Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Παράσχο θα αφήσω μουστάκι

Στην Νέα Σμύρνη φέρε αυτό το κυπελλάκι!!!




Εγώ, πιστεύω πως ο Παράσχος ίσως είναι αυτός που χρειαζόμασταν. Κάτι θα ξέρει ο πρόεδρος.
Εύχομαι και ελπίζω να δικαιωθεί γι αυτήν την επιλογή του.

Πίστωση χρόνου δεν υπάρχει. Έχουμε 2 εκτός έδρας παιχνίδια, και σε 10 ημέρες στην Νέα Σμύρνη, θα τον υποδεχτούμε σαν ήρωα (εάν φέρει την πρόκριση από την Καβάλα και κάτι θετικό από το Περιστέρι)... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, εάν τα πράγματα στραβώσουν, γιατί δεν θα φταίει αυτός ίσως, αλλά αυτός είναι που θα εισπράξει την δυσαρέσκεια. Πιστεύω πως ξέρει πως έκατσε σε ηλεκτρική καρέκλα, μαγκιά του που το τόλμησε, ας ελπίσουμε να τα καταφέρει και να δικαιωθεί και αυτός, και ο Πρόεδρος.

Την πεποίθηση πως ο Πανιώνιος διαθέτει τις αγωνιστικές και μη προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσει πολύ καλύτερη πορεία στο υπόλοιπο της περιόδου εξέφρασε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στη «SportDay».

«Ο Πανιώνιος είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο. Λίγες ομάδες έχουν την οργάνωση του συλλόγου αυτού. Από τα καλύτερα στη Σούπερ Λίγκα. Όλα είναι άψογα και ειδικά το προπονητικό κέντρο είναι εντυπωσιακό. Έχει ό,τι χρειάζεται ένας προπονητής για να δουλέψει», τόνισε ο 58χρονος προπονητής και συμπλήρωσε: «Το υλικό της ομάδας είναι ποιοτικό κι έχει πολλές δυνατότητες. Σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Όταν χάνουμε την μπάλα θα πρέπει να μη δημιουργούνται τόσα προβλήματα για την εστία μας. Επίσης θα πρέπει να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία και να φαίνεται αυτό μέσα στο παιχνίδι μας».

Όσο για τους στόχους των «κυανέρυθρων», είπε: «Σίγουρα το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους. Η Καβάλα είναι ομάδα στα μέτρα μας, αλλά θα δούμε αυτό το ματς όταν έρθει η ώρα. Τώρα προέχει το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και εμείς χρειαζόμαστε άμεσα αποτελέσματα και βαθμούς».

Μπράβο κύριε Παράσχο, σε επίπεδο δηλώσεων, εμένα με κάλυψες πλήρως!

4 σχόλια:

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κι εμένα με κάλυψε! Σωστές και σοβαρές δηλώσεις.
Καλά αρχίσαμε.
Άντε και με το διπλό στο Περιστέρι!

antunix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

δεν έχω το ημέηλ σου...
Αλλά, ανέβασα τον χάρτη, για να μην παιδεύεστε!!!

http://3.bp.blogspot.com/_sxJUUhvkM1k/S2wpVvWSLQI/AAAAAAAAAbg/sxvbNw8RyME/s1600-h/Panionios+kentro.JPG

amanAM είπε...

Δεν είναι μακριά, κοντά στο γήπεδο των Τραχώνων είναι, πήγαινε πρώτα στο γήπεδο του Αγ Δημητρίου, πιάσε την Θεομήτωρος, κλπ.

Εγώ μένω πολύ κοντά στο γήπεδο του Αγ Δημητρίου, από εκεί είναι 5 λεπτά το κεντράκι.