Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

αντιγράφω από τον sport-fm

Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό κάτι πήγε εντελώς λάθος το καλοκαίρι που πέρασε. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η εικόνα στα όρια της εξαθλίωσης που παρουσίασε στο ματς με την Κοπεγχάγη. Σε ένα ματς όπου ο Άντονσον, τον οποίο όλοι είχαμε αποκαλέσει πρωταθλητή βάδην δύο χρονιά πριν όταν είχε έρθει στην Παιανία, έμοιαζε με Μπαρέζι και ο Εντόι έμοιαζε με Ζιντάν.

Κανένας από τους δύο δεν έγινε ξαφνικά ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, οι αδυναμίες του Παναθηναϊκού τους έκαναν να μοιάζουν έτσι. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάνουν μία μέτρια ομάδα να μοιάζει εξαιρετική. Μία ήττα δεν ενοχλεί ποτέ στο ποδόσφαιρο. Αυτή η εικόνα όμως ενοχλεί.

Κάτι πρέπει να έχει σχεδιαστεί πολύ λάθος για να μην μπορείς όχι να αλλάξεις τρίτη πάσα, αλλά ούτε καν δεύτερη. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες του Παναθηναϊκού συμπεριφέρονται σαν να είναι Μάιος. Μοιάζουν σκασμένοι και κουρασμένοι. Και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη. Αυτό που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι φτάσει χωρίς άλλες απώλειες στη διακοπή του πρωταθλήματος. Στο ενδεχόμενο όμως που χαθούν κι άλλοι βαθμοί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί...


Σχόλιο: 
Εξαιρετικό το σκεπτικό του Σωτηρακόπουλου, καθώς και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα. Εάν γίνει αντικατάσταση των ομάδων, και όπου γράφεται Παναθηναϊκός να γραφτεί Πανιώνιος, και όπου γράφεται Κοπεγχάγη να γραφτεί Παναθηναϊκός, τότε ο Σωτηρακόπουλος θα είχε γράψει μια πρώτης τάξης ανάλυση για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.

Εκεί που αναφέρονται ο Εντόι και ο Άντονσον, να αντικατασταθούν με τα ονόματα του Νίνη και του Κατσουράνη, κι έχουμε την ακριβή εικόνα.

Κύριε Σωτηρακόπουλε, τι να έγραψες άραγε μετά το παιχνίδι του Σαββάτου? Δεν γνωρίζω, και βαριέμαι να το ψάξω, αλλά εάν είχες γράψει αυτό που είδαμε κι εμείς, θα γλίτωνες  από τον κόπο να γράφεις για το παιχνίδι του Βάζελου με την Κοπεγχάγη, θα έκανες την ανάποδη αντικατάσταση των ονομάτων, και θα είχες έτοιμο το αρθράκι.

2 σχόλια:

lefterix είπε...

Περνάγανε ωραία, μαζί με το Σπανέα,
μας ρίξανε στη Β'Εθνική...
Μα εδώ είναι Ευρώπη,
δεν είναι Νευροκόπι,
δεν παίρνουνε χαμπάρι οι Δανοί...

(Δις..)irielean

br fun_atic είπε...

Το Σάββατο άκουγα στο ραδιόφωνο τα γνωστά. Ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειάζονταν, ότι ο Πανιώνιος φοβήθηκε το μέγεθος του ονόματος και της φανέλας, ότι όταν ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δείξει ποια είναι η μεγάλη ομάδα καθάρισε το παιχνίδι και άλλα τέτοια. Τα κλασικά δηλαδή όταν η ομάδα του ΠΟΚ δεν βλέπεται.

Ο κάθε δημοσιογράφος βέβαια τα παρουσιάζει ανάλογα με το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται και το μέσο στο οποίο εργάζεται...Στο μεταξύ μας παιχνίδι, δεν λαμβάνει υπόψιν ότι τα σχόλιά του τα ακουν ή τα διαβάζουν και Πανιώνιοι, οπότε φτιάχνει ένα Παναθηναϊκό πακέτο. Το ίδιο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Το πράγμα αλλάζει μόνο στα παιχνίδια ομάδων του ΠΟΚ