Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

σήριαλ Τζαβέλλα, επεισόδιο 345

Έτοιμοι εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό να κινηθούν για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Οι «πράσινοι» έχουν επιβεβαιώσει ότι ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές.
Η ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνούς παίκτη είναι της τάξεως του 1,3 εκατ. ευρώ και ίσως να είναι η πρώτη μεταγραφή που μπορεί να γίνει πριν αποφασιστούν οι διοικητικές εξελίξεις του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η «SportDay», οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν ότι ο 23χρονος άσος γνωρίζει προσωπικά για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» και είναι πολύ πιθανό να φορέσει την πράσινη φανέλα στο τέλος της περιόδου.
 
http://www.sport-fm.gr/article/222702

7 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Η ρήτρα ακούγεται χαμηλή, από την άλλη όμως ο Τζαβέλλας έχει παίξει ουσιαστικά μόλις μία σεζόν βασικός.

Αφού μιλάμε για κάλυψη ρήτρας, φαντάζομαι ότι μιλάμε για μετρητά, οπότε όλα ο.κ.

Αυτά βέβαια περί πρώτου πασέρ κ.λ.π είναι αστεία. Έτσι που αναγκαστήκαμε να παίζουμε, είναι λογικό να εκτελεί όλα τα στημένα και να βγάζει γιόμες.

Αν για παράδειγμα είχαμε τον Ρεκόμπα στην ομάδα, ίσως και να μην είχε ασχοληθεί κανείς μαζί του γιατί σιγά μην εκτελούσε το ο,τιδήποτε.

Νομίζω ότι είναι καλή συγκυρία για να φύγει.

Ιδανικό θα ήταν βέβαια να έκανε νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμογή της ρήτρας, να έπαιζε στο Μουντιάλ και να τον δίναμε ακριβότερα στο εξωτερικό.

Griniaris είπε...

Να θυμίσω ότι ο Τζαβέλας κλήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερη ρήτρα και αρνήθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι στο μυαλό του ήταν να φύγει.Λυπάμαι που το λέω αλλά η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου δείχνει να έχουν παραπάρει αέρα τα μυαλά του.Καλός πελάτης πάντως ο βάζελος,θα έχει δώσει 4,5 μύρια για τα δύο μας αριστερά μπακ...

zamis είπε...

Αντε γεια,προσωπικα χαιρομαι,παικτες που δε θελουν πλεον να δωσουν στην ομαδα και παιζουν μονο για την παρτυ τους δεν μας χρειαζονται.

amanAM είπε...

Κι εγώ θέλω να φύγει, δεν είμαι θυμωμένος μαζί του, αλλά αφού το παληκάρι δεν θέλει να μείνει, δεν γίνεται να τον κρατάμε με το ζόρι.

Ούτε με το ζόρι θα μας αγαπήσει.

Ντάριους Φερνάντεζ δεν θα βρούμε πολλούς...

Εμείς οι οπαδοί, το βλέπουμε συναισθηματικά. Οι περισσότεροι από τους παίκτες μας, είναι υπάλληλοι, και το μόνο που τους απασχολεί είναι ο καλύτερος μισθός.

Υπό αυτό το πρίσμα, και οι επαγγελματίες παράγοντες, εάν δείξουν κάτι αξιόλογο, σύντομα θα τραβήξουν την προσοχή των αντιπάλων, και θα τους προσφέρουν περισσότερα και εμείς θα μείνουμε με την μπανανοθήκη στον κώ..!!!

Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι μόνο μπίζνα. Εμείς είμαστε οι πελάτες. Όμως είμαστε ιδιόμορφοι πελάτες. Δεν ψωνίζουμε το προϊόν, αλλά το μαγαζί. Φυσικά το καλύτερο προϊόν θα φέρει περισσότερους πελάτες, αλλά... σε όλα τα υπόλοιπα είδη, η ποιότητα και η τιμή του προϊόντος είναι το ζητούμενο, και όχι το μαγαζί.

amanAM είπε...

Το κυανέρυθρο χρώμα θα είναι πιο έντονο στο φετινό ALL STAR GAME. Μετά τον Γιώργο Τζαβέλλα και ο Γιάννης Μανιάτης θα δώσει το παρόν στον αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 31/3/2010 στο γήπεδο του Εθνικού στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού.
Ο αρχηγός του Πανιωνίου επιλέχθηκε από τον προπονητή των Ελλήνων κ. Νίκο Νόμπλια και έλαβε σήμερα την πρόσκληση από τους διοργανωτές, την οποία και αποδέχθηκε.

amanAM είπε...

Ο Τζαβέλας φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όταν μπήκε στο ψυγείο ο Ρεκόμπα. Σιγά μην εκτελούσε κανένα στημένο ο Τζαβέλας, όσο υπήρχε τριγύρω το μαγικό πόδι του Ρεκόμπα.

Τώρα που έχει χρεωθεί ο ίδιος με 108 τις εκτελέσεις, σιγά μην εκτελέσει στημένο κανένας άλλος.

Η ενδεχόμενη (επικείμενη μάλλον) μεταγραφή του Τζαβέλα, θα ανοίξει τον δρόμο σε κάποιον άλλον να γίνει Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη.

Ουδείς αναντικατάστατος.

Κάποιοι παίκτες που εμφάνισαν συμπτώματα δημοσιουπαλληλισμού, κάποιοι παίκτες που θέλουν να φύγουν, κάποιοι παίκτες που θεωρούν τον Πανιώνιο πολύ μικρό για να χωρέσει το ταλέντο τους, καλό είναι να ξεκουμπιστούν μια ώρα αρχύτερα.

Εγώ, είμαι υπέρ στο να φύγουν (με κέρδος στο ταμείο μας): Τζαβέλας, Μανιάτης, Ριέρα, Κουμουρτζί, Μπάλαμπαν.

Να σφίξουν τα λουριά στον Εστογιάνωφ, αλλιώς να φύγει κι αυτός.

Να έρθουν νέοι ταλαντούχοι, να αξιοποιηθούν οι ήδη υπάρχοντες νέοι, τύπου Σάμαρη, Λουκίνα, Σιμωση, Κοντοχρήστου, Αναστασόπουλου, κλπ.

Να απαλλαγούμε κι από διάφορους Μπαρόνηδες, που δεν αξίζουν να είναι στον Πανιώνιο.

Να αποκτήσουμε και 2-3 παίκτες τύπου και επιπέδου Τσότσαλιτς.

zamis είπε...

Για Τζαβελα,σε περιπτωση που παει βαζελο,ακουγονται και ως ανταλλαγματα Ρουκαβινα και Κλειτον.
Μπαλαδοροι και οι δυο,αρκει να εχουν ορεξη να παιξουν..