Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Αν είναι δυνατόν...

να παίχτηκε ποδόσφαιρο υπό αυτές τις συνθήκες!!!

Καβάλα - Πανιώνιος: ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ


Το παιχνίδι ξεκίνησε υπό συνεχή βροχόπτωση και δυνατό αέρα. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν με κυριότερες τα 2 δοκάρια, ένα για την κάθε μία. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και είχε την πρωτοβουλία στο Β' μέρος μέχρι το σημείο που διακόπηκε ο αγώνας.

Στο 43' πλασέ του Μεντί μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ανδριόλα.

Στο 50' ο Σκούφαλης έπιασε αριστερό δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.



Στο 69’ ο διαιτητής κ. Ντάκος διέκοψε τον αγώνα λόγω κακών καιρικών συνθηκών και ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Τα υπόλοιπα 21 λεπτά θα διεξαχθούν αύριο Πέμπτη 11/2/2010, με την ίδια ώρα έναρξης (17:00).




ΚΑΒΑΛΑ (Άαντ Ντε Μος): Ιτάνζ, Γκβοζντένοβιτς, Σιόντης (52’ Παβίσεβιτς), Ντουγκλάο, Μουρ, Ντιέ, Ντικρόκ, Ονουάτσι, Μεντί, Ορούμα (46' Σόσιν), Σουλτανίδης (25' Ρινκόν).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ανδριόλας, Μανιάτης (63' Νικολάου), Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Σκούφαλης (46’ Μπουβάλ), Ριέρα, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές.


http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17733&catid=5

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Πανιωνίου κ. Παράσχος τόνισε:


«Κατά τη γνώμη μου κακώς ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι εχθές. Δε νομίζω ότι έπρεπε να γίνει. Αφού ξεκίνησε, αν έπρεπε να διακοπεί τότε ο διαιτητής κανονικά έπρεπε να το διακόψει στο 45’ και να μην ταλαιπωρηθούμε και οι 2 ομάδες.

Το μόνο θετικό από τον αγώνα είναι ότι θα παίξουμε τη ρεβάνς στη Ν. Σμύρνη όπου πλέον έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προκριθούμε».

Σε ερώτηση για το διαφορετικό πρόσωπο που έδειξε ο Πανιώνιος και το πάθος με το οποίο έπαιξε η ομάδα, ο κ. Παράσχος απάντησε: «Ο κάθε προπονητής από τη στιγμή που έχει να αγωνισθεί σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο πρέπει να κάνει τις επιλογές του. Επέλεξα παιδιά που θα είχαν δύναμη και θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας ήταν το μηδέν στην άμυνα και αν μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ».

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Εμένα αυτό που με στενοχωρεί πιο πολύ, είναι πως ουσιαστικά αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα που ο Παράσχος θα δούλευε με την ομάδα...

Την Δευτέρα είχαν χαλάρωμα, την τρίτη ταξίδευαν για Καβάλα, την τετάρτη λασπομαχία, την πέμπτη λασομαχία, υποθέτω πως την Παρασκευή θα πρέπει να χαλαρώσουν, άσε το ταξίδι της επιστροφής, το Σάββατο θα έχουν αγώνα την επόμενη ημέρα...

Την Κυριακή, με τον Ηρακλή, σε ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι, με πόση κούραση θα είναι όλη η ομάδα, πόσοι επιπλέον τραυματίες θα υπάρχουν μετά τις 2 λασπομαχίες, και πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε εναντίον ενός αντιπάλου που θα προετοιμάζεται επί 1 εβδομάδα για το παιχνίδι αυτό?

Είναι μεγάλη αδικία αυτό που συμβαίνει. Ιδίως αφού διακόπηκε το παιχνίδι.