Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Αυτόν τον Πανιώνιο ονειρεύομαι...

Ας βγεί 5ος, ας βγει 8ος, ας βγει 10ος, αλλά να κοιτάζει στα μάτια Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, κλπ. Με την μόνη διαφορά, που εμείς έχουμε καταντήσει μια Καβάλα, και η Καβάλα κάνει αυτό που ονειρεύομαι για τον Πανιώνιο!

2-2 στο γήπεδο της με τον ΠΑΟ που την ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, και 0-2 σήμερα στο ΟΑΚΑ.
0-0 με τον Ολυμπιακό μέσα-έξω. Κάτι Ηρακλήδες, κάτι Ατρόμητους, κάτι Γιάνινα τους έχει στο γήπεδο της, είναι μέσα στο παιχνίδι του κυπέλλου, και θεωρητικά χτυπάει ακόμα και 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Κάτσε εσύ ο Πανιώνιος, να παλέψεις για την σωτηρία με τον Ηρακλή να παίζει για ενάμιση ημίχρονο με 10 παίκτες, και εσύ να έχεις 2-3 ευκαιρίες όλες κι όλες, και να λες πάλι καλά που στην γκέλα του Σιόβα, ο Ηρακλής δεν σου έκανε το 0-1 να σε τελειώσει...

Άλλες 2 ώρες να παίζαμε σήμερα, γκολ από τον Πανιώνιο δεν θα βλέπαμε, αφού... η γιόμα, της γιόμας, την γιόμα ω! γιόμα, δεν έφερνε αποτέλεσμα.

Είμαι πολύ απογοητευμένος. Θεωρώ ότι η ψυχολογία της ομάδας είναι τόσο χάλια, που δεν μπορούν... Ψυχραιμία μηδέν, αυτοπεποίθηση μηδέν, οι παίκτες θυμίζουν έφηβο που πάει πρώτη φορά σε μπουρδέλο και τρέμει σαν το ψάρι, τι να λέμε τώρα, ούτε με γερανό δεν θα του σηκώνεται...

Είμαι βέβαιος, πως εάν βάλεις τους παίκτες του Πανιωνίου σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θα βγάζουν μάτια. Αλλά αυτήν την στιγμή, χρειαζόμαστε ψυχολόγο, μάγο, και εξορκιστή, αλλιώς δεν την σώνουμε. Αφού δεν μπορέσαμε να νικήσουμε αυτόν τον Ηρακλή, μια ομάδα που δεν αξίζει να είναι στην πρώτη εθνική, τότε σε τι να ελπίζουμε?

Θα ήθελα να δω τον Κούκετς να ξεκινάει στο παιχνίδι, να μην δω τον Φανούρη σαν εξτρέμ, ο Σιόβας παρά την τραγική γκέλα του, ήταν επιτέλους σε μια θέση που του ταίριαζε, θεωρώ πως από το κέντρο έλειπε ο Αναστασόπουλος, θα ήθελα τον Μπουβάλ ή τον Σίμωση ή τον οποιονδήποτε επιθετικό πολύ νωρίτερα στην επίθεση, να μην ξαναδώ τον Κουμουρτζί για πολύ καιρό γιατί έχει αρχίσει να με εκνευρίζει κι εμένα (σε καμμία περίπτωση δεν φταίει ο ίδιος, αλλά αυτοί που δεν τον προστατεύουν ενώ είναι ντεφορμέ), και δεν νομίζω πως για το σημερινό μας χάλι φταίει ατομικά κάποιος παίκτης ή ο Παράσχος, και είναι άδικο να ακούνε αποδοκιμασίες σε προσωπικό επίπεδο...

Ο Παράσχος είναι αυτός που πρέπει να τους ηρεμήσει, να τους εμψυχώσει, να τους προπονήσει επιτέλους (γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε ταξίδι...), πρέπει να καταφέρει να τους οδηγήσει σε επιτυχίες. Είμαι αισιόδοξος στο ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος να σωθούμε, αλλά... λυπάμαι που βλέπω πόσο μικροί έχουμε καταντήσει, και πόσο έχει μεγαλώσει η Καβάλα. Λυπάμαι που βλέπω πόσο ανάγκη έχουμε έναν Παράσχο.

Ο Μπάλαμπαν στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού ήταν φιλότιμος, ο Ριέρα υπερέβαλε για άλλη μια φορά στι τρίπλες και στην καθυστέρηση να κάνει μια πάσα, αλλά έτρεξε περισσότερο απόλους, γενικά η ομάδα έτρεξε και προσπάθησε, θεωρώ λάθος που βγήκε ο Όμο, αλλά η γύμνια στο κέντρο ήταν τόσο εμφανής, που αποδεικνύεται περίτρανα πόσο χρειαζόμασταν έναν Ρεκόμπα αυτήν την στιγμή, ακόμα και μισό, ακόμα και με ένα πόδι! Δυστυχώς η ομάδα δεν έχει ηγέτη.
ΥΓ.
Για να δούμε τι έχει παρακάτω, το βέβαιο είναι πως δεν θα βαρεθούμε.



Ποιοί αγώνες μας μένουνε:
Ο Πανθρακικός εκτός έδρας, που τελευταία έχει ζορίσει τους πάντες, ο ΠΑΣ εκτός που περιμένει πως και τι τους 3 βαθμούς με εμάς, η Λάρισα και η Σκόντα εντός, που επίσης παλεύουν για την σωτηρία τους, η Καβάλα εκτός, ο Άρης εντός, η ΑΕΚ εκτός, και ο Παναθηναϊκός εντός.

Σήμερα, ούτε ο διαιτητής μας φταίει, ούτε κάποια παγκόσμια συνομωσία, φταίμε μονάχα εμείς.

Εάν είμασταν ικανοί σήμερα να πάρουμε το τρίποντο, και εάν πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο με Ξάνθη και Λάρισα, θα είχαμε σχεδόν σωθεί. Αλλά ούτε το τρίποντο με Ξάνθη και Λάρισα έχουμε τόσο εύκολο, ούτε στα εκτός έδρας τα πράγματα θα είναι εύκολα. Αυτοκτονήσαμε με την Καβάλα εντός, με τον Λεβαδειακό εντός, με τον Ηρακλή σήμερα, και αντί να κοιτάμε ψηλά, βλέπουμε το φάντασμα του υποβιβασμού να μας στοιχειώνει.

Ζόρικα τα πράγματα. Πολύ ζόρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: