Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ή θα βρέξει, ή δεν θα βρέξει!!!

«Ο Μάχο θα είναι ο Νο1 και ο Γκρατζέι θα είναι αναπληρωματικός. Πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη της ομάδας μας. Τους λόγους της απόφασης αυτής τους κρατάμε για εμάς. Αυτή αφορά μόνο το ερχόμενο παιχνίδι με το Καζακστάν. Μετά βλέπουμε τι θα γίνει», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστρίας.

Από τη μεριά του, ο έμπειρος πορτιέρο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται: «Ανέκαθεν είχα στόχο να παίζω στα προκριματικά του Euro. Ακόμα και τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα είναι δύσκολο να την πάρεις», δήλωσε.

Η επιστροφή Κιντή δρομολογεί εξελίξεις

Η επιστροφή του Γιώργου Κιντή στην Αθήνα θα δρομολογήσει εξελίξεις στον Πανιώνιο, χωρίς, όμως, αυτές να θεωρούνται και δεδομένες. Στη Νέα Σμύρνη αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίξει και ως φουνταριστός, αλλά και ως «κρυφός», πίσω από τον σέντερ φορ. Οι περιπτώσεις (ελεύθερων και φτηνών) ποδοσφαιριστών που εξετάζονται είναι πολλές, τα χρονικά περιθώρια, ωστόσο, στενεύουν, μιας και στις 10 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες. Οπότε, οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν σχετικά γρήγορα

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Στόρε

Η εμφάνιση της ομάδας στο σαββατιάτικο φιλικό με την Ντιναμό Τιράνων (3-1) έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο τον Μίκαελ Στόρε, ο οποίος αισιοδοξεί για ανάλογη εμφάνιση και στο ματς με την Ξάνθη, ώστε να πάρει η ομάδα του τον πρώτο της βαθμό ή βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σουηδός τεχνικός είδε τους παίκτες του -εκτός των διεθνών που λείπουν- να αφήνουν πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό Βόλου και να παρουσιάζουν στο χορτάρι της Νέας Σμύρνης εικόνα συμπαγούς ομάδας.

Ειδικά η εμφάνιση των Βαζ Τε και Μπάλαμπαν (πέτυχε χατ-τρικ) έχει κάνει τον νεαρό τεχνικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο 24χρονος Πορτογάλος αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της αλβανικής ομάδας, ενώ πολύ καλός ήταν και στην επανάληψη, όταν άλλαξε πλευρά με τον Γουνδουλάκη. Όσο για τον Μπάλαμπαν, ο Κροάτης τα πήγε περίφημα πίσω από τον Ριέρα, ως περιφερειακός επιθετικός και πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, δείχνοντας ότι επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις.

Αισιοδοξία για Σκούρτη

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα της ελληνοποίησης του Βασίλη Σκούρτη, με τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης να είναι αισιόδοξοι για θετική έκβαση της υπόθεσης. Εξάλλου, οι «κυανέρυθροι» περιμένουν και την έκδοση του κοινοτικού διαβατηρίου του Αλβανού Γιαχμίρ Χίκα, ώστε ο παίκτης να τεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Στόρε για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

• Την πρώτη του προπόνηση αναμένεται να κάνει τη Δευτέρα (6/9) με τη φανέλα του Πανιωνίου ο Κάσπερ Ρίσγκαρντ, ο οποίος βρισκόταν στη Δανία για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις. Εξάλλου, στις προπονήσεις επιστρέφει και ο Σιόβας, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και από το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι των Ελπίδων στα Σκόπια.
 http://www.sport-fm.gr/article/291243
 Σχόλιο: Πολύ μου άρεσε η είδηση ότι η επιστροφή του Κιντή θα δρομολογήσει εξελίξεις, αλλά μπορεί και όχι. Αυτή είναι έγκυρη δημοσιογραφία! Εγώ θα το ρίξω στην μετεωρολογία, στην οποία είμαι πιο καλός:  Από αύριο, είτε θα βρέχει, είτε όχι. Είτε θα φυσάει, είτε δεν θα φυσάει. Είτε θα κάνει ζέστη, είτε όχι. Πάρτε καλού κακού ομπρέλα και μπουφάν, το πολύ πολύ να μην τα χρειαστείτε...

Αγαπητέ κύριε Στόρε, γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στα μπλογκ? Εσύ είσαι ο προπονητής, αλλά κι εμείς τόσα χρόνια μπάλα βλέπουμε τον Πανιώνιο... Δεν χρειαζότανε να περάσουν τόσοι μήνες για να καταλάβεις πως ο Μπάλαμπαν δεν είναι σέντερ φορ. Τώρα που το κατάλαβες, τρίβεις τα χέρια σου. Ούτε ο Όμο είναι σέντερ μπακ. Ας μην πληρώσουμε και φέτος τις εμμονές του Φερέρα, μέχρι να το ανακαλύψεις κι αυτό, μετά από κάμποσα αχρείαστα πέναλτι και ακριβοπληρωμένες γκέλες. Μην ντρέπεσαι, ρώτα εμάς. Ο Σιόβας, δεν είναι γενικά, με την Εθνική κάτι το πιάνει το παιδί, δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά το γρασίδι της Νέας Σμύρνης τον κάνει 20 χρόνια πιο γέρο, και 50 κιλά βαρύτερο! Ίσως να χρειάζεται ξεματιάστρα!!! Άραγε, σε τι θέση παίζει στην Εθνική Ελπίδων, γιατί εγώ έχω απελπιστεί με τον Σιόβα, ιδίως όταν είναι δίδυμο με τον Όμο, η άμυνα μας είναι σαν να βάλαμε να παίξουν ο Άμποτ με τον Κοστέλο...

9 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αυτό που σου λέει είναι ότι η επιστροφή του κιντή(που πήγε πάλι;;;)θα βάλει σε δρόμο τις εξελίξεις,χωρίς να σημαίνει ότι ο δρόμος είναι ο σωστός ή ότι δεν θα πάθουν λάστιχο.τελικά πρέπει να το πάρουμε απόφαση.μπορεί να προσλάβουμε οποιονδήποτε άλλο εκτός από σ´εντερ φορ.ο λόγος;μας είναι αχρηστος,αφού δεν έχουμε άνθρωπο για να δ´ινει πάσες ή να βγάζει σέντρες.

amanAM είπε...

o Φουγκουάγιο και ο Γάλλος, έκαναν εκπληκτικές σέντρες, μην είσαι άδικος...

amanAM είπε...

αυτό που λέει, είναι ότι ψάχνουμε έναν ποδοσφαιριστή, που θα παίζει κρυφός, και μετά θα φανερώνεται σαν σέντερ φορ.

Το πιο πιθανόν, να ψάχνουμε για τον Αρδίζογλου, ήταν ο μόνος που έκανε σέντρα στον εαυτό του, και έτρεχε και προλάβαινε την μπάλα!

br fun_atic είπε...

Εμείς δηλαδή ψάχνουμε βιετκογκ.τότε γιατί στήσαμε δίκτυο στην Αφρική και όχι στον τόπο παραγωγής;

Βαγγέλης είπε...

Μακάρι να ξέραμε τι ψάχνουμε...και εγώ στηρίζομαι στον Στόρε αν και κάνει πολλές δοκιμές. Στα οικογενειακά διπλά ποιοι είναι οι επιθετικοί μας?

br fun_atic είπε...

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν σκούρτι με μπόσκο και η αλλαγή τους ριέρα και βαζ τε.το δεύτερο σχήμα ήταν σαφώς πιο επικίνδυνο.

Katrinos είπε...

Kαλά βρε που ζείτε. Αναρωτιέστε που ήταν ο Jim? Θα σας μαλώσω. Εαν διαβάζατε ρεπορτάζ της αεκ, θα μαθαίνατε ότι ο Αδαμίδι, ήταν στο ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...... (Ξέρετε εσείς τα έχουμε ξαναπεί, δερμάτινοι καναπέδες, βροχερός καιρός, και Jim Beam on the rocks...)

@AmanAM
Που να δεί το Βαρό και το Φουκουγιάμα ο BR αφού εκείνη την ώρα καθάριζε μισό (μπορεί και 3/4) κοπάδι κατσίκια και βοοειδή.

Παίδες το καλύτερο σχήμα είναι Ριέρα,Μπόσκο,Βαζ Τε μπροστά. Είναι και οι τρείς πολύ επικίνδυνοι. Μόνο που ο Ριέρα είναι ακόμα στη Costa del Sol, ο Βαζ Τε ημιανάπηρος και ο Μπάλαμπαν απλά ...ο Μπάλαμπαν (τώρα που έβαλε και τρία γκόλ , θα ξανασκοράρει το Μαίο.)

amanAM είπε...

H ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Σύντομα ο Στόρε θα φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει όμορφη μπάλα, όταν θα σταματήσει να δοκιμάζει παίκτες που του φέρνουν, και εφόσον τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του (και δεν του επιβάλλει κανένας να δημιουργήσει εικονική υπεραξία σε προς πώληση παίκτες).

Τα κλειδιά είναι (κατά την γνώμη μου) η εξαιρετική δουλειά στον τρόπο ανάπτυξης, το σωστό πάσινγκ γκέημ, στην κίνηση με ή χωρίς την μπάλα, και η εξαιρετική φυσική κατάσταση, που υποτίθεται θα πετύχει ο Δανός εργοφυσιολόγος. Ο Στόρε με έχει πείσει ότι βλέπει τελικά όσα βλέπουμε κι εμείς, και είναι θέμα χρόνου να πετύχει. Αρκεί να τον αφήσουν.

Ναι, το ρόστερ έχει ελλείψεις, αλλά πάντα τα ρόστερ έχουν ελλείψεις, ιδίως σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος. Το θέμα είναι να καταφέρει ο προπονητής να αξιοποιήσει αυτούς που έχει.

Θυμάμαι τότε που παίζαμε (αντικειμενικά) καλή μπαλίτσα, με Φερνάντεζ και Τζιμπούρ, και ο Τζιμπουρ έτρεχε να εκτελέσει τα κόρνερ, και μέσα στην αντίπαλη περιοχή δεν υπήρχε κανένας παίκτης του Πανιωνίου, αφού ο σέντερ φορ Τζιμπουρ εκτελούσε τα κόρνερ!

Τότε ήταν που ήρθε εν τέλει ο Χούτος, και τον είδαμε στην αρχή σαν σωτήρα...

Τον Λίννεν τον κατέκρινε τότε ο Τσακίρης ότι... δεν ήθελε τον Ρεκόμπα! Εν τέλει, ο Ρεκόμπα (αλλά και ο Εστογιάοφ) έφυγαν σαν ανεπιθύμητοι, σαν υπερβολικά ακριβοί για ότι πρόσφεραν, κλπ. Ο Λίννεν κατακρίθηκε και σαν ευθυνόφοβος, και το αστείο είναι ότι εκείνη την στιγμή είχαμε προπονητή τον Φερέρα, τον άρχοντα της ευθυνοφοβίας, αυτός που πότε του έφταιγε το ρόστερ, πότε του έφταιγαν οι αλλαγές που μπήκαν στο 90 αλλά δεν βοήθησαν, του έφταιγε ο αέρας, του έφταιξε η πίεση, αλλά ο ίδιος δεν έφταιξε ποτέ!

Άρα... κρίνοντας από τον τρόπο που έφυγε τελικά ο Ρεκόμπα, ο Λίννεν είχε δίκιο που δεν ήθελε! Άραγε, παραδέχτηκε ποτέ ο Τσακίρης αυτήν την αλήθεια? Δεν αγιοποιώ τον Λίννεν, αλλά όταν έστω και σε ένα θέμα είχε δίκιο αλλά κατηγορήθηκε και γι αυτό, αυτό δείχνει αδυναμία διαχείρισης της πραγματικότητας.

Ότι έγινε, έγινε, το να μένουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν είναι λάθος, όμως βλέποντας πως έγιναν οι χειρισμοί του πρόσφατου παρελθόντος και πως παρουσιάστηκαν, μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την λογική με την οποία αντιμετωπίζουν τα θέματα, οι ίδιοι άνθρωποι.

Δεν έχω τίποτα προσωπικό κατά του Τσακίρη, δεν μου πήδηξε την γυναίκα (ή έστω δεν το γνωρίζω εγώ), ούτε πείραξε τα παιδιά μου. Έχω δε πολλούς λόγους να τον συμπαθώ. Είναι Πανιώνιος, έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει την ομάδα, πληρώνει για την τρέλα του και το σέβομαι αυτό.

Όμως με ενοχλεί ότι φάσκει και αντιφάσκει, ανάλογα την εποχή το ίδιο γεγονός ερμηνεύεται διαφορετικά.

Παρόμοια με ενοχλεί και ο Μάκης ο Διόγος. Ανάλογα με το εάν γεμίζει το φεγγάρι ή εάν αδειάζει, πρέπει η δεν πρέπει να κάνουμε κριτική, πρέπει ή δεν πρέπει να στηρίζουμε τους παίκτες, τον προπονητή και όποιος εργάζεται για τον Πανιώνιο, κλπ, πρέπει ή δεν πρέπει να γκρινιάζουμε.

Με τέτοια μυαλά, δεν πάει τίποτα καλά. Συνέλθετε. Μην ακούτε τι λέω εγώ, ακούστε τι λέτε και τι λέγατε εσείς οι ίδιοι.

Στηρίζω τον Στόρε και την διοίκηση της ΠΑΕ, και κάνω καλόπιστη κριτική σε ότι μου φαίνεται λάθος.

Στηρίζω τους παίκτες, χειροκροτώ κάθε καλή ενέργεια και προσπάθεια που κάνουν, και επισημαίνω τα λάθη τους, όταν τα βλέπω.

Με τα μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι, εάν είχαμε τον Μέσσι στην ομάδα μας, θα γκρίνιαζαν γιατί είναι ατομιστής, γιατί κάνει περισσότερες τρίπλες και χάνει τελικά την μπάλα, θα τον κατηγορούσαμε για χασογκόλη, και θα κάναμε κριτική για τον μισθό του.

Κάποιοι θα κατηγορούσαν τον προπονητή γιατί τον βάζει από δεξιά ενώ είναι αριστεροπόδαρος...

Δεν βγαίνει άκρη.

Καλά θα κάνει η διοίκηση και ο προπονητής να μας γράψουν όλους στα παλιά τους τα παπούτσια, και να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο.

vassilis είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο Αντώνη. Και για τον Λίνεν και για τον Τσακίρη και για τον Διόγο αλλά και για τον Μέσι.

Είναι εκνευριστικό κάποιοι να νομίζουν ότι με το τέλος κάθε χρονιάς ένα τεράστιο σφουγγάρι περνάει από τον εγκέφαλο μας και τα σβήνει όλα. Προσωπικά εγω τα θυμάμαι όλα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχεις δίκιο πως έτσι δεν πάμε πουθενά. Δεν υπάρχει μέλλον.