Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Για να μην υπάρχει καμμία αμφιβολία

και για να μην μας λέει ο κάθε βλάκας ότι του κατέβει, ας είναι καλά το διαφορετικό χρώμα του γκαζόν, είναι πολύ απλό να δούμε κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν οφσάιντ το γκολ του Κούκετς.

Το στοπ καρέ είναι αφού έφυγε η υπέροχη μπαλιά από τα πόδια του Όμο, ποιός Ρεκόμπα, εμείς έχουμε Όμο άμα λάχει... Ο άθλιος επόπτης είναι τουλάχιστον 1 μέτρο πιο μπροστά από την ευθεία, και "χάνει" όλως τυχαίως την φάση.

Δείτε κι αυτό: http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17719
Βέβαια, τι νόημα έχει να το συζητάμε? Για πολλοστή φορά μας εκτέλεσαν, και μιλάνε κι από πάνω, λίγο πολύ μας ευνόησε η διαιτησία, γιατί στο πρώτο ημίχρονο, πάνω σε μια διεκδίκηση, συγκρούστηκε άτσαλα ο Σκούφαλης με τον Νταρμπισάιρ, δεν υπάρχει αγκωνιά, δεν υπάρχει κάταγμα του παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά το επικαλέστηκαν για να μιλάνε όλη την ώρα για απ ευθείας κόκκινη που και καλά έπρεπε να αντικρίσει ο Σκούφαλης. Υπάρχει επίσης και μια υπόδειξη για οφάιντ στον Ζαϊρί, το σημαιάκι υψώθηκε αφού χάθηκε η μπάλα και κατάληξε οφσάιντ, και συμψηφίζουν αυτές τις 2 φάσεις, με 1 γκολ και 2 πέναλτι, εκτός κι αν το πέναλτι που μας ανάγκασε να παίξουμε με 10 παίκτες και να έρθουμε 2-2 τελικά στην Λάρισα δεν ήταν ούτε αυτό πέναλτι, οπότε μιλάμε στην χειρότερη για 1 καθαρό γκολ, και 1 πέναλτι έστω...

 

Το οφσάιντ (που ποτέ δεν υποδείχτηκε) που προηγήθηκε του περίφημου κόρνερ, και κατέληξε να είναι η αφορμή ώστε οι ανεγκέφαλοι να πετάξουν νερά, μπαλάκια τένις και κροτίδες προς τον επόπτη, αυτό ουδέποτε μας το έδειξαν σε ένα ρηπλέι...

Το χειρότερα απόλα, είναι που τραυματίστηκε ο πιο σοβαρός παίκτης που έχουμε στο κέντρο. Αυτό βέβαια, δεν αναφέρεται πουθενά, για το πως και το γιατί.

Άσχημα τα νέα για τον Κάρλος Καστελιόνε, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανιώνιος – Ολυμπιακός αισθάνθηκε πόνους και αντικαταστάθηκε.


Σήμερα ο αθλητής υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις (μαγνητική, υπερηχογράφημα) από το ιατρικό τημ του Πανιωνίου. Διαπιστώθηκε Μερική Ρήξη Αχιλλείου.

Θα ακολουθηθεί συντηρητική θεραπεία διάρκειας 4-5 εβδομάδων. Εάν μετά από αυτό το διάστημα δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε κρίνεται ότι ο Καστελιόνε θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17720&catid=5

Δεν υπάρχουν σχόλια: