Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

"Ψήνεται" επιστροφή Τζιμπούρ???

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=52659
 
Το "αγκάθι" που ακούει στο όνομα Ράφικ Τζιμπούρ ενδέχεται να βγάλει από το... σώμα της ταλαιπωρημένης ΑΕΚ ο Πανιώνιος, που σύμφωνα με πληροφορίες θα επανεντάξει στο δυναμικό του από τον προσεχή Γενάρη τον γαλλοαλγερινό επιθετικό
 
Ο 25χρονος στράικερ βρίσκεται σε δυσμένεια από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και εδώ και τρεις μήνες είναι σε "καραντίνα" από τον προπονητή της ΑΕΚ, με την διοίκηση του Δικεφάλου να του έχει διαμηνύσει να βρει ομάδα και να φέρει πρόταση για να φύγει.
Κάπου εδώ μπαίνει στη μέση ο Πανιώνιος, που είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη από τα πρώτα επεισόδια που είχε ο Τζιμπούρ με τον Μπάγεβιτς, όμως τότε ο ίδιος ο γαλλοαλγερινός δεν ψηνόταν με την ιδέα να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη, καθώς θεωρούσε ότι αυτό θα ήταν πισωγύρισμα.
Ομως από τη στιγμή που ομάδα, η οποία θα δίνει τα λεφτά που θέλει η ΑΕΚ δεν βρέθηκε και παράλληλα τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την Αλγερία, καθώς δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, άρχισε να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των "κυανέρυθρων".
Ολοι ικανοποιημένοι
Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Τζιμπούρ θα παραχωρηθεί δανεικός από την "Ενωση" στον Πανιώνιο μέχρι το καλοκαίρι. Μια συμφωνία που βρίσκει άπαντες ικανοποιημένους.

Ο παίκτης θα παίξει σε μια ομάδα που αγαπήθηκε και θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης με έναν αποδεδειγμένα καλό ποδοσφαιριστή, που γνωρίζει άριστα τα... κατατόπια της Πλατείας και η ΑΕΚ, αφενός θα γλιτώσει από ένα "αγκάθι" στις πληγές της και αφετέρου θα απαλλαγεί από 1-2 δόσεις που έχει να λαμβάνει ο Πανιώνιος, βάσει των συμφωνηθέντων το καλοκαίρι του 2008, όταν ο Τζιμπούρ είχε πάρει μεταγραφή στον Δικέφαλο, ενώ όσον αφορά στο συμβόλαιό του θα καλυφθεί είτε 50-50 από αμφότερες τις ομάδες είτε εξ ολοκλήρου απο την ΑΕΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: