Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

11άδα για Ξάνθη ?

Στο δίτερμα, με την ομάδα των βασικών, σε διάταξη 4-2-3-1, ο Μίκαελ Στόρε χρησιμοποίησε τον Παναγόπουλο κάτω από τα γκολποστ (ο Γιούργκεν Μάχο ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα, αλλά -λογικά- θα είναι βασικός στα Πηγάδια), στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Μανιάτης, το αριστερό κάλυπτε ο Βαρό, ενώ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Λάτκα και Σιόβας. Στα χαφ έπαιξαν οι Τσότσαλιτς και Κουμορτζί, αριστερά ο Γουνδουλάκης και δεξιά ο Βαζ Τε, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Μπάλαμπαν και Ριέρα, με τον Ισπανό, ως συνήθως, λίγο πιο πίσω από τον Κροάτη.



2 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Πάντως το πετυχημένο σχήμα (με Δυναμό Τυρ.) ήταν με το Μπάλαμπαν πίσω από το Ριέρα...

amanAM είπε...

Στο πετυχημένο σχήμα, υπήρχε και ένας Κούρντι που έκανε μεν και κάποια λάθη λόγω απειρίας, αλλά έπαιξε πολύ καλά, και όχι ένας Κουμορτζι που έχουμε να τον δούμε πάνω από έναν χρόνο να μην είναι για κλωτσιές...

Υπήρχε και ο Φουγκουτάδε, που αλώνισε από αριστερά, με σωστές μεταβιβάσεις και πολλές σέντρες. Μπορεί ο Γάλλος να είναι καλύτερος, αλλά... στο πετυχημένο σχήμα τον έβαλε από δεξιά, άρα... η άμυνα μας θα είναι για άλλη μια φορά πειραματική, και θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί οι παίκτες αυτοί.

Ο Θεός βοηθός.