Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Τσακίρης μαινόμενος...

Μια μέρα την ανακοίνωση που εξέδωσε για την διαιτησία του Παπασταμάτη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την τελεοπτική κάλυψη του αγώνα από το συνδρομητικό κανάλι, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης φιλοξενήθηκε στα ερτζιανά, όπου τοποθετήθηκε για τα τεκταινόμενα, όντας πιο νηφάλιος απ` ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.


Ο "ισχυρός" άνδρας των "κυανέρυθρων" μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, παραδέχθηκε ότι υπήρχαν παιχνίδια που η ομάδα του αδικήθηκε σε μεγαλύτερο βαθμό απ` ότι με τον Παναθηναϊκό και ότι το timing της ανακοίνωσης δεν ήταν σωστό, ωστόσο όπως ανέφερε η ουσία των όσων υποστηρίχθηκαν δεν αλλάζει. Ότι, δηλαδή ο Πανιώνιος αδικείται και ότι το πρωτάθλημα είναι μια κούρσα τριών ομάδων και οι υπόλοιπες απλώς συμπληρώνουν τις αγωνιστικές...

"Είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σίγουρα υπάρχουν άλλα παιχνίδια που έχουμε αδικηθεί πιο πολύ και σίγουρα δεν είναι το σωστό timing που βγήκε αυτή η ανακοίνωση, όπως ομολογώ και τώρα που είμαι πιο νηφάλιος. Το ύφος δεν είναι τέλειο, αλλά η ουσία είναι απόλυτα σωστή. Η ουσία είναι ότι είναι ένα πρωτάθλημα τριών ομάδων. Οι υπόλοιποι δεν έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαράμε, εκτός από το να συμπληρώνουμε τις αγωνιστικές!

Ουδείς ασχολείται μαζί μας, και ακόμα και όταν γίνεται μια λάθος διαιτησία όπως έγινε εχτές στο δικό μας παιχνίδι, όλη η συζήτηση είναι γιατί δεν μιλάτε όταν σας είχε αδικήσει εσάς με τον Ολυμπιακό, και το τι έγινε στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, και αυτό που έχουμε τόσα χρόνια είναι στην ουσία αν αδικείται πιο πολύ ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός μεταξύ τους. Ε, δεν με νοιάζει αυτό, γιατί και οι τρεις αδικούν τους άλλους δεκατρείς. Έλεος πια, δεν αντέχω άλλο να το ακούω", είπε αρχικά το "αφεντικό" του Πανιωνίου εκφράζοντας την αγανάκτησή του.

"Εφυγε ο Γκαγκάτσης και βλέπουμε τα ίδια πράγματα"

Κατόπιν, ανέφερε: "Λέγαμε για τον κ. Γκαγκάτση, λέγανε για τον κ. Γκαγκάτση, γι’ αυτό και δεν μιλάγαμε για την διαιτησία. Γιατί υποτίθεται πως υπήρχε ένας άνθρωπος, ο οποίος φορούσε τα μαύρα και ήταν ο κακός, άλλοι φορούσαν τα άσπρα, ξέραμε ποιος ήταν ο καλός και ποιος ο κακός και πιστεύω ότι οι ανακοινώσεις του Πανιωνίου ήταν περιττές. Έφυγε ο κ. Γκαγκάτσης και βλέπουμε τα ίδια πράγματα. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν είναι ο πράσινος ή ο κόκκινος αυτός που ελέγχει την διαιτησία, που αδικείται ή αδικεί, δεν μας νοιάζει. Οι άλλοι 13 τι θα γίνει; Μπορούμε να παίξουμε μπάλα επιτέλους;
Τα κανάλια και οποιοσδήποτε δημοσιογράφος ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως με τις φάσεις που μας δείξανε μπορούν να κρίνουν αν είναι ή δεν είναι. Η φάση αυτή όπως το λέμε είναι από την λεωφόρο Κηφισίας τραβηγμένη, πάνω από 100 μέτρα μακριά, χωρίς να υπερβάλω σε αυτό. Εχει τραβηχτεί και μια γραμμή αυθαίρετη, ποιος την τράβηξε αυτή τη γραμμή; Αυτή η κάμερα που δείχνει τη φάση είναι εντελώς ακατάλληλη. Ποτέ δεν έχει γίνει ανάλυση οφσάιντ με κάμερα που είναι 100 μέτρα μακριά. Ποτέ. Βάζεις μια κάμερα που είναι κοντά, και εκεί πέρα ναι, να βάλεις γραμμές, αυτή η κάμερα που δείχνουνε δεν υπάρχει. Απλά...".

Αιχμές για το συνδρομητικό κανάλι

Ο πρόεδρος του Πανιώνιου επέρριψε ευθύνες για την τηλεοπτική κάλυψη, τονίζοντας: "Επρεπε να βγούνε να πούνε ο οπερατέρ 'Παιδιά σόρι, την έχασα την φάση'. Έτσι. Την πατήσαμε και συνεπώς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Απλό είναι. Ανάλυση από τέτοια κάμερα για οφσάιντ δεν έχει ξαναγινεί. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς να βάλεις γραμμές όταν η κανονική κάμερα έχει χάσει την φάση. Δεν φαίνονται καν οι παίχτες. Είναι τόσο μακριά η λήψη που είναι όλα θολά. Πάμε παρακάτω. Δεν θα το ξανακάνουμε απλό είναι. Κάναμε και ανάλυση. Είναι δυνατόν; Βγαίνει ο κ. Βαρουχας και κάνει ανάλυση το άσπρο-μαύρο, την φάση που είναι πεντακάθαρη με τον Γουνδουλάκη μπροστά και ούτε γραμμές έχουμε εκεί ούτε τίποτα, εκεί έχουμε το γκαζόν, το κούρεμα του γκαζόν το οποίο παρεμπίπτοντος στον ΚΑΠ υποχρέωση των ομάδων να κουρεύουν έτσι το γκαζόν. Για κάποιο λόγο είναι αυτό.

Λοιπόν και κάνει το άσπρο-μαύρο και λέει ότι είναι οφσάιντ και λέει και ο κ. Μιχος παίξε το πάλι, όχι δεν το ξαναδείχνω; Μα καλά κοροϊδευόμαστε τώρα; Έχει να κάνει με όλα. Εγώ δεν ξέρω αν έχει δει το πέναλτι του Όμο, εγώ περιμένω να πάρω το DVD γιατί είδα ότι υπάρχει μια κάμερα πίσω από το τέρμα, και εκεί μπορείς να δεις αν είναι πέναλτι ή όχι. Την έδειξαν μόνο μια φορά στο γρήγορο. Δείξανε 25 φορές και στο ζωντανό και μετά στις εκπομπές την πλάγια κάμερα. Πλαγίως, το χέρι και το γόνατο είναι στην ίδια ευθεία. Δεν μπορείς να καταλάβεις αν χτυπάει χέρι ή γόνατο, δεν γίνεται από το πλάι. Εγώ δεν είμαι σίγουρος και πραγματικά ψάχνω γιατί θέλω να καταλάβω και εγώ για την πάρτη μου. Δεν μπορώ να καταλάβω".

"Είμαστε παράρτημα του Ολυμπιακού"

Καταλήγοντας, ο Τσακίρης τόνισε: "Περιμένω το DVD για να το δω από πίσω. Δεν το δείξανε. Όταν ο Παναθηναϊκός όμως ζήτησε σε μια φάση του Σισέ ότι δεν είναι οφσάιντ, εκεί το είδαμε κανονικότατα. Με τα σωστά ριπλει, με τις σωστές κάμερες, με όλα. Και όντως δεν ήταν οφσάιντ. Πέρυσι με τον Εργοτέλη έπρεπε να βγει ο Κουμορτζί με κόκκινη και έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Ντιαβαρά. Αυτά τα πράγματα είναι για γέλια. Και το άλλο το κλασικό που θα ακούσετε είναι ότι όταν μας σφάζει ο Ολυμπιακός δεν μιλάμε, άρα είμαστε παράρτημα του Ολυμπιακού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: