Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Τους περιμένει φίδι Κολοβό από δώ και πέρα...

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι τις 31/12/2012. Ο Δημήτρης Κολοβός, που είναι γεννηθείς το 1993 και αγωνίζεται ως επιθετικός, αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ομάδα του ΠΑΣ Ωρωπού».


Δηλώσεις έκανε και ο Κολοβός, υποστηρίζοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Πανιώνιο. Είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ευχαριστώ τους κυρίους Τσακίρη και Παυλόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα. Ευχαριστώ επίσης τον ΠΑΣ Ωρωπού, στον οποίο έκανε τα πρώτα μου βήματα και τους ανθρώπους της ομάδας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Από μεριάς μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του».

----------------
 
Που να επρόκειτο να κάνουμε και μεταγραφές, τι θα γινότανε!!!
Πλάκα έχει τελικά ο Τσακίρης, μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί. Μπουβάλ και Κολοβός στην επίθεση, Τσότσαλιτς, Γιόχανσον στην άμυνα, και Σάμαρης κάπου στην μέση.
 
Ευχαριστούμε πρόεδρε. Πήγε κι ο Φερέρα από κει πούρθε, όλα πάνε κατ ευχήν. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Για τον προπονητή, εάν γίνεται, ας αποφύγουμε τον Γάλλο. Δεν τους μπορώ τους Γάλλους, ils sont unsuportables, είναι ανυπόφοροι... Είναι υπερόπτες, νομίζουν πως τα ξέρουν όλα, είναι εγωιστές, είναι ρατσιστές, αισθάνονται ανώτεροι, και το χειρότερο απόλα, είναι πως τους έχουν καβαλήσει οι γυναίκες τους, και τους τραβάνε από τα ρχίδι@!!!

Αντιθέτως οι Σουηδοί, κατ αρχάς είναι αυτοί που δημιουργούν τις Σουηδέζες, είναι εργατικοί, έντιμοι, φιλότιμοι, οργανωτικοί, ευγενικοί, συνεργάσιμοι, και λογικοί. Ακόμα και οι Ελληνίδες από την Σουηδία, είναι μεγάλα ούι, βλέπε Παπαρίζου...

Σουηδό πρόεδρε, όχι Γάλλο, s'il vous plait!!!

2 σχόλια:

Griniaris είπε...

Άντε λοιπόν,καιρός να τους δούμε να παίζουν κιόλας...

ΥΓ.Την Τετάρτη που παίζουμε κύπελλο έχει 10 ο μήνας...

amanAM είπε...

ευχαριστώ, το 10 το καλό ελπίζω!