Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Επιτέλους, χαμογελάσαμε κι εμείς λιγάκι!!!

ΠΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3

Μετά από μια ηρωϊκή λασπομαχία, σε έναν απολύτως απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο, ο Πανιώνιος στάθηκε τελικά όρθιος, με νίκησε μετά από 9 αγωνιστικές.
Καιρός ήταν!

Και με δεδομένη την γκέλα της Λάρισας, που έχασε εντός έδρας από τον Πάνθρακα, το 1-1 του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό, και την ήττα της Ξάνθης στην Καβάλα, μάλλον την σκαπουλάραμε και φέτος, αρκεί να είμαστε σοβαροί από εδώ και μπρος.

Με δεδομένο ότι είμαστε 7 βαθμούς πάνω από Λεβαδειακό και Γιάννενα, τα μαύρα σύνεφα απομακρύνονται από την Νέα Σμύρνη.

Με καλύτερη ψυχολογία, και με λιγότερο άγχος, ας παλέψουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και μπρος, να τελειώσει αυτή η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, και να την ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε...

Την άλλη Κυριακή, έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, και ένα καλό αποτέλεσμα θα αποδείξει πως η κακή παρένθεση έκλεισε οριστικά.

6 σχόλια:

br fun_atic είπε...

πάντα είχα την απορία γιατί ο Ριέρα αγωνίζεται ως δεξί χαφ και όχι ως δεύτερος επιθετικός ή στη θέση που παίζει φέτος ο Κούμο. Μετά τη σημερινή εμφάνιση εξακολουθώ να έχω την ίδια απορία και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό.

antonis είπε...

Συχαρητηρια στους παικτες για το παθος τους,καταφεραν να κερδισουν ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΑΝΔΡΙΟΛΑ.
Ημαρτον με αυτον τον Μανταλακια,εβλεπε απαθεστατος το χλιαρο σουτ στο 1ο Γκολ,ενω εδωσε την ευκαιρια στο κορακι να δειξει την βουλα.
Κυριος παντως ο Ελευθεροπουλος στα 2 Δωρα,επεστρεψε 3.

amanAM είπε...

βλέποντας το παιχνίδι, είχα γίνει έξαλος με τον Ανδριόλα. Βλέποντας όμως τα στιγμιότυπα, πιστεύω πως ο Ανδριόλας στην φάση του πρώτου γκολ, δεν είχε περιθόριο αντίδρασης, αφού τα πόδια του κόλησαν στην λάσπη. Στην φάση του πέναλτι, πιστεύω πως ήταν δείγμα απειρίας.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ λίγος για πρώτος τερματοφύλακας ομάδας α εθνικής. Βέβαια, ούτε ο Μπέλιτς αξίζει να παίζει σε ομάδα α εθνικής.

Πιο ταλαντούχος, είναι αυτός ο Μπεθέρα, αλλά είναι κοντός και εντελώς άπειρος κι αυτός.

Πραγματικά, στην θέση του τερματοφύλακα, έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα.

Το καλοκαίρι πρέπει να γίνει ένας σοβαρότατος προγραμματισμός για το έμψυχο υλικό, αλλά και για την γενικότερη οργάνωση της ομάδας.

Δεν έχει να κάνει με την σημερινή νίκη, αλλά γενικότερα με την παρουσία του στον Πανιώνιο, θεωρώ πως ο Παράσχος αξίζει μια ευκαιρία να κάνει προτάσεις και να του δοθεί χρόνος να δουλέψει στην ομάδα.

Το εάν μοιάζει με τον Οτσαλάν σε έκδοση ταβερνιάρη, δεν είναι λόγος να μην μας αρέσει...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μιά και μιλήσατε για τερματοφύλακες, ρε παιδιά με εντυπωσίασε αυτός τού Λεβαδειακού (Βαγιέχο;). Μιάς και με τον Μπλάζιτς δέν έγινε τίποτα, μήπως να τον κοιτάζαμε τον τύπο; Ειδικά άν πέσει ο Λεβαδειακός...
Από πού να ψωνίζει άραγε τερματοφύλακες ο κ. Κομπότης;

Ron Barceló είπε...

Ο Βαγιέχο είναι 34 στα 35. Ο Ανδριολας είναι φιλότιμος, καλό παιδί αλλά δεν είναι για 1ος τερματοφύλακας. Μπορεί -με αρκετή δουλειά - να αποτελέσει μία μελλοντική καλή εναλλακτική λύση.

Για μένα, ιδανικός πορτιέρο είναι ο Αναστασόπουλος του Αστέρα. Ένας απο τους καλύτερους πορτιέρο (με Νικοπολίδη, Τζόρβα, Χαλκιά) που πάιζουν Α' εθνική. Ο Αστέρας - αν όντως φύγουν οι Καυμενάκης, Μπάκος - θα βαρέσει διάλυση. Οπότε καλό θα ήταν να γινόταν κάποια κίνηση πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα, περί εισόδου του Κιντή στα Πανιώνια 'κοινά', με βρίσκει σύμφωνο μιας κ ήταν από τους λίγους (αν όχι ο μόνος) ρεαλιστές κ με ορθολογικές απόψεις στο πώς πρέπει να δομείται μια ΠΑΕ. Το αεκάκι δεν μπορούσε να συμβιβαστεί τότε με την ιδέα να διαθέσει 3-5 ετη στην αναδιάρθρωση των ακαδημιών κ τη στελέχωση της ομάδας με έλληνες κ ξένων πιτσιρικάδες κ καταδικάστηκε αναμενόμενα σε αιώνια τριτο-τεταρτη. Σε μας θα βρεί πρόσφορο έδαφος(ακαδημίες, προπονητικό) να δουλέψει. Μακάρι να προχωρήσει η κίνηση.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Argy, ώστε τα έχει τα χρονάκια του έ; Έστω κι έτσι όμως, τουλάχιστον 2-3 καλά χρόνια ακόμα τα έχει.
Μήπως ο Χαλκιάς (που δέν μ' αρέσει κιόλας) τόσο δέν είναι; Ούτε κι ο Τζόρβας μού πολυαρέσει. Να πείς για Σηφάκη, μάλιστα! Πάντως, συμφωνώ μαζί σου για τον Αναστασόπουλο, είναι εξαιρετικός (και Έλληνας!)