Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

4η νίκη η Πανιωνάρα

Σκόντα Ξάνθης- Πανιώνιος: 1-2

Με 2 γκολ του Μπάλαμπαν, νικήσαμε σήμερα στην Ξάνθη, και φτάσαμε στους 14 βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, πετύχαμε μόνο ένα, ενώ η ομάδα κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα, και αναπτυσότανε πολύ σωστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε την ισοφάριση στην μοναδική οργανωμένη επιθετική ενέργεια της Ξάνθης, και έπεσε η απόδοση μας στο δημιουργικό κομμάτι μετά το 1-1.

Παρόλα αυτά, με το δεύτερο γκολ του Μπόσκο, μετά από ωραία σέντρα του Ριέρα, πήραμε την νίκη.

Φυσικά, η πρώτη αλλαγή μας έγινε στο 75, όπως όλοι γνωρίζαμε εκ των προτέρων, και φυσικά μπήκε για 15 λεπτά ο Εστογιάνωφ. Οι άλλες 2 αλλαγές (Αναστασόπουλος και Σιόβας) μπήκαν στις καθυστερήσεις, για καθυστέρηση.

Ο Εστογιάνωφ στα λίγα λεπτά της συμμετοχής του, φάνηκε εκτός κλίματος. Από την άλλη, εαν παίζεις μόνο 15 λεπτά, δύσκολα θα μπεις στο κλίμα. Κορυφαίος ήταν ο Μπάλαμπαν, και έφτασε σε αυτό το σημείο μετά από πολλούς αγώνες στους οποίους κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι, να δούμε περισσότερο από τον Εστογιάνωφ.

Ο Λάτκα, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ικανοποιητικός παίκτης, δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου, αλλά είναι σαφώς καλύτερος από τον Όμο, που δεν είναι σέντερ μπακ αλλά ο προπονητής μας επιμένει να τον χρησιμοποιεί σαν τέτοιον.

Η ομάδα δεν παίζει κάποιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά καταφέρνει να μπλοκάρει τους αντιπάλους, και να παίρνει αποτελέσματα. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, πάντα τέτοια. Ο Φερέρα δείχνει να αντιλαμβάνεται καλύτερα την αξία του ρόστερ του, και να πετυχαίνει τους στόχους. Ενώ στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε τα χάλια μας, τώρα υπάρχει περισσότερη λογική στο παιχνίδι μας.

1 σχόλιο:

br fun_atic είπε...

γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο, καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ωραία εικόνα ομάδας.