο Στάρε), τι περιμένεις;
Αλλά εμείς είμαστε κυριλέ και cool...Μια μέτρια ομάδα με ανύπαρκτη διοίκηση...
Πιάσε dear άλλο ένα jim beam...

amanAM είπε...

Με τον Γιάννη Σίμωση να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στο 56’ και να αλλάζει την ροή της αναμέτρησης ο Πανθρακικός επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας κάνοντας την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Παπουλής ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «πράσινων».

Ο νεαρός επιθετικός αντικατέστησε τον Πάγκαλό και στο 70’ με πολύ όμορφη προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Μετά από οκτώ λεπτά ο ίδιος παίκτης μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ηρακλή. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κομίνης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Παπουλής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Κώστα Βασιλακάκη

http://www.sport-fm.gr/article/296321

Εμάς να δούμε ποιος θα μας σώσει!!!

amanAM είπε...

Απεβίωσε χθες το βράδυ σε ηλικία 82 ετών ο Ντέζο Μπούντζακ, διεθνής αστέρας του ουγγρικού ποδοσφαίρου τη δεκαετία του ’50 (αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1958), και ένας από τους σταθερότερους ξένους προπονητές που εργάστηκαν στη χώρα μας.

Ο εκλιπών υπήρξε τεχνικός του Πιερικού το 1966-68, του Πανιωνίου με εξαιρετικά αποτελέσματα (έξοδο στην Ευρώπη) το 1968-70, του Απόλλωνα Αθηνών το 1970-72, της Παναχαϊκής το 1983-84 και ξανά στον σύλλογο της Κατερίνης το 1984-85, από την 11η ως την 25η αγωνιστική.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, τιμώντας την προσφορά του Ούγγρου τεχνικού, ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της την είδηση του θανάτου του αναφέροντας ότι «έφυγε εχθές από τη ζωή ο Ντέζο Μπούντζακ. Προπονητής της «χρυσής» ομάδας του Πανιωνίου από το 1968 έως το 1970. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Η προσφορά του στον σύλλογο μας θα είναι πάντα αξιομνημόνευτη».

http://www.sport-fm.gr/article/296101