Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

o Γιώργος Καπουράνης...

... ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, στην εκπομπή του ΑΝΤΕΝΑ που προηγείται του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Στούρμ Γκράτς, σήμερα στις 8 παρά 25, είπε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι πολύ στενοχωρημένοι που νίκησαν άδικα τον Πανιώνιο, ότι δεν άξιζαν την νίκη που πήρανε, ότι και καλά δεν θέλουν να νικάνε με τέτοιο τρόπο!!!

Ακριβώς μετά το παιχνίδι, ο MVP του Παναθηναϊκού Ζιμπριλ Σισέ, είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις.

Κατά τα άλλα, εμείς είμαστε παράλογοι, κύριε Τσόχο και κύριοι δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας της ΝΕΤ και της ΝΟΒΑ, που διαμαρτυρόμαστε και αγανακτούμε.

Αγαπητοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού: Αφού κλέψατε, τώρα μετανοιώνετε και στενοχωριέστε γι αυτό που έγινε!!! Δεν αξίζει να ζείτε με τύψεις...
Στους επόμενους αγώνες, όταν σταματάνε τις επιθέσεις των αντιπάλων με ανύπαρκτα οφσάιντ, όταν θα σας αφήνουν να φεύγετε από θέσεις οφσάιντ, όταν θα σας δίνουν άδικα πέναλτι υπέρ σας, κλπ, αντί να το εκμεταλλεύεστε (πράγμα που σας οδηγεί εν συνεχεία σε τύψεις και μετάνοιες), να διαμαρτύρεστε επι τόπου στον διαιτητή.
Μπορείτε να στέλνετε τα πέναλτι στα ουράνια (όπως είχε κάνει κάποτε ο Ντέμης Νικολαϊδης), να βάζετε επί τούτου κάποιο αυτογκολ για να επανέλθει στο σκορ εκεί που έπρεπε, και έτσι θα αισθάνεστε καλύτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: