Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Φερερισμός

Ρε μπας και για όλα τα κακά της ομάδας, δεν έφταιγε τελικά μόνο ο Ρεκόμπας, αλλά και ο Εστογιάνωφ?

Όσο ο Ρεκόμπα και Εστογιάνωφ ήταν εκτός, τα πήγαμε περίφημα... Η επιστροφή του Φαμπιαν, μας επανέφερε σε εποχές Ρεκόμπα. Ήττες και αγχωτικές ισοπαλίες.

Τώρα που χάσαμε ξανά τον Φαμπιάν, η ομάδα ανέβηκε... Λέτε?

7 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Όχι. Εγώ τουλάχιστον δεν το πιστεύω. Το πρόβλημα είναι το πως στήθηκε η ομάδα και το ρόστερ της και η ανελαστικότητα προσαρμογών της από το Φερέρα. Τα λάθη στην άμυνα τα έκαναν τα μπακ και οι τερματοφύλακες.
Ο Εστογιανόφ είχε ένα πολύ κακό τραυματισμό το καλοκαίρι και δυστυχώς τώρα έγινε ακόμα χειρότερα η κατάστασή του. Ο άνθρωπος δεν είχε επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πέρυσι και σ' αυτό δεν ευθύνεται απόλυτα. Να σημειώσω ότι ήρθε πέρυσι και έπαιξε αμέσως έχοντας στα πόδια του και ένα ολόκληρο προωτάθλημα στην Ουρουγουάη με την Πενιαρόλ και προφανώς κάπου τον κάψαμε (θυμήσου ότι στον πρώτο γύρο πέρυσι έπαιζε βιονικά). Δες τι έχει πάθει και ο Ντιόγκο στον Ολυμπιακό για να καταλάβεις. Είναι κάτι που λίγο πολύ, όλοι οι Νοτιοαμερικάνοι, που έρχονται με αυτόν τον τρόπο παθαίνουν στην Ευρώπη.
Ας μην τον αδικούμε λοιπόν.
Ο Ρεκόμπα μπορεί όντως να είχε τα προβλήματα που περιέγραφε ο Διόγος αφού και στην Ντανούμπιο στο τελαυταίο ματς δεν έπαιξε λόγω "ενοχλήσεων".

vassilis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
vassilis είπε...

Καλά εσύ εισαι εντελώς άρρωστος. Μάλλον πρέπει να πας στο Βενιζέλειο (που μας δίνουν με τα διαρκείας) να κάνεις καμία εξέταση!!!!!!!!!!!!!!lol.

antonis είπε...

Eνας παικτης για να ειναι ηγετης η αν θελετε απλα αξιολογος,πρεπει να εχει καποια χαρακτηριστικα.
Να μπορει να παρει την ομαδα στις πλατες του οταν χρειαζεται, να μην τραυματιζεται με το παραμικρο,και γενικα να λειτουργει για το συμφερον της ομάδας του, και οχι για παρτι του.
Τιποτα απο τα παραπανω δεν εχει ο μποξερ Εστογιαννοφ.
Ελαχιστες συμμετοχες στα 2 χρονια,απων στα μεγαλα παιχνιδια,ατομιστης χωρις ουσια,και τελος μυγιαγκιχτος.
Επειδη διαχρονικα οι αναξιοι Προεδροι της ομαδας,μας υποχρεωνουν να βλεπουμε παικτες αμπαλους που δεν γνωριζουν καν τα βασικα του ποδοσφαιρου,πολλοι Πανιωνιοι εχουν παρασυρθει με τις ανουσιες ντριπλες που κανει ο Μποξερ και νομιζουν οτι ειναι παικταρας.
Αλλα τι να περιμενεις οταν εχει να ανταγωνισθει παικτες ρεταλια τυπου Γουνδουλακη και Σκουφαλη.
Εδω φτασαμε φετος να απωθεωνουμε τον Νικολαου(μεχρι να στριψει και να δωσει πασα,προλαβαινεις να κανεις τσιγαρο)
Δεν στεναχωρηθηκα οταν εφυγε ο φερερα,αλλα ειτε μας αρεσει ειτε οχι, σε αρκετα πραγματα δικαιωθηκε.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι κάποιοι δεν θυμούνται τον περυσινό Α' γύρο. Η απαξίωση είναι πολύ εύκολο να γίνεται και όποιος θέλει την κανει ανέξοδα. Ένα που δεν καταλαβαίνω είναι το περί ελάχιστων συμμετοχών τα τελευταία δυο χρόνια του Εστογιανόφ. Για φέτος ισχύει για όλους αυτούς τους λόγους που ανέφερα στο πρώτο σχόλιό μου. Πέρυσι έπαιξε σχεδόν όλο το πρωτάθλημα, έβγαλε 7 γκολ και μερικές ασσίστ. Όντως προς το τέλος έπεσε η απόδοσή του και ιδιίως όταν επανήλθε ο Ρεκόμπα και άλλαξε θέση. Αλλά νομίζω είναι άδικο να μιλάμε για απουσία προσφοράς πέρυσι.
Όσο για μποξέρ, δεν είδα πολλούς Πανιώνιους φίλους να μιλάνε για μποξέρ Τζεμπούρ. Και δεν είχε ρίξει και λίγες ο Ραφίκ στο τέλος της προπέρσινης χρονιάς κυρίως. Εκτός αν οι εντός παιχνιδιού δεν πιάνονται.
Και ας θυμηθούν όλοι την πρώτη χρονιά και του Τζεμπούρ και του Φερναντέζ στην ομάδα και ας αξιολογήσουν την προσφορά τους σε εκείνες τις χρονιές. Αν τις απομονώναμε τι θα λέγαμε γι' αυτούς τους παίκτες;

IWN1998 είπε...

...Του Φερέρα του ΄"βρώμαγαν" Εστογιανόφ και Ρεκόμπα και έφερε τον ημιπαράλυτο Σμόγιε. Δικαίωση.

amanAM είπε...

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι Φερερισμός, για να δηλώσω πως προσπάθησα να ακολουθήσω την (όποια) λογική του Φερέρα.

Φέτος, η χρονιά του Φαμπιάν είναι απογοητευτική. Έχει δικαιολογία τους τραυματισμούς του, αλλά δεν έχει καμμία δικαιολογία για την συμπεριφορά του.

Ακόμα και τον καυγά με τον Αραούχο θα δεχόμουνα, εάν δεν υποψιαζόμουνα πως η συγκυρία ήταν αμέσως μετά την απομάκρυνση του Ρεκόμπα και λίγο πριν τα Χριστούγενα και την μεταγραφική περίοδο που ερχόταν, και πιθανόν να έλπιζε να φύγει...

Αλλά η κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Αστέρα, ήταν ασυγχώρητη για εμένα.

Φέτος, η φυσική του κατάσταση ήταν τραγική, χάθηκε η ποικιλία στις τρίπλες, χάθηκαν τα ξεπετάγματα, χάθηκε το κέφι.

Πέρσι η απόδοση του ήταν συγκλονιστική, ιδίως όταν δεν έπαιζε ο Ρεκόμπα. Όταν έπαιζαν και οι 2, έπεφτε πολύ ο Φαμπιάν.

Φέτος, συγκλονιστική προσφορά έχει ο Ριέρα, δίνει την ψυχή του. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι, και να μην καταντήσει στην συνέχεια σαν τον φετινό Φαμπιάν.

Εύχομαι κι ελπίζω να γίνει σύντομα καλά ο Εστογιάνωφ, να δουλέψει και να αποκτήσει ξανά καλή φυσική κατάσταση, και να τον ξαναδούμε γερό και κεφάτο, να παίζει την μπάλα που μπορεί.