Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Την άποψη ότι ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του εξέφρασε ο Εμίλιο Φερέρα. Ο τεχνικός του Πανιωνίου χαρακτήρισε την Skoda Ξάνθη «σοβαρή ομάδα», ενώ δεν θέλησε να προβάλλει ως αδυναμία τις απουσίες των «κυανέρυθρων» (σ.σ. Ρεκόμπα, Σμόγιε, Όμο): «Δεν πειράζει. Οι περισσότεροι παίκτες μας είναι «ετοιμοπόλεμοι». Ερωτηθείς για τη διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό είπε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχουν καλές και κακές αποφάσεις».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Εμίλιο Φερέρα:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα όπως αυτό με τον Όμο λόγω τιμωρίας και τους τραυματισμούς των Ρεκόμπα και Σμόγιε. Κατά τα άλλα για τον αγώνα με την Ξάνθη όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για τον αγώνα. Σε ότι αφορά τον αντίπαλο μας, η Ξάνθη είναι μία σοβαρή ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Και αυτό δεν προκύπτει μόνο από τη φετινή πορεία της, αλλά γενικότερα από την παρουσία όλα τα χρόνια. Είναι δυνατή ομάδα αμυντικά και κάθε αγώνας στην Ξάνθη είναι πολύ δύσκολος».

Για τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την δουλειά που κάνει η ομάδα, σαν σύνολο. Αν κάνω κάποια αλλαγή εσωτερικά θα είναι για το καλό της ομάδας . Για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Εστογιανόφ πρέπει να είναι 100 % έτοιμος και αυτή την στιγμή δεν είναι. Είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ελπίζω μετά την επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος να έχει επανέλθει πλήρως η φυσική του κατάσταση. Δεν νομίζω πως θα ξεκινήσει βασικός ο Εστογιανόφ».

Για την ανοδική πορεία της ομάδας: «Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης επήλθε η ισορροπία στην ομάδα. Μάθαμε να βρίσκουμε τρόπους ώστε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό».

Για την κατάσταση του Ρεκόμπα: «Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης . Προπονήθηκε και χθες και σήμερα στο Κορωπί .Το ίδιο θα κάνει και αύριο. Συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Σχετικά με το πότε θα γυρίσει, αυτό εξαρτάται από εκείνον και τη δουλεία που θα κάνει επάνω στην φυσική του κατάσταση».

Για την διαιτησία κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Δεν μίλησα μέχρι στιγμής και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Υπάρχουν καλές και κακές αποφάσεις κάποιες φορές. Η όλη ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι νομίζω λειτούργησε πολύ θετικά για την ομάδα . Το άσχημο είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι και δεν μας αρέσει να χάνουμε. Αλλά αυτό μας έκανε πιο δυνατούς. Χρειαζόμαστε πάντως περισσότερα παιχνίδια για να δείξουμε την δυναμική μας σαν ομάδα».


Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Είναι δύσκολη κλήρωση, γιατί ο Θρασύβουλος είναι μία ομάδα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και είναι σύνηθες φαινόμενο σε τέτοιες αναμετρήσεις να γίνονται εκπλήξεις. Παίζουν σκληρά και με πολύ ενέργεια. Για να προκριθούμε χρειάζεται δύναμη και εξυπνάδα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για μας αλλά και για όλες τις ομάδες που αναμετρούνται με εκείνες της Β’ Εθνικής».
 
http://www.sport-fm.gr/
 
Σχόλια:
 
Αναρωτιέμαι, εάν δεν ξέρει ο προπονητής πότε εκτιμάει ότι ο παίκτης θα είναι στην διάθεση του, ποιός ξέρει? Ο ίδιος ο παίκτης? Είπε ο Φερέρα, ότι από τον ίδιον τον Ρεκόμπα εξαρτάται πόσο θα δουλέψει για να αποκτήσει ξανά φυσική κατάσταση!!! Εαν ο Ρεκόμπα βολεύεται για οποιονδήποτε λόγο να πληρώνεται χωρίς να παίζει και χωρίς να προσπαθεί να επανέλθει σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση, θα πληρώνεται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι για να κάνει διακοπές, ψάρεμα και θα καπνίζει πούρα? Από τις δηλώσεις, είναι προφανές πως ο Ρεκόμπα δεν είναι τραυματίας, απλώς δεν έχει φυσική κατάσταση. Τελευταία φορά, πότε είχε κάτι τέτοιο? Ποιά είναι άραγε η επιθυμητή φυσική κατάσταση ενός Ρεκόμπα? Δεν θυμάμαι να είδα ποτέ τον Ρεκόμπα με φυσική κατάσταση, οπότε μάλλον δεν θα τον ξαναδούμε στο χορτάρι της Νέας Σμύρνης. Πιθανόν να είναι καλύτερο αυτό, αλλά θα προτιμούσα να το ξέρω, όχι να μας μιλάνε για την φυσική του κατάσταση, λες και είχε και την έχασε.
 
Ευτυχώς που τιμωρήθηκε (άδικα) ο Όμο(ς), γιατί αλλιώς, πάλι κεντρικό σέντερ μπακ θα τον έβαζε, και τον Λάτκα στον πάγκο!!!
 
Στο 75 θα ξαναδούμε λίγο από Εστογιάνωφ. Μετά από 2 εβδομάδες, ίσως να αρχίσει να τον βάζει από το 65. Την άνοιξη, τον βλέπω βασικό!!!
 
Εννοείται ότι ο Θρασύβουλας είναι ομαδάρα. Εγώ τον βλέπω στον τελικό. Μακάρι να κάνουμε την έκπληξη και να αποκλείσουμε τέτοια ομαδάρα!!! Άλλωστε οι ομάδες Β εθνικής ανέκαθεν πρωταγωνιστούν στο κύπελο Ελλάδας. Εαν δεν ξεπεράσουν οι παίκτεςμας τους εαυτούς τους, είμαστε χαμένοι από χέρι...
 
Ποιός είναι αυτός ο Σμόγιε? Έχουμε εμείς τέτοιον παίκτη?
 
Η Ξάνθη είναι δύσκολος αντίπαλος, ευτυχώς παίζει στην σούπερ ληγκ, έτσι έχουμε κι εμείς κάποια τύχη.

Παράξενο: Η ώρα είναι 20:40 και στον sport.gr δεν έχουν γράψει τίποτα για την συνέντευξη τύπου του Φερέρα. Τόσο πολύ πικράθηκαν, γιατί τολμήσαμε να διαμαρτυρηθούμε για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν τα κανάλια? Να το θεωρήσω συμπτωση ή να περιμένουμε από δω και πέρα να μας αγνοούν επιδεικτικά?

Δεν υπάρχουν σχόλια: