Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

να γεμίσουμε το γήπεδο!

Θα καλέσω όλους τους φιλάθλους της Νέας Σμύρνης να έρθουν στο παιχνίδι με την Ντυναμό, να γεμίσουμε το γήπεδο λες και επρόκειτο για τελικό champions league.
  • Κατ αρχάς, γιατί ο Στρακόσια, αξίζει να τιμηθεί με τέτοιον τρόπο.
  • Κατά δεύτερο, για να δείξουμε σε όλους, πως αγαπάμε την ομάδα μας, πως είμαστε στο πλευρό της, και θα μας έχουν απέναντι τους όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της, και στην δικιά μας.
Η χαρά να βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα της γειτονιάς μας, την ομάδα που εκφράζει την ιστορία των προγόνων μας, την ομάδα που κόντρα στο κατεστημένο του ΠΟΚ επιβιώνει τόσα χρόνια, είναι από τις λίγες που μας απομένουν, αλλά οι χειρισμοί των ιδιοκτητών της ΠΑΕ πάνε να μας την στερήσουν...

Δεν διανοούμαι να περάσω μια χρονιά με τον Πανιώνιο καρπαζοεισπράκτορα. Και πρέπει να σταθώ στην κερκίδα και εγώ, και όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα, ακόμα και όσοι απλά την συμπαθούν, για να φωνάξουμε με την παρουσία μας πως εμείς είμαστε εδώ, και θα είμαστε απέναντι σε όσους νομίζουν πως η ομάδα τους ανήκει και μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει.

Θα ήθελα να δω 10 χιλιάδες κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, να μην πέφτει ούτε καρφίτσα. Να καταλάβουν παίκτες και διοίκηση πως δεν είναι ξεφραγο αμπέλι ο Πανιώνιος.

Όνειρα θερινής νυκτός... Φθινοπωρινής για να πω το ακριβές.

2 σχόλια:

amanAM είπε...

Μάχο, Σιόβα, Μανιάτη, Χίκα, Κουμορτζί, Πούπο και Σκούρτη, θα απουσιάζουν λόγω διεθνών υποχρεώσεων

Griniaris είπε...

Δεν πειράζει.Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα νέα μεγάλα αποκτήματα της ομάδας...