Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

παγωμάρα για Φερέρα

Όποιος ήταν στο γήπεδο, στην παρουσίαση της ομάδας, θα παρατήρησε το εξής:
Ενώ όταν έλεγε ο εκφωνητής τα ονόματα των παικτών, αμέσως ακολουθούσε ένα δυνατό "όλε" από τους οπαδούς, όταν αναφέρθηκε το όνομα του Φερέρα, ακολούθησε η απόλυτη σιγή!!!

Μα καλά, κανένας δεν συμπαθεί αυτόν τον άνθρωπο?
Ειλικρινά, τον λυπήθηκα. Φαντάζεστε να είσαστε στην θέση του, να έχει φτάσει η ομάδα πέμπτη, να έχει 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια και μια άδικη ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, και να μην ακούγεται άχνα μετά την ανακοίνωση του ονόματος σου?

Από σήμερα, θα προσπαθώ να βρω θετικά σε αυτόν τον άνθρωπο, γιατί όλο και κάτι θα κάνει σωστά, δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια και να μην τον συμπαθεί κανένας!

  • Ένα θετικό που μπορώ να βρω, είναι ότι δεν είναι συμπαθής, κι έτσι όταν φύγει, θα στενοχωρηθούμε λιγότερο!!!
  • Ένα άλλο θετικό, στα σοβαρά τώρα, είναι ότι η ομάδα έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, και ενώ παλιότερα από ένα σημείο και μετά σερνόμασταν στο γήπεδο, τώρα παίρνουμε νίκες και βαθμούς στα τελευταία λεπτά, και οι παίκτες μας στο τέλος μοιάζουν να τρέχουν πιο πολύ κι από όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, διότι προφανώς οι αντίπαλοι είναι πτώματα, κι έτσι οι δικοί μας φαίνονται να πετάνε.
  • Άλλο θετικό, είναι ότι εάν είχαμε άλλον προπονητή, με τίποτα δεν θα είχαμε πάρει τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει στα τελευταία παιχνίδια.
  • Έχει καταφέρει να έχει υποτάξει μπαλαδόρους τύπου Εστογιάνωφ, Ριέρα, Μπάλαμπαν, και συνεργάζονται άψογα χωρίς βεντετισμούς και ατομισμούς. Πιθανόν αυτό να είναι και η αιτία που ο Ρεκόμπα κάνει διακοπές μακράς διαρκείας, αλλά εαν είναι για το καλό της ομάδας, καλά κάνει ο Φερέρα. Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν απόλυτα.
  • Η αλήθεια επίσης είναι, ότι αυτήν την στιγμή, δεν φαίνεται να λείπει από την ομάδα ο Ρεκόμπα, ούτε κάποιος άλλος παίκτης. Έχουμε επίθεση φωτιά. Έχουμε βελτιωθεί και αμυντικά. Μπορεί ο Όμο να μας κάθεται στο στομάχι σαν σέντερ μπακ, αλλά δεν θυμάμαι πολλές φορές να έχουμε ομάδα να τρέχει μπρος πίσω, να τρέχουν όλοι μέχρι το 120, να κερδίζουν τα παιχνίδια με την μαγκιά τους κλπ.
Κύριε Φερέρα, δεν μπορώ να μην αρχίσω να σε συμπαθώ, είμαι ανέκαθεν πνεύμα αντιλογίας, και η απόλυτη βουβαμάρα στο άκουσμα του ονόματος σου, ενεργοποίησε το πνεύμα αυτό.
Μόλις απέκτησες τον πρώτο σου υποστηρικτή. Κανόνισε, με τον Άρη θέλω τουλάχιστον ένα χι. Μας έχεις κακομάθει, αλλά εγώ θα βολευτώ και με το χι.

2 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Ωραία η ανάρτηση. Όντως άκουσε πολλά. Είναι και ο τύπος του μη εξωστρεφούς ανθρώπου (απορώ πως έχει τόσο καλές επαγγελματικές διασυνδέσεις όμως), αλλά νομίζω ένα προσόν που πρέπει να επαινέσουμε στον κο Εμίλιο είναι η εργατικότητα που επέδειξε μετά τα πρώτα στραπάτσα.Εντάξει είναι κάπως αργός στις αντιδράσεις του από τον πάγκο και ίσως το ξαναπληρώσουμε αυτό, αλλά το ζήτημα είναι ότι προσπαθεί με την ομάδα και αυτό φαίνεται πια στο γήπεδο. Θα 'λεγα ότι ήταν άδικο να μην πάρει ένα χειροκρότημα. Μακάρι να το πάρει με την ΑΕΚ.

amanAM είπε...

αυτό που με ανησυχεί είναι άλλο:

Πέρυσι, στην 11η αγωνιστική, ο Πανθρακικός είχε 15 βαθμούς, και στο τέλος ξέμεινε στην κατηγορία, γιατί είχε καταφέρει από νωρίς να σωθεί.

Ελπίζω φέτος η εργατικότητα του Φερέρα να μην εξαντληθεί όταν θα πιστέψει ότι η σωτηρία του Πανιωνίου επετεύχθη.

Μήπως ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που με το κράξιμο πιέζεται και αποδίδει, ενώ με τα μπράβο, χαλαρώνει επικίνδυνα?

Στην αρχή, που δεν τον έκραζε κανένας, πηγαίναμε κατά διαβόλου. Μετά, άρχισε το κράξιμο, και ήρθαν και οι επιτυχίες. Σύμπτωση?

Πέρυσι, δεν φαντάζομαι να τον έκραξε κανένας στον Πανθρακικό, όταν στην 11η αγωνιστική είχαν 15 βαθμούς...