Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Τον Μανιάτη και τον Λάτκα θα τους ξαναδούμε από του χρόνου (?)

Κατά το χθεσινό αγώνα, ο Μάρτιν Λάτκα υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, ενώ ο Έντιν Τσότσαλιτς έχει ένα αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα. Κατά τα άλλα το ιατρικό δελτίο συμπληρώνει η σταδιακή επάνοδος του Μπεντί Μπουβάλ, ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Για αύριο, Μεγάλη Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, την Μεγ. Τετάρτη φιλικό αγώνα, ενώ την Μεγ. Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα αφού οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, που θα επανέλθουν στις προπονήσεις.

Τη Μεγάλη Τετάρτη ο Πανιώνιος θα δώσει φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Καλλιθέα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Απήλιον» στις 11 το πρωί.

Με πολλές ελλείψεις θα αγωνισθεί ο «Ιστορικός» τις τελευταίες 2 αγωνιστικές, λόγω τιμωριών από κίτρινες και κόκκινες κάρτες.
Συγκεκριμένα από τον επόμενο αγώνα με τη Λάρισα θα απουσιάσουν οι Μπάλαμπαν, Λάτκα, Μανιάτης και Ριέρα, ενώ από τον τελευταίο αγώνα στην Καβάλα θα απουσιάσουν οι Λάτκα, Μανιάτης, Τζαβέλλας και Τσότσαλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: