Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Όχι στο 93, Όχιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!

Η τραμουντάνα φύσηξε σήμερα, 7 Μποφόρ και βάλε, κι εμείς χάσαμε μια ντουζίνα γκολ, και το ΑΕΚάκι μας ισοφάρισε στο 93, με άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Σκόκο, σε ανύπαρκτο φάουλ του Όμο.

Ο Κύρκος είχε ήδη αποβάλλει με 2 κίτρινες κάρτες τον Ριέρα, στο 85΄, είχε χαρίσει την δεύτερη κίτρινη στον Γιάχιτς στο 58’ σε θέατρο που έκανε για να κερδίσει πέναλτι, δεν έδειξε ούτε μια κίτρινη στον Μανωλά που από το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να την δεχτεί, και δεν την έδειξε ούτε σε 2 απανωτά φάουλ στον Ριέρα από πίσω, για να κόψει αντεπιθέσεις.

Ο Κύρκος τουλάχιστον δεν έδειξε πέναλτι στην βουτιά του Καφέ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ούτε στην βουτιά του Τζιμπούρ . Πάλι καλά.

Πρώτο ημίχρονο Πανιώνιος ΑΕΚ 0-1

Στα πρώτα λεπτά, πολύ ψηλά η πίεση, δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να αναπτυχθεί. Ο Ριέρα ξεκίνησε νευρικά, κάνει αβίαστα λάθη, και είναι νευρικός.

Αισθάνομαι πολύ δυσάρεστα, να βλέπω τον Τζιμπούρ να παίζει σαν αντίπαλος.

Στην άμυνα, δουλεύει η αλληλοκάλυψη.

Στο 7ο λεπτό, ο Κύρκος δεν δείχνει κίτρινη κάρτα στον Μανωλά, σε φάουλ σε αντεπίθεση του Πανιωνίου. 2 απανωτά λάθη του Φανούρη, αμέσως μετά την κακή εκτέλεση φάουλ από τον Κούκετς, ευτυχώς δεν το πληρώνουμε.
Ο Ριέρα συλλαμβάνεται οφσάιντ 3-4 φορές στο πρώτο ημίχρονο, όλες οι υποδείξεις σωστές.

11ο λεπτό, τραγικό λάθος Γιόνσον, μαρκάρει με τα μάτια, κεφαλιά Τζιμούρ, και μένει μόνος του ο Μπλάνκο, που χάνει τετ α τετ.
13ο λεπτό, εξαιρετική απόκρουση Μπέλιτς σε φάουλ του Λεονάρντο.
15ο λεπτό, υποδειγματική αντεπίθεση, καταλήγει στο κάθετο δοκάρι της ΑΕΚ σε σουτ του Ριέρα.

16ο λεπτό, ωραίο σουτ του Όμο.
17ο λεπτό, τακουνάκι του Τζιμπούρ σε σέντρα, καταλήγει στο δικό μας δοκάρι, και μετά μπλοκάρει ο Μπέλιτς.
Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ακούγεται συνέχεια ο Παράσχος, που δεν σταματάει στιγμή να δίνει οδηγίες.
25ο λεπτό, αδικαιολόγητη διαμαρτυρία Λάτκα σε υπόδειξη φάουλ, του στοιχίζει δικαιολογημένα την κίτρινη κάρτα.
30ο λεπτό, επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ από Κούκετς.

33ο λεπτό, έξυπνη σέντρα σουτ του Φανούρη αποκρούεται.

36ο λεπτό, χλιρό σουτ του Καφέ από επικίνδυνο σημείο, αποκρούεται από τον Μπέλιτς.

37ο λεπτό, σε γύρισμα του Φανούρη μέσα στην περιοχή, αποκρούεται σε κόρνερ από τον Μαϊστόροβιτς με το χέρι, αλλά κρίνεται σαν ακούσιο από τον Κύρκο.

40ο λεπτό, καταπληκτικός συνδιασμός, καταλήγει στον Κουμουρτζί που πασάρει στον Φανούρη και 0-1!!!
42ο -43ο λεπτά, απανωτές ευκαιρίες Πανιωνίου, χάνονται ευκαιρίες για το 0-2, από λάθη τελευταίας στιγμής.

45ο λεπτό, ο Καφές βουτάει πριν την επαφή με τον Μπέλιτς που είχε πέσει και τα χέρια του ακουμπούσανε στο γκαζόν, και ο Κύρκος προς τιμήν του κιτρίνισε τον Καφέ για θέατρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από απανωτές χαμένες ευκαιρίες στο 50΄, έβαλε τελικά το γκολ ο Κουμουρτζί, αλλά δυστυχώς από θέση οφσάιντ.

Στο 51’, δικαιολογημένα ο Ριέρα δέχτηκε πρώτη κίτρινη κάρτα.

Στο 52΄ και στο 53΄ χαρίζεται 2 φορές η κίτρινη στον Μανωλά.

Στο 54’, σταματάει αντεπίθεση του Ριέρα με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Στο 60’ και στο 65΄ 2 απανωτές ευκαιρίες του Τσότσαλιτς, δεν ζευγαρώνουν τα γκολ μας.

Στο 82’ σε 2 απανωτές φάσεις η ΑΕΚ απειλεί για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, την δεύτερη αποκρούει εξ επαφής ο Μπέλτς σε σουτ του Νέμεθ.

Στο 85΄ σταματάει ο Ριέρα με ανύπαρκτο οφσάιντ, αφού την μπάλα την πήρε από απόκρουση αμυντικού, και οι διαμαρτυρίες του στοιχίζουν την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Να δούμε ποιος θα παίξει με την Λάρισα! Τι νόημα έχει ρε Σίτο να διαμαρτύρεσαι και να αφήσεις την ομάδα με 10 παίκτες? Τι κατάφερες?

Στιο 89’ χάνεται ευκαιρία από τον Κουμουρτζί, και στο 90’ μετά από επέλαση του Μπαρόνι που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, καταλήγει σε πάσα πάρε-βάλε στον Νικολάου, που σουτάρει απελπιστικά άουτ.
Στο 90’ κιτρινίστηκε και ο Τσοτσαλιτς σε προβολή στην μπάλα…

Ο Πανιώνιος απόψε ήταν μια Τραμουντάνα. Την σκόρπισε την ΑΕΚ, και έδειξε πως η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική. Συγχαρητήρια κύριε Παράσχο, δεν στο είχα, αλλά έχεις αποδείξει πως είσαι πολλά κιλά μάγκας. Κρίμα που χάσαμε την νίκη μέσα από τα χέρια μας, κρίμα που δεν νικήσαμε έστω και με το φτωχό 0-1, αλλά δεν πειράζει. Χορτάσαμε μπάλα, ευκαιρίες, είχε αγωνία, πάθος το παιχνίδι, πάντα τέτοια, αλλά με happy end σας παρακαλώ!


ΥΓ1. Με βάση τα πέναλτι που καταλογίζονται υπερ του Παναθηναϊκού φέτος, και πέναλτι του Νίνη στο παιχνίδι εναντίον μας, τότε κι αυτά που συνέβησαν σήμερα ήταν πέναλτι υπερ της ΑΕΚ. Ίσως να υπάρχει όντως παράβαση στην περίπτωση του Τζιμπούρ, αλλά η ΑΕΚ έπρεπε ήδη να παίζει με 9 ή έστω με 10 παίκτες το πολύ.
ΥΓ2. Ο Παράσχος δεν πιστώνεται μόνο για την βαθμολογική μας και την αγωνιστική μας ανάσταση, καθώς και στην ανάσταση όλων των παικτών που επί Φερέρα κατάντησαν επιπέδου γάμα Εθνικής. Κατά την γνώμη μου πιστώνεται κι ένα μεγάλο θαύμα: Βρήκε την θέση που ο Μπαρόνι βγάζει φωτιές. Αριστερό εξτρέμ. Έκανε 2 κατεβασιές (αφού μπήκε σαν αλλαγή στο τέλος), τους έκανε άνω κάτω. πρώτη φορά, οφείλω να ομολογήσω, είδα κάτι θετικό από αυτόν τον παίκτη, που θεωρούσα εντελώς άχρηστο. Συγχαρητήρια κύριε Παράσχο και γι αυτόν τον λόγο, βρίσκεις τον σωστό ρόλο για κάθε παίκτη, ώστε να αποδίδει τα μέγιστα. Κρίμα, εάν είχε φύγει ο κωλοτούμπας όταν θάπρεπε, και είχαμε Παράσχο νωρίτερα, τώρα θα είμασταν για πλάκα στα πλέυ οφ, και θα τα βλέπαμε με αισιοδοξία. Κρίμα.

9 σχόλια:

Ron Barceló είπε...

Ελα μωρή ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!
Τα κοτόπουλα δεν υπήρχανε κ στο τέλος τους έκατσε το γκολ από το πουθενα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ που νίκησε κατά κράτος το Βάτραχο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια κ το καθολικό εξαφάνισμα των κίτρινων κοτόπουλων.
Τι κ αν η μπάλα είναι πόρνη..
Τους γλεντησε ο Πανιωνιος για άλλη μια φορά φέτος. Αντε, βάλτε τωρα και τα πανό σας στο...μωλο.

vyruss είπε...

Ευχάριστη προπόνηση για τον Πανιώνιο, ό,τι ήθελε έκανε στο γήπεδο. Μας τα'κλασε η αεκ με τη μεγάλη εκδίκηση που θα'παιρνε.

Κρίμα που χάλασε το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο ο Κύρκος, έκανε ό,τι μπορούσε: Χάρισε 5-6 κίτρινες (και 2 αποβολές - το χέρι-πέναλτι του Μαϊστόροβιτς και τη βουτιά του Γιάχιτς) στους αεκτζήδες, τους έδωσε καμιά 10αριά αστεία φάουλ έξω από την περιοχή μας (ε κάποιο θα'μπαινε)...

Κρίμα που κι εμείς δε μπορούμε να τη σπρώξουμε στα δίχτυα για το 2ο γκολ, να κάνουμε μια σωστή κηδεία.

Ομαδικό φατούρο στο Νικολάου, να του απαγορευτεί επιτέλους να σουτάρει!

br fun_atic είπε...

Στεναχωρήθηκα γιατί χάσαμε μια μεγάλη νίκη γοήτρου. Όπως και να χει όμως, απέναντι στο Α.Ε.Κάκι φέτος μαζέψαμε 4 βαθμούς. Καθόλου άσχημα.

Katrinos είπε...

Όλα αυτά καλά που γράφεις , βέβαια ο ΑΝΤΙΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΚΑΙ , τα λέει αλλιώς..... βλέπουν δύο πεντακάθαρα πέναλτυ της ΑΕΚ και ('δεν βλέπω καλά , αλλά μάλλον κατι θα είπε ο Ριέρα για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα') και ο Σουηδός στηριζόταν στο έδαφος (!!!!!) γιαυτό δεν είναι πέναλτυ και ας χτύπησε η μπάλλα στο χέρι και έκοψε μπαλιά που πήγαινε προς το τέρμα (με σχολιάκι 'ε βέβαια , που να το βάλει το χέρι του κάπου πρέπει να στηριχτεί' απο αυτο το φοβερό τύπο με τις πολύχρωμες γραβάτες) .

Εγώ ξέρω ένα πράγμα , η ομάδα έπαιξε για την αξιοπρέπεια της (και μας) και θα έχουμε τουλάχιστον ένα λόγο να είμαστε χαμογελαστοί το καλοκαίρι , όπως και εσύ έγραψες σε προηγούμενο Post. Tα αεκάκια που ήθελαν εκδίκηση με 6άρες κλπ, μάλλον ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν και ειδικό να τους βγάλει τα πανό απο ξέρετε που....

Ο Παράσχος απέδειξε ότι του αξίζει μια ευκαιρία να συνεχίσει του χρόνου με τους δικούς του όρους. Για να δούμε.....(μη δω μόνο 25χρονο Σουηδό promising τύπο)

zamis είπε...

Τα ιδια λεει και η νοβα..
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση πεναλτυ απο τον Μπελιτς,ειδικα απο μια καμερα φαινεται καθαρα οτι ο κιτρινος βουταει μονος του,αρα ειναι εμμεσο και καρτα.
Του Τζιμπουρακου ενδεχεται και ναναι αλλα ουτε καν διαμαρτυρεται το αγορι μας!
Αυτος ο Μανωλας συνεχιζει την ενδοξη οικογενειακη παραδοση.Ουστ.

Μπραβο στην ομαδαρα μας και στον Παρασχο.

amanAM είπε...

Η αντι-Πανιώνια Νόβα, συμφώνησε απόλυτα μαζί μου για τις 2 κίτρινες που χαρίστηκαν στον Μανωλά, μπορεί να είναι ανήψι του Στέλιου, αλλά το επώνυμο βαρύ και το προστατεύουν για να τον προωθήσουν προφανώς.

Επίσης δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτισης της δεύτερης κίτρινης στον Γιάχιτς για θέατρο, διότι όχι μόνο έκανε θέατρο, αλλά αφού ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ εις βάρος του για θέατρο, δεν έχει την παραμικρή δικαιολογία που δεν τον απέβαλε.

Αμέσως μετά, έγινε το πέναλτι στον Τζιμπούρ, εκεί πιστεύω πως όντως υπήρξε πέναλτι, διότι ο Μανιάτης δεν βρήκε μπάλα, έσπρωξε και λίγο, το πόδι βρήκε λίγο και τον Τζιμπουρ.

Βέβαια η φάση αυτή δεν θα γινόταν ποτέ, εάν είχε προηγηθεί 1 λεπτό πριν η αποβολή του Γιάχιτς.

Στην Νόβα, είδαν πέναλτι και στην περίπτωση του Καφέ, όμως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, διότι εάν έκαναν τον κόπο να δούνε τα χέρια του Μπέλιτς, είναι στο έδαφος, και δεν βρίσκουν μεν μπάλα, δεν βρίσκουν ούτε πόδια, ο Καφές βουτάει, και έπρεπε να δει κίρινη για θέατρο, κατά την γνώμη μου.

Στην αποβολή του Ριέρα, με δεύτερη κίτρινη, ο Ριέρα ούτε διαμαρτυρήθηκε, ούτε έκανε τίποτα που να δικαιολογεί την κίτρινη.

Στην Νόβα, ανακάλυψαν ότι και καλά κλώτσησε την μπάλα, αλλά ούτε κάτι τέτοιο συνέβη. Έπρεπε να αφήσουν τον Πανιώνιο με 10, ενώ η ΑΕΚ συνέχιζε με 11 αντί για 9!!!

Η πελατεία τους είναι περισσότεροι Αεκτζήδες απότι Πανιώνιοι, και έπρεπε να τους χαϊδέψουν τα αυτιά.

Ο Μπάγεβιτς, προς τιμήν του, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Πανιωνίου, πως η ΑΕΚ δεν δικαιούταν τίποτα άλλο, είναι τυχερή που ισοφάρισε στο 93 ένα παιχνίδι που έπρεπε να χάσει, μετά από τέτοια εμφάνιση.

Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιοκάφροι!

τρελοπανιωνιος είπε...

την γλυτωσανε παλι τα χανουμακια... Ενα ειναι το σιγουρο δεν βλεπουμε ΣΚΑΙ και NOVA Κυριακη βραδυ ε δεν παλευονται... το εχω κοψει εδω και καιρο

amanAM είπε...

Πάντως, ο Τζιμπούρ στην φάση που μάλλον του έγινε πέναλτι, μπορούσε να μας έχει εκτελέσει πολύ εύκολα.

Δεν πρέπει να το ήθελε. Εάν είναι όντως έτσι, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

amanAM είπε...

Στην ΝΕΤ, γύρω στην μια το βράδυ, είδαν ξεκάθαρο θέατρο στην φάση του Καφέ, δεν έδειξαν καν την φάση του Γιάχιτς, είδαν πέναλτι στην φάση του Τζιμπούρ (τελικά κι εγώ πιστεύω πως στον Τζιμπούρ έγινε πέναλτι από τον Μανιάτη), και είδαν σαν δικαιολογημένη την αποβολή του Ριέρα γιατί κλώτσησε την μπάλα! Ποιά μπάλα κλώτσησε ο Ριέρα?

Τέλος πάντων.