Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

pregame Ατρόμητος-Πανιώνιος

Η σημερινή προπόνηση του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε στο «Απήλιον» στις 11 το πρωί. Αμέσως μετά ο κ. Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή τη ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο η οποία είναι η εξής: Ανδριόλας, Μπέλιτς, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Τσοτσαλίτς, Γουέλινγκτον, Όμο, Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κουμορτζί, Νικολάου, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Σκούφαλης, Μπουβάλ, Εστογιανόφ, Ριέρα, Μπάλαμπαν.

Σχόλιο: Είναι βέβαιο πως αύριο θα πρέπει να αμυνθούμε, και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Είναι επίσης δεδομένο το ρόστερ, όσο έχουμε δει τουλάχιστον εμείς από τις εξέδρες.

Δυστυχώς λείπουν Μανιάτης, Τζαβέλας, Καστελιόνε.

Τέρμα ο Ανδριόλας.
Θεωρώ πως πρέπει να μπουν οι 2 νέοι παίκτες, Τσότσαλιτς και Γιόνσον, με την ελπίδα να αξίζουν και να δικαιώσουν τους λόγους που τους αποκτήσαμε, μαζί με τους Λάτκα και Κούκετς στην άμυνα. Όχι τον Μπαρόνι, όχι ότι με έχει πείσει ο Κούκετς μπορεί να παίξει στην θέση του Τζαβέλα, αλλά είναι αριστεροπόδαρος, και ο Μπαρόνι είναι α-πα-ρά-δεκ-τος! Ούτε ο Κοντοές με έχει πείσει, λυπάμαι.

Σαν ανασταλτικοί μέσοι, να μπουν Όμο (που μπορεί να βγάλει και κάποια Ρεκόμπια μπαλιά για αντεπίθεση), και ο Νικολάου (που συνήθως είναι πολύ καλύτερος στα εκτός έδρας παιχνίδια, παρά στα εντός), και στα άκρα του κέντρου ο Ριέρα και ο Εστογιανώφ.

Εγώ θα έβαζα στο κέντρο και τον Γουνδουλάκη, που θα βγαίνει σαν κρυφός επιθετικός, και αναγκαστικά τον Μπάλαμπαν, ελπίζοντας πως θα παίξει καλά.

Σε ετοιμότητα για αλλαγές, θα είχα τον Μπουβάλ, εάν χρειαστεί ενίσχυση η επίθεση,  θα μπορούσε να προωθείται και ο Κούκετς καλύπτοντας την άμυνα ο Όμο, και ανάλογα την ροή του παιχνιδιού ίσως και τον Κουμουρτζί.

Βέβαια δεν είμαι, ούτε θα μπορούσα να είμαι προπονητής.

Ξέρεις τι δεν μου αρέσει? Ότι είμαστε κι εμείς λεγεώνα των ξένων. Τα "ταλαντούχα" Ελληνόπουλα είναι εκτός αποστολής, εντός αποστολής Έλληνες είναι οι 7 από τους 19, ο Κοντοές είναι μέτριος (δυστυχώς), ο Σιόβας ήταν αργός και αδιάφορος όσες φορές τον είδα να παίζει, ο Αναστασόπουλος μου αρέσει αλλά είναι λίγο αδύνατος για το δυναμικό παιχνίδι που πιστεύω ότι θα χρειαστεί στο Περιστέρι, ο Σκούφαλης είναι εντελώς ντεφορμέ, ο Γουνδουλάκης είναι ο γνωστός Φανούρης, ικανός για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Ο Νικολάου μπορεί να είναι Κύπριος αλλά τον θεωρώ Έλληνα, και τελευταίος Ελληνας της αποστολής είναι ο Ανδριόλας.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, από τους ξένους περιμένουμε να παίξουν, και να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Με εξαίρεση όμως τον Ντάριο Φερνάντεζ (στο πρόσφατο παρελθόν), δεν έχω δει άλλον ξένο με Πανιώνια ψυχή.

Επ ευκαιρίας, θέλω να αναρωτηθώ και γι αυτόν τον Κολοβό που πήραμε, την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Είναι 27 χρονών, προέρχεται από πολύ μικρή κατηγορία, άρα... κάποιος πρέπει να έκρινε πως αυτό το παιδί έχει παρόν, δεν μπορεί να τον πήραμε για το μέλλον του, όντας ήδη 27 ετών. Εάν έχει λοιπόν παρόν, υποθέτω πως θα τον δούμε σύντομα να παίζει. Εκτός κι αν τραυματιστεί σε κάποια προπόνηση ή υποτροπιάσει κάποιο παλιό του τραύμα, και περιμένουμε για κάποια χρόνια να αποθεραπευτεί κι αυτός, και μόλις συνέλθει, να τον αφήσουμε ελεύθερο. Λέτε να το γουρσουζέψω και να γίνει όπως λέω?

ΥΓ. Μεγάλη ξεφτίλα στο μπάσκετ. Δεν το παρακολουθώ το άθλημα, αλλά... ξεφτυλιστήκαμε διπλά, σε άδειες εξέδρες, μπροστά σε ένα υβριστικό πανώ (απότι κατάλαβα...), χάσαμε από αυτήν την ΑΕΚ, με  89-56 !!! Δυστυχώς και στο μπάσκετ, έχουμε καταντήσει πολύ μικροί. Η ομάδα μας του μπάσκετ, έχει γράψει ιστορία στα γήπεδα, με κορυφαίους παίκτες, με φοβερές εμφανίσεις στο παρελθόν, με αξιοπρεπή πορεία όλα αυτά τα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη, φέτος έχει καταντήσει καρπαζο-εισπράκτορας πεθαμένων. Μεγάλη ξεφτίλα. Ξεφτίλα και για την ΑΕΚ η φετινή της ομάδα καθώς και η συμπεριφορά της, και αυτή είναι ιστορική ομάδα, δυστυχώς έχουμε επιδοθεί σε διαγωνισμό ποιός είναι πιο ξεφτίλας από τον άλλον. Ντροπή και στους δυο.

2 σχόλια:

claire είπε...

Μια μικρή λεπτομέρεια. Ο Κολοβός εχει γεννηθεί το 1993, οπότε είναι 17 χρονών κ όχι 27!!!

amanAM είπε...

Ουπςςςςςςςςςςςςςςςςς, έκανα λάθος... ελπίζω να ζω τότε, όταν θα τον πρωτοδούμε να παίζει!!!

Νόμιζα πως είναι του 83. Και μου φάνηκε πολύ παράξενο να πάρουμε έναν ποδοσφαιριστή 27 χρονών, που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, από ωμέγα κατηγορία. Εάν είναι του 93, τότε είναι πολύ λογική μεταγραφή, προφανώς είναι ταλεντάκι, και το "αρπάξαμε" εμείς, πριν το πάρει άλλος. Μια χαρά δηλαδή.