Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρινάκη, αυτό δεν σε ενόχλησε?

Προχθές καταλογίστηκε ανύπαρκτο πέναλτι υπερ του Βάζελου, και ο Μαρινάκης ξεσπάθωσε κατά του Δαλούκα. Τελικά ο Δαλούκας μπορεί ατιμώρητα να σφάζει Πανιώνιους, αλλά εάν ευνοήσει τον βασικό αντίπαλο του Μαρινάκη, τότε υπάρχει θέμα με την διαιτησία. Ο Δαλούκας τελικά τιμωρήθηκε με 2 μήνες απραξίας.

Εχθές ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Λάρισας, η οποία θα έμενε μόνη πρώτη στην βαθμολογία εάν νικούσε. Ο Τριτσώνης δεν χρήζει τιμωρίας, κύριε Μαρινάκη?

Στον Δαλούκα διακρίνατε πρόθεση στο λάθος του, ενώ στον Τριτσώνη εξέλειψε κάτι τέτοιο?

Πως θα σφυρίζουν οι διαιτητές, όταν σε περίπτωση που άμεσα ή έμμεσα αδικηθεί (ή εκνευριστεί) ο Μαρινάκης και ο Γαύρος, θα τιμωρούνται? Ο Τσακίρης είπε κάποτε να γίνει ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα, να παίζουν μόνοι τους. Τι δουλειά έχουμε εμείς στο πρωτάθλημα τους?

Στο επόμενο πέτσινο πέναλτι που θα καταλογιστεί υπέρ του Γαύρου, θα ζητάτε ξανά την τιμωρία του διαιτητή?

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

o Μαρινάκης δεν είναι που χαρακτήρισε τον Τσακίρη γραφικό? Ο Μαρινάκης τώρα ανακάλυψε έγκλημα κατά της Ελλάδας, γιατί καταλογίστηκε μαϊμού πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού!!! Ποιος είναι ο γραφικός άραγε?

Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε κι αυτή για την διαιτησία, μετά από ένα παιχνίδι το οποίο νίκησε με 2-0, με τις Σέρρες, και που έχασε 10 ευκαιρίες για να κάνει το σκορ 5-0 ή και πιο πολύ, κι ενώ δεν τις στερήθηκε τίποτε απολύτως... Γιατί φωνάζει η ΑΕΚ? Προφανώς γιατί δεν τους καλέσανε στο γεύμα με τον Πλατινί!

Σου λέει η ΑΕΚ: Μετά την φασαρία που έγινε, οι διαιτητές θα σφυρίζουν με το κωλοδάχτυλο χωμένο ήδη στον κώλο τους, κάθε φάση με υποψία θα είναι πάντα υπερ του Βάζελου και του Γαύρου, να είναι και οι 2 ευχαριστημένοι. Για να σφυριχτεί κάτι εις βάρος τους, θα πρέπει να είναι 1000% βέβαιοι!

Ας φωνάξω κι εγώ, να χωθώ στην ομάδα τους... Να φοβούνται κι εμένα οι διαιτητές.

Εγώ ένα ξέρω: Πως την επόμενη φορά που θα διαμαρτυρηθούμε εμείς ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα του δικού μας βεληνεκούς, θα γελάει το σύμπαν μαζί μας για το πόσο γραφικοί είμαστε, ενώ όλα αυτά τα λαμόγια που με τα σφυρίγματα των διαιτητών κυριαρχούν στην Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, θα ζούνε και θα βασιλεύουν, με τις ευλογίες των δημοσιοκάφρων...

Φτιάξε εσύ Πανιώνιε όσα βίντεο θέλεις με φάσεις που καταφανώς αδικήθηκες και έχασες βαθμούς από τα κοράκια, κανένας δεν θα τιμωρηθεί. Ένα πέναλτι (που θεωρητικά θα μπορούσε να είναι ένα ανθρώπινο λάθος) υπέρ του βασικού αντιπάλου του Μαρινάκη, και πέφτει πέλεκυς! Το να φωνάζει ο Γαύρος, περισσότερο από τον Άρη που αδικήθηκε από τον καταλογισμό αυτού του πέναλτι, δεν είναι παγκόσμια πρωτοτυπία?

Όσοι φίλοι συμπανιώνιοι διαβάζουν αυτό το σχόλιο, ας προετοιμαστούν ψυχολογικά για την σφαγή που επακολουθεί εναντίον μας, και εναντίον κάθε "μικρής" ομάδας.

Εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μικρή ή μεγαλύτερη την ομάδα μας. Εάν μαζευόμασταν 10 χιλιάδες σε κάθε παιχνίδι, με τους ίδιους παίκτες, με την ίδια διοίκηση, με τον ίδιο προπονητή, παίζοντας την ίδια ακριβώς μπάλα, θα είμαστε πολύ μεγαλύτερη ομάδα.

Δεν θα μας κάνει μεγάλη ομάδα ο Τσακίρης ή ο κάθε Τσακίρης, εμείς είμαστε αυτοί που μετράμε, και δυστυχώς η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας, έχουν γυρίσει την πλάτη εδώ και πάρα πολλά χρόνια.