Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Γρίπη

--------------------------------------------------------------------------------

4,000 νεκροί στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες από τον ιό της γρίπης!!! Τρομακτικό ακούγεται...

Η "πανδημία" αυτής της "τρομερής" γρίπης έχει πλήξει ήδη 20 εκατομμύρια Αμερικάνους, εκ των οποίων οι 4 χιλιάδες έχουν πεθάνει. Κι αυτό τρομακτικό ακούγεται...

Αλλά εάν σκεφτούμε πως αυτό σημαίνει ότι το 0,05% όσων νοσήσουν τελικά πεθαίνουν, και αναλογιζόμενοι ότι εξ αυτών των νεκρών κάποιοι έχουν ήδη επιβαρυμένη υγεία, τότε καταλαβαίνουμε το μέγεθος της παραπληροφόρησης και της τρομοκράτησης άνευ λόγου και αιτίας για μια ήπια γρίπη, με προφανή σκοπό την κονόμα των φαρμακευτικών εταιρειών και την αποβλάκωση του κόσμου.
--------------------------------------------------------------------------------
 
Πολλές τάξεις των σχολείων στην Ελλάδα, έχουν ήδη κλείσει, και μένουν υγιέστατα παιδάκια στο σπίτι, και καλά λόγω της νέας γρίπης!!! Ο μικρός μου ο γιός κάθεται σπίτι από την προηγούμενη Τρίτη. Την προηγούμενη Παρασκευή έκανε έναν πυρετό 38 ακριβώς, του δώσαμε λίγο ντεπόν, και το Σάββατο το πρωί είχε δέκατα, και από το απόγευμα ήταν μια χαρά. Ούτε ένα εικοσιτετράωρο δεν κράτησε η τρομερή και φοβερή γρίπη. Όλοι οι υπόλοιποι, νοιώσαμε μια αδιαθεσία, αλλά δεν σηκώσαμε ούτε καν έναν απλό πυρετό.


Στο πιο κάτω βίντεο, ο μικρός μου γιος μαθαίνει πως έκλεισε για μια εβδομάδα η τάξη του στο σχολείο. Διακρίνεται στο βίντεο και αδελφός του, που δυστυχώς γι αυτόν η τάξη του συνεχίζει το μάθημα στο σχολείο. Το κοντράστ των συναισθημάτων είναι εμφανές.

Λεπτομέρεια: ο "τυχερός" φοράει την φανέλα του Πανιωνίου!!!
 

4 σχόλια:

amanAM είπε...

Φουντώνει η ανησυχία για την επιδημία της νέας γρίπης. 56χρονος στην Θεσσαλονίκη με σοβαρά αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα ο 6ος νεκρός από την γρίπη στην Ελλάδα. Στην εντατική και ένας 65χρονος στη Ρόδο.

Στο μεταξύ, κατά 37% αυξήθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων τους ιού H1N1 στην χώρα μας μέσα σε μία εβδομάδα. «Λουκέτο» σε 128 τμήματα σχολείων τις τελευταίες 48 ώρες.

-------------------------

Όταν ακούω ότι 128 τμήματα σχολείων είναι κλειστά, και σκέφτομαι ότι ένα εξ αυτών είναι του Ιάσωνα, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο πολύ μας κοροϊδεύουν!!!

---------------------------

Steve είπε...

Φανταστικός ο μικρός. Να σας ζήσει!

τρελοπανιωνιος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΓΩ ΤΟ ΦΟΝΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ

br fun_atic είπε...

βαριά το πήρε ο μικρός