Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

1o Παγκόσμιo συμπόσιο ανεξάρτητου Πανιώνιου Ίντερνετ

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες: εδώ!!!

3 σχόλια:

amanAM είπε...

Προς κάθε (παντρεμένο) ενδιαφερόμενο, αλλά ειδικά και τον Μίλτο (από την Χίο) τον συμπάσχοντα:

Κατ αρχάς σαφώς ισχύει αυτό που λέει ο Br-funatic. Οι γυναίκες το τίποτα, μας το παρουσιάζουν σαν μεγάλη χάρη, για να μας έχουν υπόχρεους και υπόλογους…

Όσο πιο πολύ γνωρίζεις πως σκέφτονται οι γυναίκες, θα καταλάβεις ότι μας εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο, και μας θεωρούν δικαιολογημένα ότι είμαστε κορόιδα, για να μην πω μακάκες…

Από την άλλη, είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, και αυτό κάνουν και οι γυναίκες. Εάν μια γυναίκα κανόνιζε κάτι αντίστοιχο με τις φίλες της, στην χειρότερη περίπτωση θα ήταν απλώς ψέματα (και θα έκανε κάτι άλλο…), ενώ στην καλύτερη, θα συναντιόταν όντως με τις φίλες της, και θα έθαβαν τους άντρες τους!!!

Σκέφτεται λοιπόν η γυναικούλα μας: Κι αν αυτοί οι μακάκες, τρώγοντας, πίνοντας, συζητώντας για τον Πανιώνιο και κάνοντας πλακίτσα περάσουν καλά, και καταλάβουν πως περνάνε καλύτερα μόνοι τους, παρά με εμένα την νταβατζίνα, ποια η θέση μου μετά?
Φαντάσου να βρεις έναν συνέταιρο, και εσύ να τα ξύνεις νυχθημερόν, αυτός να δουλεύει, αυτός να ευθύνεται για τα πάντα, αυτός να πληρώνει, αυτός να είναι υπόλογος, και εσύ να περνάς ζωή και κότα γιατί ο βλάκας ο συνέταιρος σου, είναι το προσωπικό σου κορόιδο… Και να κανονίζει το δικό σου το κορόιδο, να συναντηθεί με άλλα παρόμοια κορόιδα… Κι αν ξυπνήσουν?

Κατά βάθος, θα προτιμούσαν οι γυναίκες μας να μαζευόμασταν για γκομενοδουλειά, παρά για να φάμε και να πιούμε και να διασκεδάσουμε. Γιατί με την γκόμενα, ξέρουν τον αντίπαλο (κάποια όμοια τους), ξέρουν τι κινδύνους έχουν, και ξέρουν πώς να το χειριστούν το πρόβλημα, και να το εκμεταλλευτούν. Είτε με τις τύψεις που θα μας δημιουργήσουν (εάν μας τσακώσουν), είτε με αυτές που θα νοιώθουμε από μόνοι μας.

Μην ξεχνάτε, πως ο γάμος είναι ένας συνεταιρισμός, που η γυναίκα κεφαλαιοποιεί το ποσοστό της κατά την διάρκεια του, και το εισπράττει όταν διαλύεται ο συνεταιρισμός.

Σαφώς υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά… εκτός του ότι είναι σπάνιες, όλοι όσοι ανήκουμε στον κανόνα, νομίζουμε ότι είμαστε μοναδικοί και ανήκουμε στην εξαίρεση, έως ότου θα ξυπνήσουμε μια μέρα από τον βαθύ ύπνο, και θα τρομάξουμε συνειδητοποιώντας πόσο βαθειά ήμασταν νυχτωμένοι. Και όποιος ξύπνησε κάποτε, μετά από λίγο ξανάπεσε για ύπνο, αλλά νομίζει πως είναι ξύπνιος…

Είμαι παθώς και μαθώς, αλλά το μαθώς είναι πολύ σχετικό!!! Ο δεύτερος μου γάμος έφτασε αισίως τα 11 χρόνια, και έχω ένσημα άλλα 10 χρόνια από τον πρώτο μου γάμο, έχω κάμποσα παιδιά και από τους 2 γάμους, οπότε… ακούστε τι λέει ο παλιός (σε αυτό το θέμα), κάτι ξέρει…

Έχω απαντήσει εδώ και πολλά χρόνια, στο ερώτημα τι είναι οι γυναίκες: Φυσικά σαν άντρας, δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά… ξέρω τι πιστεύουν οι γυναίκες για τις όμοιες τους!!!

Εάν θέλεις να μάθεις τι φρούτο είναι η γυναίκα σου, ρώτα την να μάθεις τι γνώμη έχει για τις φίλες της, για την πεθερά της, για όλες τις άλλες γυναίκες γενικότερα. Ότι πιστεύει για τις άλλες, το πιστεύει γιατί τις κρίνει εξ ιδίων, άρα… η ίδια είναι ακριβώς αυτό που πιστεύει για τις άλλες!!! Μην την ρωτήσετε για την μάνα της, γιατί η σχέση των γυναικών με την μάνα τους, είναι ιδιάζουσα, και είναι απίθανο να την κατηγορήσει, όσο πουτ@να κι αν είναι η πεθερά σου!

Η δικιά μου η γυναίκα, πιστεύει φυσικά πως όλες οι άλλες γυναίκες είναι πονηρές και βρωμιάρες, αλλά… η δικιά μου εξαιρείται από τον κανόνα που πριν από λίγο ανάφερα!!!
Και κάποια μέρα… θα ξυπνήσω ξανά.

Μέχρι τότε, νάμαστε όλοι καλά, και καλό και βαθύ ύπνο φίλοι συμπανιώνιοι.

Γι αυτό ασχολούμαι με τον Πανιώνιο. Με τι να ασχοληθώ? Με τα χάλια μου? Με την γυναίκα μου? Με τις άλλες? Γιατί να ασχοληθώ με τις άλλες? Θα διαφέρουν σε τίποτα από αυτήν που έχω ήδη? Αποκλείεται!!!

Γι αυτό: Όλοι στο συμπόσιο, για να μπορούμε να πούμε ότι "ήμουνα κι εγώ εκεί"!!!

br fun_atic είπε...

Καλά. Μην το κάνουμε και μεγάλο θέμα γιατί στο τέλος ή θα χρειαστεί να πάμε για φαγητό στο Ολυμπιακό στάδιο ή θα πρέπει να απογοητεύσω πολύ κόσμο :)
Νομίζω ότι γίνεται αντιληπτό πως θα κρατήσουμε τον αριθμό σε ένα λογικό επίπεδο.

amanAM είπε...

Όποιος πρόλαβε το συμπόσιο είδε...