Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

O Δαλούκας, ανακάλυψε άλλο ένα ανύπαρκτο πέναλτι

Αυτήν την φορά δεν έσφαξε τον Πανιώνιο, όπως πέρυσι στην Λάρισα, αλλά τον Άρη, αφού το γκολ που έκρινε τον αγώνα Άρη-ΠΑΟ 0-1 ήταν από πέναλτι μετά από βουτιά του Βίντρα, ο οποίος αισθάνθηκε πίεση από πίσω, βούτηξε, και το πήρε το σφύριγμα...

Όταν αδικείται ο Πανιώνιος, δεν είναι δα και τόσο σοβαρό θέμα, όταν όμως παίρνει βαθμούς ο Βάζελος, οι Γαύροι ανακαλύπτουν θέμα διαιτησίας! Εάν είχε σφυριχτεί το ίδιο πέναλτι εναντίον του Πανιωνίου, θα ανακαλύπτατε πιθανό σπρώξιμο (αφού δεν διαθέτουν δυναμόμετρο να μετρήσουν την επαφή με τον αμυντικό), πιθανή τρικλοποδιά από το τρίτο (και αόρατο) πόδι, πρόθεση του αμυντικού (διότι είναι μαίτρ της ψυχολογίας) κλπ. Θα σβήνανε τόσες κάμερες και καμία δεν θα είχε ριπλέι, όπως πέρυσι στο ΟΑΚΑ, ενώ με τον Άρη δεν τολμήσανε, γιατί θα τους τρώγανε ζωντανούς οι Αρειανοί.

Για να δούμε, θα λένε τα ίδια οι Γαύροι όταν αυτοί θα παίρνουν τα σφυρίγματα, ή θα λένε ότι και ο Νιόμπλιας σήμερα, ότι παίξανε καλύτερα ότι έχουν καλύτερους παίκτες και ομάδα!!! Η Μπαρτσελόνα κύριε Νιόμπλια, είναι καλύτερη ομάδα από την νεοφώτιστη Χέρκουλες, αλλά σήμερα έχασε εντός έδρας με 0-2!!! Εάν στο 0-0 ο Ισπανός Δαλούκας, Καζναφέρης, Κάκος, Παμπορίδης, κλπ είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελόνα, ποιο λέτε να ήταν το αποτέλεσμα για την Χέρκουλες?

Α να χαθείτε όλοι, ρουφιάνοι, αλήτες, λαμόγια.

5 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Απλά για το 50%-50% μεταξύ τους ενδιαφέρονται και φωνάζει ο Μαρινάκης για να πάρει και αυτός τ' αντίστοιχα σφυρίγματα και μάλιστα μιλάει για ασέβεια έν αντι του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας ολόκληρης.
Υπήρχε και για τους δύο το παλιό καλό σύνθημα των Γαύρων για το Βαρδινογιάννη αλλά σέβομαι το blog και δεν το καταγράφω.

cdu είπε...

Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα. Ο Μαρινάκης που προχτές μόλις προσέλαβε τον «πεντακάθαρο» Γκαγκάτση, που μιά βδομάδα πριν έγινε πρόεδρος της Σουπερλίγκας για το «καλό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού πρώτα υπστήριξε τον «αδιάφθορο» Κανελόπουλο, που εκπροσωπεί τη ομάδα της παράγκας με 13 χρόνια ξεφτίλας, που είχε το «ηθικό ανάστημα» να αποκαλέσει τον Τσακίρη γραφικό. Ο Πατέρας που πέρυσι δεν είδε τίποτα στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, που όπως τυχαίως πήρε το πρωτάθλημα χάνοντας στα ντέρμπι, που για το καλό της Ελλάδας έγινε πρόεδρος της Σουπερλίγδας, πού μόλις ξαναπήρε την βαζελοπροεδρία ξανάρχησαν οι ομορφιές. Και οι δημοσιοκάφροι πού είδαν αμέσως φέτος την αδικία ενώ πέρυσι ο Πανιώνιος ήταν (ξανά) γραφικός, που καλούν τον «έντιμο» Πατέρα να μην λερώσει φέτος αυτό που πήρε «καθαρά» πέρυσι.
Και οι πιό ξεφτίλες όλων τα εκατομύρια συνέλληνες οπαδοί των κόκκινο πράσινων που αυνανίζονται με τα αγορασμένα πρωταθλήματα.

cdu είπε...

Και επειδή το σωστό πρέπει να προβάλλεται, να και κάποιος με λογική και φιλότιμο.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=50

Δεν έχω ξανακούσει το όνομά του (Θοδωρής Ρούσσος) αλλά το υστερόγραφο τα λέει όλα: 50-50 σημαίνει 50 οι κόκκινοι, 50 οι πράσινοι και οι υπόλοιποι τα του καράμπελα. Οι λαοί έχουν το (βάλτε ότι θέλετε) που τους αξίζει

amanAM είπε...

Η διαιτησία, είναι φυσικά όπως αξίζει σε αυτήν την χώρα που έχει πιάσει πάτο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Το ίδιο και η δημοσιογραφία.

Εάν μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο, κρατήσει με νύχια και με δόντια το μηδέν, και σε μια αντεπίθεση καταφέρει να κάνει την έκπληξη, τότε μιλάνε για καταστροφή του ποδοσφαίρου, για αντιποδόσφαιρο, για παρωδία, κλπ. Κι αν έστω και με την βοήθεια του διαιτητή πάρει η "μεγάλη" ομάδα σφυρίγματα που θα κάνει το γήπεδο να μπατάρει από την μια μεριά, και στο τέλος νικήσει η "μεγάλη" ομάδα, τότε... θεωρούν δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού έτσι κι αλλιώς θεωρούν ότι άξιζε την νίκη, παρόλο που δεν ήταν ικανοί να βάλουν γκολ, χωρίς την βοήθεια του διαιτητή.

Όταν όμως ο Παναθηναϊκός παίξει εναντίον της Ίντερ ή της Ρόμα, και παίξει σαν Πανιώνιος, και πάρει το αποτέλεσμα (αφού ο χασάπης το κοράκι δεν κάνει εξόφθαλμα αίσχη), τότε μιλάνε για μεγαλειώδες ποδόσφαιρο, για ηρωικές προσπάθειες, για εξυπνάδα, για μαγκιά.

Αυτήν την μαγκιά, πότε θα την αναγνωρίσουν στον Ηρακλή ας πούμε? Γιατί διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για το γεγονός ότι έχασε στην πρώτη αγωνιστική? Τι έγινε, έδωσε κάποιο κόρνερ σαν άουτ?

Πράγματι πρόκειται περί αυνανισμού, ομαδικού-οπαδικού.

Όλοι αισθάνονται αδικημένοι. Και όταν παίρνουν τα σφυρίγματα, το θεωρούν απλώς λάθος του διαιτητή.

Πέρυσι, στο γήπεδο μας, ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του ΠΑΟΚ, και το γκολ που ισοφαρίσαμε τον Άρη ήταν οφσάιντ. Βέβαια, στο παιχνίδι με τον Άρη, ο διαιτητής μας είχε σκίσει μέχρι εκείνη την στιγμή.

Δυστυχώς, τα κοράκια δεν είναι απλώς λαμόγια, είναι και ανίκανοι έτσι κι αλλιώς. Βλέπεις στα φιλικά τι γίνεται... Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνα άσχετοι. Λάθη θα γίνουν έτσι κι αλλιώς, το θέμα είναι πως συμπτωματικά, τα λάθη είναι μονόπλευρα.

Ο Δαλούκας, στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας προφανώς ενημερωθεί για το πέτσινο πέναλτι που φώναζε από μακριά ότι δεν ήταν, έκανε το χειρότερο: Έθαψε κάποια φάουλ υπέρ του Βάζελου, ενώ αντιθέτως σφύριζε με τρομερή ευκολία φάουλ υπέρ του Άρη. Για να πατσίσει?

Γι αυτό και μόνο τον λόγο, ο Δαλούκας πρέπει να πάει σπίτι του.

amanAM είπε...

από την άλλη, ο "χρεοκοπημένος" Ηρακλής, μετά την νίκη 2-1 επί του Ολυμπιακού, πήρε 1-1 στο Περιστέρι.

Κάποιοι προέβλεπαν πως θα πάει για φούντο. Ο Ηρακλής χωρίς λεφτά, έχει ήδη 4 βαθμούς. Εμείς, ποιός ξέρει πότε θα τους συγκεντρώσουμε?