Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

να σταματήσουν τις δηλώσεις τώρα!!!


«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την καλή απόδοση της ομάδας. Ήταν ψυχολογική τόνωση για το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη, μιας και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήμασταν κακοί και χάσαμε. Ελπίζω να είμαι στην ίδια φόρμα και στο επόμενο παιχνίδι, όπως και όλη η ομάδα, και να συνεχίσουμε έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η εξάδα», είπε ο «Μπόσκο». (μετά το φιλικό παιχνίδι με την Ντιναμό)

Από δήλωση σε δήλωση, η θέση-στόχος πάει όλο και πιο κάτω. Στην αρχή μας μιλούσατε για τριάδα και για τσάμπιονς λήγκ!!! Μετά ο στόχος ήταν η πρώτη πεντάδα, τώρα και η έκτη θέση επιτυχία είναι, σε λίγο θα μας μιλάτε για πρώτη δεκάδα και για την σωτηρία.

Επειδή εδώ και καιρό οι δηλώσεις με εκνευρίζουν, θα πρότεινα σε όσους μιλάνε να πάρουν υπ όψιν τους πως με το ζόρι κρατάμε την ψυχραιμία μας, προσπαθούμε να το καλαμπουρίσουμε, προσπαθούμε να βρούμε κάποια ακτίνα φωτός στην άκρη του τούνελ, ας μην μας τσιγκλίζετε με δηλώσεις... 

Μπόσκο, μετά από τόσο καιρό στον Πανιώνιο, είδαμε επιτέλους πως μπορείς να αποφύγεις να πετύχεις το τείχος όταν εκτελείς ένα φάουλ, μπορείς να σπρώξεις την μπάλα στο πλεκτό όταν παρουσιαστούν ευκαιρίες. Τόσο καιρό, εμένα δεν με είχες πείσει ότι μπορούσες. Αφού μπορείς λοιπόν, γιατί τόσο καιρό δεν το έκανες?

Μπόσκο, δεν νομίζω να με διαβάζεις, αλλά θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία: Σε εκείνο το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, που καμιά 300-400 μ@λάκες φάγαμε το κρύο της αρκούδας να σας δούμε να προκρίνεστε στο κύπελλο (ελπίζαμε και ονειρευόμασταν να το κατακτήσετε κιόλας, αλλά αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο), εκείνον τον πανηγυρισμό στο σημαιάκι του κόρνερ τι τον ήθελες? Χάθηκε ο κόσμος να γυρίσεις προς το μέρος μας, να πανηγυρίσεις?
Άσε τις θέσεις-στόχους. Παίξτε πρώτα λίγη μπαλίτσα, έβαλες 3 γκολ σε ένα φιλικό και γίναμε ξαφνικά ομάδα με στόχους? Εδώ ξεκίνησε το πρωτάθλημα, κι εμείς εξακολουθούμε να δοκιμάζουμε παίκτες, για ποιά ομάδα σε φόρμα  μιλάς ρε Μπόσκο? Οι μισοί τουλάχιστον από όσους παίξατε με την Ντιναμό, θα περιμένουν το επόμενο φιλικό για να ξαναπαίξουν! 

Το διακύβευμα είναι η θέση που θα καταλάβουμε, ή η οικονομική επιτυχία της διαχειριστικής περιόδου? Αναρωτιέμαι: Εάν ας πούμε μείνει στις εξέδρες ο Κουμορτζί, και ο Πανιώνιος νικάει, θα θεωρηθεί επιτυχία ή αποτυχία, αφού ο στόχος των διοικούντων είναι να πουληθεί ο Κουμο (και ο κάθε Κούμο) με κέρδος? Άραγε ο Στόρε διαλέγει τους παίκτες που θα παίξουν με βάση την απόδοση τους και τις πιθανότητες νίκης, ή έχει εντολές να προωθήσει συγκεκριμένους παίκτες που είναι προς πώληση με  σκοπό κέρδος από την πώληση? Εάν καταλήξουμε στην πρώτη πεντάδα αλλά... δεν μπορέσουμε να πουλήσουμε τον Μανιάτη σε καλή τιμή, θα θεωρηθεί επιτυχημένη χρονιά για όσους διοικούν την ομάδα? Εάν τερματίσουμε 12οι, αλλά μοσχοπουλήσουμε Μανιάτη και Κούμο, και ο μεγαλομέτοχος δεν αναγκαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, πως θα κριθεί η χρονιά? Ποιός είναι ο στόχος, οέο? Η μπάλα που θα παίξουμε, η θέση που θα καταλάβουμε, ή τα λεφτά που θα μπουν ( ή δεν θα βγουν) στην τσέπη?

Δεν είναι ώρα για λόγια... Πέρυσι τον Δεκέμβρη, μετά από 2-3 καλούτσικα αποτελέσματα βγήκατε όλοι και ξιπαστήκατε με δηλώσεις, με στόχους, πλέξατε όλοι το εγκώμιο του Φερέρα και μετά... δεν προλαβαίναμε να τρώμε την μια σφαλιάρα μετά την άλλην, και ο Κιντής αποκάλυψε πως τα εργομετρικά της ομάδας έδειχναν πως δεν μπορούσατε να τρέξετε ούτε μέχρι την πλατεία.

Εάν θέλετε να κάνετε δηλώσεις, μιλήστε για αυτοκίνητα, για μηχανές, για γκόμενες, αλλά μην μιλάτε για θέσεις-στόχους, εκνευρίζομαι!!!

Ζώα της ΠΑΕ, είμαστε πελάτες, και τουλάχιστον να κάνετε το στοιχειώδες: Βάλτε κάποιον να καθαρίζει το γήπεδο πριν από τα παιχνίδια, για τα οποία ζητάτε να πληρώνουμε εισιτήριο. Η θύρα 2, πριν το παιχνίδι με την Ντιναμό, ήταν σαν χωματερή. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν είμαστε εμείς τα ζώα, η βρώμα του γηπέδου φωτογραφίζει την δικιά σας εικόνα, εσείς είσαστε τα ζώα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: