Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

η κατάργηση της λογικής

http://www.sport-fm.gr/article/202826

Η κατάργηση της λογικής, δεν συμβαίνει όταν διαμαρτύρεται ο Πανιώνιος γιατί η ΝΟΒΑ έχασε μια κρίσιμη φάση. Άλλωστε, τίποτα δεν θα άλλαζε εάν από το βίντεο, αποδεικνυόταν ότι ο Σισέ ήταν τελικά οφσάιντ, γιατί το βίντεο δεν καθορίζει το αποτέλεσμα ενός αγώνα, αλλά οι αποφάσεις των διαιτητών. Ούτε θα αλλάξει τίποτα, εάν αποδειχθεί ότι ο Όμο χτύπησε την μπάλα με το πόδι και όχι με το χέρι, διότι δεν είναι ξεκάθαρο από την εικόνα τι από τα 2 έγινε, αλλά έχουμε 2 δεδομένα: Το χέρι του Όμο, μετά την υποτιθέμενη επαφή με την μπάλα, δεν κινείται προς τα πίσω, η δε μπάλα αλλάζει πορεία με δύναμη, γεγονός μάλλον απίθανο εάν η μπάλα χτύπαγε σε χέρι, και όχι στο γόνατο.


Η κατάργηση της λογικής, κατά την γνώμη μου, συμβαίνει στο ριπλέι της φάσης του Γουνδουλάκη, στο δεύτερο λεπτό, που σύρανε μια στραβή γραμμή για να φανεί η θέση του Φανούρη σε σχέση με τον τελευταίο αμυντικό, και ενώ οι γραμμές του γηπέδου είναι ξεκάθαρες λόγω του χρωματισμού του γκαζόν, την δε γραμμή του οφσάιντ την χαράξανε στραβά για να αφήσουν αμφιβολίες για την θέση του Φανούρη.

Όταν 4-5 λεπτά μετά από αυτό το γεγονός, «χάνουν» την φάση και τα ριπλέι που θα ξεκαθάριζαν την θέση του Σισέ, είναι λογικότατο να φωνάζεις!!!
Τις προθέσεις τους και την εμπάθεια τους κατά του Πανιωνίου, την είχαν ήδη αποδεδειγμένη από την πρώτη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: