Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριε Μαρινάκη, ακούς?

Δεν νομίζω, αλλά εγώ θα στα πω ένα χεράκι.
Έσπειρες θύελλες, θα θερίσεις καταιγίδες...

Μετά τις διαμαρτυρίες σου, ο Δαλούκας κατέληξε (προσωρινά) στο σπίτι του. Μετά τις φωνές του Αδαμίδη, θα καταλήξει στο σπίτι του (προσωρινά κι αυτός, φαντάζομαι) ο "φουκαράς" ο Κουκουλάκης...

Ο Τριτσώνης όμως συνεχίζει να είναι καλός διαιτητής, αφού ακύρωσε την προηγούμενη εβδομάδα κανονικό γκολ της ΑΕΛ κατά της Καβάλας (εσύ βέβαια δεν άκουσες ή δεν είδες τίποτα), εχθές έκλεισε τα μάτια σε 2 πέναλτι που έπρεπε να σφυρίξει υπέρ του Πανιωνίου, ενώ κατακύρωσε το γκολ του Μπάλαμπαν, που έκλεψε την μπάλα ενώ επέστρεφε από θέση οφσάιντ... Ο Δαλούκας και ο Κουκουλάκης είναι ανεπαρκείς, ενώ ο Τριτσώνης μια χαρά, φαντάζομαι για όσο χρόνο δεν ενοχλεί το ΠΟΚ?

Έχετε γίνει γραφικοί, και εσύ κύριε Μαρινάκη, και ο φίλος σου ο Πατέρας, και ο γραφικότερος όλων ο Αδαμίδης, που θέλει να λογίζεται κι αυτός σαν πρόεδρος μεγάλης ομάδας. Ε λοιπόν, γιατί δεν κάνετε ένα γκρουπ, εσείς οι τρεις, να παίζετε μεταξύ σας, να τελειώνουμε? Δεν αντέχεται όλη αυτή η κοροϊδία και το κόψε ράψε ώσπου να πετύχετε να σφυρίζουν τα κοράκια μόνο υπέρ σας, και να τρέμουν να υποδείξουν οτιδήποτε εναντίον σας!!!

Εμένα σαν Πανιώνιο φίλαθλο, δεν με ενοχλεί καθόλου. Άλλωστε, κάθε χρόνο βλέπουμε πόσο μικροί είσαστε κι εσείς, σε κάθε Ευρωπαϊκό παιχνίδι φαίνεται για πόσο ξεφτίλα σας έχουν. Ναι, είσαστε πρώτοι στο χωριό, και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Κι εμείς, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα. Μην βάλω και τον Νέο Κόσμο, την Δάφνη, τον Άγιο Δημήτριο και την Καλλιθέα. Κι εκεί, πρωταθλητές είμαστε!

Δεν θυμάμαι καλά, σε ποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση συμμετέχει φέτος η μεγάλη σου ομάδα, κύριε Μαρινάκη? Εάν έπαιζες στο Γιουρόπα λήγκ, και κάποιος ανταγωνιστής σου έπαιρνε ανύπαρκτο πέναλτι, σαν αυτό που υπέδειξε ο Δαλούκας, θα έκανες τα ίδια? Δεν νομίζω. Η μαγκιά σου είναι εντός συνόρων του "χωριού". Είσαι πολύ γραφικός, όπως και το χωριό σου.

ΥΓ 1.  Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!
Δεν του έφταναν τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τη διαιτησία του Κουκουλάκη, βρήκε και τον μπελά του ο Σταύρος Αδαμίδης! Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε τον πρόεδρο της ΑΕΚ σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη, κατηγορώντας τον για δυσφήμιση του αθλήματος λόγω των δηλώσεων του κατά Κουκουλάκη και Πιλάβιου! Δεν είχε δείξει την ίδια ευαισθησία η πειθαρχική στις δηλώσεις Μαρινάκη… http://www.sport-fm.gr/article/293960

ΥΓ 2. Ο ορισμός του Τάσου Κάκου από την ΚΕΔ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της «Ένωσης». Οι «κιτρινόμαυροι» θυμήθηκαν τη διαιτησία του στην αναμέτρηση της περσινής σεζόν με την Ξάνθη στα Πηγάδια και θεωρούν πως η επιλογή του Κερκυραίου ρέφερι δεν ήταν η ενδεδειγμένη, ιδιαίτερα μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες. http://www.sport-fm.gr/article/294227

2 σχόλια:

zamis είπε...

Το σκηνικο γινεται απροκαλυπτα φαρ ουεστ.
Ισως,η σταση Κιντι περι σιωπης να ειναι και σωστη.

amanAM είπε...

Πράγματι, η σιωπή εκ μέρους της ΠΑΕ, είναι η σωστή στάση. Άλλωστε, ακόμα κι αν έβγαινε κάποια ανακοίνωση, τι νόημα θα είχε?