Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Να τι θα πει προπονητής με @ρχίδι@...

και όχι @ρχίδι-προπονητής!!! Φίλε "Κοκκινοπιπεριά" διάβασε να μαθαίνεις πως μιλάνε οι πραγματικοί προπονητές, σε αντίθεση με τα @ρχίδι@ που κατηγορούν τους παίκτες τους, τον αέρα, την βροχή, τον διαιτητή, τα ζώδια, την έλλειψη χώρων πράσινου, και δεν καταλαβαίνουν πως είναι αυτοί που έχουν ακέραιη την ευθύνη...

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι με το Μαρούσι ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και τόνισε πως πιστεύει στην ικανότητα των παικτών του και με αυτούς θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά ώστε ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του. Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως εξαρχής πίστευε πως η ομάδα του μπορούσε να νικήσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος λειτουργούσε υπό πίεση μετά την ήττα από την Παρτιζάν.


Στο αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι ο τυπικά φιλοξενούμενος Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: "Πρώτα απ` όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Μαρούσι. Επαιξε εξαιρετικά και άξιζε τη νίκη. Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Μαρούσι είχε ξεκάθαρες ιδέες κι έξυπνες επιθέσεις. Αν δείτε τα στατιστικά θα δει κανείς ότι το Μαρούσι είχε 23 λάθη. Αυτό δείχνει πως παίξαμε επιθετικά κι αυτό με ευχαριστεί. Από την άλλη, όμως, δεχθήκαμε κι εύκολους πόντους. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και, λόγω βιασύνης, υποπέσαμε σε πολλά λάθη", τόνισε ο Ζοτς και εντόπισε το σημείο... κλειδί του αγώνα:


"Το κρίσιμο σημείο ήταν όταν φτάσαμε στο +10, υπήρξε σουτ εκτός ισορροπίας, ο Κις ευστόχησε, κάναμε λάθος και η διαφορά έπεσε στους 5 πόντους".


Ο Ομπράντοβιτς, πάντως, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και στήριξε τους παίκτες του: "Το πρώτο πράγμα που είπα στα αποδυτήρια ήταν για τον Ντρου Νίκολας, να μην ασχοληθεί με την τελευταία φάση. Θα πρέπει να ηρεμήσει. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει 40 λεπτά. Είναι προφανές ότι δεν παίξαμε καλά. Όταν τα πράγματα είναι έτσι, την ευθύνη φέρει ο προπονητής. Ετσι κι εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη και θα προσπαθήσω να βρω τη λύση. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, ξέρουν πόσο σημαντική είναι η βοήθειά τους σε δύσκολους καιρούς. Ελπίζω να συνεχίσουν να μας βοηθούν".


Οσο για το ποια μπορεί να είναι η λύση στον προβληματικό Παναθηναϊκό... "Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα όσα χρόνια είμαι εδώ. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι μ' αυτούς που πέρυσι κατέκτησαν τρεις τίτλους και δεν ξέρω πόσους άλλους έχει ο καθένας. Δεν υπάρχει λόγος να μην πιστεύω σ' αυτούς", κατέληξε ο Ζοτς.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=58025

2 σχόλια:

zamis είπε...

Καποιοι ομως επελεξαν το Φερερα και επρηξαν τα δικα μας α@@@@@α για το ποσο μετρ ειναι,ποσο υπεροχα αισθανονταν οι παικτες μαζι του και ποσα εργα σε dvd αφησε πισω του,ετσι δεν ειναι φιλε AmanAM?

amanAM είπε...

Θεωρώ λάθος να κατηγορείς το ρόστερ σου, και να κατηγορείς αυτούς που χρησιμοποιείς κατ επαναληψιν.

Θα δεχόμουνα να πάει στην εξέδρα ένας παίκτης, διότι δεν έκανε ότι του ζήτησε ο προπονητής του (πχ περίπτωση Τζιμπουρ στην ΑΕΚ), καθώς και να πειθαρχήσει ο παίκτης και να έχει πάλι ευκαιρία.

Αλλά να βάζεις τον Κουμουρτζι κατ επαναληψιν σε μια θέση, να μην αποδίδει, και να κατηγορείς τον Κουμου γι αυτό, το λάθος είναι του προπονητή, και της διοίκησης, και όχι του παίκτη.

Όταν περνάνε ένα ντεφορμάρισμα 2-3-5 παίκτες, αυτός που τους εκθέτει που δεν τους ξεκουράζει, που δεν τους ανεβάζει την φυσική του κατάσταση, κλπ, είναι και παλι ο προπονητής.

Ο λόγος πουκάνω την κριτική μου, είναι γι να μην επαναληφθούν όσα θεωρώ εγώ λάθη, εάν κάποιος ακούει τέλος πάντων...