Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Μανιάτης: «Θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί μελλοντικά στο εξωτερικό εξέφρασε ο Γιάννης Μανιάτης,
μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Τόνισε, όμως, ότι στην παρούσα φάση πρώτο του μέλημα είναι να βοηθήσει τον Πανιώνιο να πετύχει τους στόχους του και να κερδίσει μια θέση στην Εθνική ομάδα.

«Αν κάποια στιγμή έρθει πρόταση από το εξωτερικό, με ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλω να κάνω αυτό το βήμα. Είναι πολύ καλό να βγεις στην Ευρώπη και να δεις αν μπορείς να καταφέρεις κάτι εκεί. Αυτή τη στιγμή, πάντως, με ενδιαφέρει να αποδίδω καλά και να βοηθώ τον Πανιώνιο να πετυχαίνει τους στόχους μου», τόνισε ο μπακ των «κυανέρυθρων», ενώ μίλησε για το όνειρο της κλήσης στην Εθνική ομάδα, που ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να πραγματοποιήσει. «Ο πρώτος μου στόχος είναι να κληθώ στην Εθνική. Γι’αυτό θα δουλέψω τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήμουν στα πλάνα για τον αγώνα με την Ουκρανία, γιατί δείχνει ότι ο κύριος Ρεχάγκελ παρακολουθεί την ομάδα του Πανιωνίου και τα νέα παιδιά. Δυστυχώς, όμως, είχα έναν τραυματισμό και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Εγώ από την πλευρά μου πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ κι ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να είμαι στις κλήσεις της Εθνικής».

Μιλώντας για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Πανιωνίου, ο οποίος συνδυάζει το καλό ποδόσφαιρο με νίκες, είπε: «Τα πρώτα αποτελέσματα ήταν άσχημα και η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή. Από εκεί και πέρα, μιλήσαμε μεταξύ μας, ξέραμε πως είχαμε ποιότητα και δείξαμε χαρακτήρα. Μετά το ματς με τον Ατρόμητο αντιληφθήκαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό και με τη βοήθεια του προπονητή πάμε πολύ καλά. Έχει αλλάξει το κλίμα, τα αποδυτήρια πλέον είναι πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο», ενώ απέφυγε να μιλήσει για στόχους. «Δεν θέλω να πω ότι πλέον κοιτάμε το Europa League ή κάτι άλλο. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και στο μέλλον θέλουμε να δείξουμε ακόμη καλύτερα στοιχεία. Πιστεύω πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ο Λόλο (Εστογιανόφ), που επέστρεψε από τραυματισμό, θα μας βοηθήσει πολύ, όπως και τα άλλα παιδιά που είναι στον πάγκο».

Επόμενη… αποστολή για τον Πανιώνιο είναι αυτή της Κυριακής απέναντι στον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την προσεχή Κυριακή. «Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όλοι ξέρουμε πως μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Το ματς με τον Άρη το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα άλλα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, με δύσκολη έδρα, αλλά αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποδώσουμε όπως τις τελευταίες 5-6 αγωνιστικές, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

http://www.sport-fm.gr/article/205823

Δεν υπάρχουν σχόλια: