Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

παράξενο!!!

Ενώ η ομάδα έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, και ενώ το κλίμα μοιάζει να είναι άριστο, ξαφνικά ακούγονται ειδήσεις περί επιστροφής του Τζιμπούρ, περί μεταγραφών ( Τσότσαλιτς, ποιός είναι αυτός πάλι?), κλπ.

Τόσες ομάδες σέρνονται, με πρώτο και καλύτερο τον Ολυμπιακό, και ξαφνικά οι ειδήσεις περί μεταγραφών βγαίνουν για τον Πανιώνιο... Είναι τουλάχιστον παράξενο αυτό που συμβαίνει.

3 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Πέρα από τα αρνητικά, που όλοι μας γνωρίζουμε, δε σε ιντριγκάρει η ιδέα επιστροφής του τρομοκράτη;

τρελοπανιωνιος είπε...

εμενα αρκετα παντος...ετσι και αλλιως εχουμε τον Φερερα σε περιπτωση που του παει εναντια ο ΤΖεμπουρ το ξερει οτι θα μεινει στον παγκο μαζι με τον Recoba ,ξερει οτι τουλαχιστον αυτους τους 6 μηνες πρεπει να βγαλει ματια, εχουμε και μουντιαλ..!!!

amanAM είπε...

Ναι, όλοι θέλουμε έναν Τζιμπούρ όπως έπαιζε π.Χ. (προ Χούτου)... Αλλά επειδή ζούμε την μ.Χ. εποχή, φοβάμαι μην μας ξαναγίνουμε μπουρδέλο.

:-)

Ίσως να είμαι υπερβολικός, γιατί δεν έχουμε όποιον κι όποιον στον πάγκο, έχουμε έναν προπονητή με πυγμή και κύρος.

Εδώ δεν βλέπουμε ολόκληρο Ρεκόμπα, και δεν λέμε κουβέντα!!! Άσε που όταν τον δούμε, πιστεύω πως θα χάσει το Παγκόσμιο ρεκόρ ο Γιουσέιν Μπολτ, μετά από τόση ατομική προπόνηση, βλέπω τον Ρεκόμπα να το ρίχνει στο κατοστάρι!!!

Δεν είναι και λίγο, για τον Φερέρα... Να μπορεί να λέει στα εγγόνια του πως αυτός έκοψε την μπάλα σε ολόκληρο Ρεκόμπα, και δεν μίλησε κανένας!!!