Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

4-0 έριξε ο Παγουράς στο Μπουρδέλο τον ΠΑΟΚ

Ο Νίκος Αναστόπουλος στον πάγκο του ΠΑΣ, αφού νίκησε προχθές 2-0 την Λάρισα, έριξε τεσσάρα στον Μπάοκ του Σάντος για το κύπελλο, και του έκανε τον κώλο φοντανιέρα!!!

Αυτά είναι τα γούστα, μια σφαλιάρα σε αυτήν την βρωμο-ομάδα που σπρωχτή με κάθε τρόπο, με άθλιο ποδόσφαιρο έχει καθίσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον θρήνο του Πειραιά... Μπράβο στα Γιάννινα, πρέπει να είναι πολύ περήφανοι για την ομάδα τους, ξεμπρόστισε τους αληταράδες, και απέδειξε γιατί ακόμα και ο μικρός έχει κάθε λόγο να τα παίξει όλα για όλα, στον θεσμό του κυπέλλου.

Να δούμε πότε θα νοιώσουμε κι εμείς κάποια παρόμοια χαρά, είναι άραγε τυχαίο πως στον πάγκο της ομάδας έχει κάτσει Έλληνας προπονητήςμε ψυχή, με πάθος, κλπ.

Πάντα τέτοια. Ένα μεγάλο μπράβο από τα βάθη της ψυχής μου, τέτοια παιχνίδια με κάνουν να συνεχίσω να αγαπάω το ποδόσφαιρο.

Επ ευκαιρία, μην ξαναπληρώσει κανένας διόδια.
Τον τρόπο και τον λόγο, στο πιο κάτω βίντεο:

2 σχόλια:

amanAM είπε...

Άντε να κάνει κάνα θαύμα και η Καλλιθέα, και κερνάω όλο το επόμενο Παγκόσμιο!!! Δεν μπορώ, μπορεί να είμαι Πανιώνιος, αλλά... θα είμαι πάντα υπέρ του ΠΑΣ, της Καλλιθέας, του Βύζαντα Μεγάρων, του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, και κάθε άλλης ομάδας που παίζει εναντίον των λεγόμενων "μεγάλων"!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Είσαι υγιής ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ φίλε μου Αντώνη!
Πολύ καλά τα λές. Συμφωνώ και επαυξάνω!