Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

συνάντηση Τσακίρη-Κιντή με φιλάθλους

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη από τις συναντήσεις που θα έχουν τις επόμενες ημέρες οι κ.κ. Τσακίρης και Κιντής με φιλάθλους του Πανιωνίου. Οι συναντήσεις αυτές δεν έχουν κάποιο επίσημο χαρακτήρα και γίνονται καθαρά για ενημερωτικούς λόγους, εντός της Πανιώνιας οικογένειας.


Το περιεχόμενο αυτών των συναντήσεων, καθώς και οι σκέψεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν, θα καλυφθούν πλήρως και λεπτομερώς από την εφημερίδα «Πανιώνιος Κόσμος» στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει το Σαββάτο 27 Μαρτίου, καθώς σε όλες θα είναι παρών αποκλειστικός δημοσιογράφος της εφημερίδας. Μέχρι τότε είναι απολύτως φυσιολογικό να διαρρέουν και ορισμένες λάθος πληροφορίες, όπως συνέβη ήδη…

Περί τα μέσα του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ (H ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες). Αμέσως μετά θα γίνει επίσημη παρουσίαση του νέου Δ.Σ. προς τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου.
 
http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17774&catid=5
 
--------------------------------
 
Σχόλιο: Χαιρετίζω με χαρά και ικανοποίηση τις επαφές με τους φιλάθλους και την ενημέρωση μας από την διοίκηση. Εγώ δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, αν και θα τόθελα πολύ. Ελπίζω να γίνει αυτό δυνατόν στο εγγύς μέλλον.
Θέλω απλώς να επισημάνω πως οι blogers γενικότερα, και ειδικότερα εγώ, δεν εκπροσωπούμε κανέναν άλλον εκτός απλώς του ευατού μας. Δεν είμαστε clubs φιλάθλων, δεν εκφράζουμε κάποια αντικειμενική άποψη, μονάχα την προσωπική μας. Ο Πανιώνιος έχει το επίσημο δικό του site, καθώς και αποκλειστικό δημοσιογράφο της Πανιώνιας εφημερίδας που προφανώς εκφράζει τις επίσημες θέσεις.
Οι συζητήσεις στο γήπεδο, εκτός γηπέδου, μέσω διαδυκτίου, κλπ βοηθάνε όλους μας να σχηματίζουμε μια πιο αντικειμενική άποψη, όση αντικειμενικότητα μπορεί να έχει μια προσωπική άποψη.
 
Αυτό που εγώ δεσμεύομαι να κάνω, και το κάνω σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, είναι να λέω τα πράγματα όπως τα πιστεύω εγώ, και να υποστηρίζω με επιχειρήματα την άποψη μου, έως ότου με επιχειρήματα, αλλάζει η άποψη μου. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, όσο πιο πολύ γνώση αποκτά, τόσο λιγότερο φανατικός γίνεται στις απόψεις του, μαθαίνει πως υπάρχει και άλλη οπτική, ότι όλοι έχουν κάποιο δίκιο, τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο.
Είμαι συζητήσιμος, έτσι νομίζω δηλαδή.
Είμαι και Πανιώνιος, και ονειρεύομαι να έρθει μια μέρα, που τα παιδιά μου θα είναι περήφανα για την ομάδα τους, και θα πάνε στο σχολείο με ψηλά το κεφάλι. Όπως τότε που πήραμε το κύπελο του 1979, που νόμιζα πως κατακτήσαμε το παγκόσμιο κύπελο. Σ αυτό δεν είμαι συζητήσιμος, θέλω να βλέπω τον Πανιώνιο ψηλά, σε όλα τα αθλήματα, ακόμα και σε αυτά που δεν παρακολουθώ.
Τα τελευταία 2 χρόνια, χαρές έχω δει μόνο στο Πόλο, και πιο πολύ απόλα, γιατί έχουμε μια Ελληνικότατη ομάδα.
 
Άλλο ένα όνειρο μου, είναι να γεμίσουμε με Ελληνόπουλα στην ποδοσφαιρική ομάδα, που δεν θα δίνουν και την ψυχή τους στον διάβολο να φύγουν από την ομάδα μας μετά από μισή χρονιά που απόδωσαν λίγο περισσότερο. Ξέρω ότι ζω στα όνειρα, αλλά έχω κάθε δικαίωμα να το ελπίζω. Δεν μου αρέσει να είμαστε λεγεώνα των ξένων. Παλιά έβλεπα μπάσκετ, αλλά χάθηκαν τα Ελληνόπουλα, γεμίσαμε μισθοφόρους, και ξενέρωσα.
 
Αντώνης Μάγγος
 
 
 
 

2 σχόλια:

br fun_atic είπε...

χμμμ, βασικά τα Ελληνόπουλα είναι αυτά που πουλάνε την ψυχή τους στο διάβολο για να φύγουν από την ομάδα.Γιατί κατά διαβολική σύμπτωση τα συγκεκριμένα Ελληνόπουλα δεν είναι Πανιωνάκια. Οπότε από μία άποψη αραπάκια και πάλι αραπάκια!!!
Αν εννοείς Ελληνόπουλα και μάλιστα φανατικά Πανιωνάκια, είμαι κι εγώ μαζί σου!!!

amanAM είπε...

Ναι, μιλάω για Ελληνόπουλα Πανιωνάκια.

Ο Μανιάτης και ο Τζαβέλας, έχουν ετοιμάσει προ πολλού τις βαλίτσες τους, εάν στραβώσει η μεταγραφή που τόσο ονειρεύονται, θα "αναγκαστούν" να υπομείνουν άλλο ένα χρόνο την υποβάθμιση των ονείρων τους στον Πανιώνιο, μέχρι να πετύχουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Εγώ, ως μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή που ποτέ υπήρξε στα Ελληνικά γήπεδα, θεωρώ τον Βασίλη Χατζηπαναγή, που ήταν παίκτης του Ηρακλή. Ούτε σε "μεγάλη" ομάδα έπαιξε, ούτε στην Ευρώπη, ούτε καν στην Εθνική, την ώρα που έπαιζαν σαν Έλληνες κάτι Τριαντάφυλοι, κάτι Αργυρούδηδες, κάτι Ρότσες-Πουμπλήδες (αργότερα...) κλπ.

Ο μόνος τους Θεός είναι τα λεφτά, τους τόπε κι η μαμά, για εμένα οι παίκτες αυτοί είναι Τζούλιες Αλεξανδράτου, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Το να βγάζουν 100 - 200 ή 300 χιλιάρικα τον χρόνο εικοσάχρονα παληκάρια, τους πέφτει λίγο προφανώς!

Το ότι οι συνομίληκοι τους είναι άνεργοι, σπουδάζουν ακόμα, όσοι δουλεύουν παίρνουν 500-600 ευρώ τον μήνα, δεν είναι κάτι που τους ικανοποιεί, αφού με μια επικείμενη μεταγραφή η τσέπη τους μπορεί να φουσκώσει κι άλλο. Ότι τους μάζεψε ο Πανιώνιος και από μηδενική ή ελάχιστη αξία, τους έκανε φίρμες στο Πανελλήνιο, με τις συνεντεύξεις τους, τις κλήσεις στην εθνική κλπ, και τα μυαλά τους πήραν αέρα.

Αναρωτιέμαι, τι μένει σε αυτά τα παιδιά, όταν τα φώτα της δημοσιότητας σβήνουν? Όταν πάρουν την πολυπόθητη μεταγραφή, και από πριμαντόνες καταντάνε Σπυρόπουλοι του Παναθηναϊκού, που παίζει σπανίως και που, και αναρωτιούνται οι Βάζελοι οπαδοί γιατί τον φορτώθηκαν στο ρόστερ τους.

Ναι, άλλο να είσαι ο Σπυρόπουλος στον Πανιώνιο, και άλλο στον Παναθηναϊκό. Εκεί μοιάζεις λίγος, πολύ λίγος.

Τι νομίζουν ο Μανιάτης και ο Τζαβέλας? Πως θα πάνε στον Ολυμπιακό για παράδειγμα και θα τους ανεχτούν μέχρι να δείξουν ότι κάτι αξίζουν? Εμείς μετράμε κάθε θετική ενέργεια, αυτοί μετράνε κάθε γκέλα. Πόσα στημένα θα αφήσουν τον Τζαβέλα να εκτελέσει, μέχρι να πετύχει μια ασσιστ?
Πόσες ευκαιρίες θα πάρει ο Μανιάτης, που 8 στις 10 μεταβιβάσει του είναι για τα μπάζα?

Τώρα οι Ολυμπιακοί και οι ΠαναθηναΪκοί εντυπωσιάζονται από τις 2-3 πετυχημένες τους προσπάθειες, και όταν κάνουν λάθη, χαίρονται που η ομάδα τους κερδίζει την μπάλα. Όταν θα χάνει η ομάδα τους την μπάλα από τις γκέλες των Τζαβελομανιάτηδων, τότε θα μετράνε αλλιώς την αξία τους.

Και στο φινάλε, πόσο θα τους ανεχτούν εκεί, όταν θα κάνουν παρόμοιες δηλώσεις, σαν αυτές που κάνουν σαν παίκτες του Πανιωνίου?

Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω στον Μανιάτη και στον Τζαβέλα, και σε όσα παιδιά τους μοιάζουν, είναι: Δουλέψτε, και μην κάνετε άλλες δηλώσεις. Φτάνει πια, μας έχετε ξενερώσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Εάν ήμουνα εγώ πρόεδρος του Πανιωνίου, θα τους πουλούσα όσο όσο, να σηκωθούν να φύγουν μια ώρα αρχύτερα.
Δεν βοηθάνε την ομάδα παίκτες που το μόνο που τους νοιάζει, είναι πόσα θα πάρουνε όταν θα φύγουνε. Ποιός θα ήθελε τέτοιν υπάλληλο στην εταιρεία του?

Ναι, θέλω Ελληνόπουλα, Πανιώνια Ελληνόπουλα. Με φιλότιμο, με ψυχή. Θέλω και λίγους ξένους, με ψυχή επίσης.

Ξέρω, ζητάω πολλά, ίσως να είναι αδύνατα αυτά που θέλω, αλλά έχω κάθε δικαίωμα να τα θέλω και να τα ονειρεύομαι.