Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

13:30 στο ραδιόφωνο

Ο Πρόεδρος του Πανιωνιου ΓΣΣ ΠΑΕ κ. ΚΙΝΤΗΣ στην εκπομπή των κ. Καρπετοπουλου-Πανουτσου στο Nova-Sport FM 94.6 στις 13:30
Ο κ. Κιντης μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στα νέα δεδομένα που δημιουργεί πλέον η απόφαση της ένταξης των Αλβανών ποδοσφαιριστών ως κοινοτικούς, τους Αφρικανούς (Κοτονου), τους γηγενείς, τη διαιτησία κ.α

ΥΓ. Είπε ο Κιντής πως εμείς αυτή τη στιγμή, έχουμε 13 γηγενείς παίκτες!!!
Ποιους εννοεί?

Είπε πως είναι υπέρ ενός ρόστερ με 25 παίκτες, εκ των οποίων οι 8 να είναι γηγενείς. Από τους 25, αναγκαστικά οι 3 θα είναι τερματοτοφύλακες, οι υπόλοιποι 22 πως θα βγάζουν την χρονιά (με πιθανές Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κλπ), βγάλε τραυματίες, ανάπηρους, ημιανάπηρους κλπ?

Για την διαιτησία είπε πως δεν θα ασχοληθεί, ότι κι αν συμβεί. Είπε πως πρέπει να ακολουθήσουμε το αγγλικό μοντέλο.


6 σχόλια:

amanAM είπε...

H σύμβαση της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση αλλάζει το τοπίο και στο ποδόσφαιρο, καθώς από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές από τη γειτονική χώρα θα λογίζονται ως κοινοτικοί β΄ζώνης και δεν θα καταλαμβάνουν θέση ξένου.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε αυτή την εξέλιξη με αφορμή το αίτημα του Πανιωνίου για τον Γιακμίρ Χίκα, τον οποίο και έχει στο ρόστερ του.

Ετσι, όσες ομάδες έχουν στο ρόστερ τους αλβανούς παίκτες, θα έχουν πλέον κενές θέσεις ξένων, ενόψει και της μεταγραφικές περιόδου του Ιανουαρίου.

amanAM είπε...

Τον 17άχρονο νιγηριανό επιθετικό, Εμάνουελ Σάνι, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αφρικής, θα δοκιμάσει τις ερχόμενες μέρες ο Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και σε περίπτωση που πείσει με την απόδοση του θα αποκτηθεί από τους πράσινους.

Ο 17άχρονος είχε ανακηρυχτεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 17 που πραγματοποιήθηκε στην Νιγηρία. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν δεύτερος σκόρερ με 5 τέρματα σε 221 λεπτά συμμετοχής.

Εκτός από τον Εμάνουελ Σάνι, στην Ελλάδα θα έρθει ακόμα ένα νεαρός νιγηριανός, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος. Ο λόγος για τον Ογκενίι Ονάζι, ο οποίος και αυτός ήταν μέλος της συγκεκριμένης ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Αυτοί, πως μας ξέφυγαν εμάς?

amanAM είπε...

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, με Οκπάκο και Σκούρτη, αποκτάμε 2 επιθετικές λύσεις.

Μπορεί να μην μου αρέσει καθόλου όλη αυτή η στρατιά των ξένων, αλλά... με το υπάρχον ρόστερ, και μετά την πάροδο κάποιου χρόνου να δέσει η ομάδα, και να αποκτήσει εξαιρετική φυσική κατάσταση (κατά τις υποσχέσεις και τον σχεδιασμό), η ομάδα φέτος θα γίνει ικανή για τα πάντα!

Ίσως φέτος να έχουμε πραγματικά κάποια ελπίδα να χαρούμε λιγάκι, και εάν τα καταφέρουμε τελικά, αυτή θα είναι η καλύτερη γιορτή για τα 120 χρόνια.

amanAM είπε...

Παναγόπουλος, Κοιλιάρας, Κοντοχρήστος, Σάμαρης, είναι παίκτες που συμπληρώνουν το ρόστερ.

Κοντοές, Αναστασόπουλος, Κολοβός, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Μανιάτης, είναι παίκτες που τους βλέπουμε στο γήπεδο, είτε παίζουν, είτε στον πάγκο.

Όσο και να τους μετράω, δεν βγαίνουν 13. Ο Κιντής πως τους βγάζει 13?

br fun_atic είπε...

πως μας ξέφυγαν; Βρε μπας και έχουν άλλο μάνατζερ;

re-la-re είπε...

Ρε αντουάν, ζηζενής δεν σημαίνει ότι είναι γραικός. Σημαίνει ότι την εποχή που οι ορμόνες κορυφώνονταν και μπόι λούκντ φορ γκιρλ αυτός πέρασε 3 χρόνια στην Γραικία.

Κοινώς μεθερμηνευόμενο και ο Σκούρτη ζηζενής εστί.