Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

εσχάτη προδοσία!

Δεν υπάρχει κρίση. Όλο αυτό που ζούμε, είναι ένα ψέμα, που στο μόνο που αποσκοπεί, είναι να περιοριστεί η (όποια) ευημερία μας, και να γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι, και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Απαξιωνόμαστε, για να ξεπουληθούμε ακόμα φθηνότερα. Αυτό είναι εσχάτη προδοσία.

Η Αλβανία είναι στην ΕΟΚ? Πως επιβιώνει η Αλβανία, με δικό της νόμισμα μέσα στην παγκόσμια κρίση, και με τα χάλια που έχει, ενώ εμείς χρεωκοπούμε? Τι μας εξασφάλισε η ΕΟΚ και το ευρώ?

Αφού η χώρα είναι (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους) σε κατάσταση ανάγκης, κι αφού είναι αναγκασμένοι και καλά να αθετήσουν τις συμφωνίες τους με τους εργαζόμενους, και να περικόψουν τα δικαιώματα των συνταξιούχων, γιατί δεν περικόπτουν εντελώς, τις δαπάνες για λούσα και πολυτέλειες?

Πόσο θα στοιχίσει η συμμετοχή μας στην Γιουροβίζιον? Πόσο στοιχίζει όλη αυτή η φιέστα, οι επιτροπές που εγκρίνουν τα τραγούδια, κλπ?

Πόσο θα στοιχίσουν οι αθλητικές διοργανώσεις που έχει αναλάβει η χώρα από εδώ και πέρα? Οι Μεσογειακοί για παράδειγμα, τι τους χρειαζόμαστε, βρακί να βάλλουμε (και καλά) δεν έχουμε, ραπανάκια για την όρεξη! Πόσο στοιχίζουν όλα αυτά που μας επέβαλλαν με κοινοτικές οδηγίες, και έγιναν νόμοι του κράτους μας, πόσο στοιχίζουν όλες αυτές οι ανεξάρτητες αρχές, οι στατιστικές, οι επιτροπές κλπ?

Γιατί το κράτος τηρεί τις συμφωνίες του με την εκκλησία και με τους δημόσιους υπαλλήλους παπάδες, αλλά για τους εργαζόμενους οι συμφωνίες αθετούνται λόγω κρίσης?

Πως γίνεται να μην πληρώνουμε σαν κράτος τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, αλλά τηρούμε συμφωνίες εξοπλιστικών προγραμμάτων, και μάλιστα παραγγέλνουμε και νέα όπλα? Πόσο στοιχίζει στην Ελλάδα η δύναμη που έχει στο Αφγανιστάν ή όπου αλλού? Αυτοί που μας κυβερνάνε, δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να απαντήσουν στους Γερμανούς (και όχι μόνο) που μας κατακρίνουν, ότι δεν γίνεται να μας θεωρούν ρεμάλια και απατεώνες, αλλά εμείς να συνεχίσουμε να πληρώνουμε για όσα μας προμηθεύουν αυτοί.

Δυστυχώς, 35 χρόνια τώρα μας κυβερνάνε προδότες. Είναι εσχάτη προδοσία που από ανεξάρτητη χώρα γίναμε υπό Γερμανική κατοχή με κυβέρνηση Βρυξελών. Είναι εσχάτη προδοσία όσα φάγανε αυτοί και οι δικοί τους, γαλάζιοι και πράσινοι, και κατάντησαν την χώρα μας σε αυτό το χάλι.

Κάποτε φεύγαμε από το ΝΑΤΟ, και τώρα... έχουμε Τουρκικη διοίκηση στο Αιγαίο, γκρίζες ζώνες, και έχουμε γελοιοποιηθεί παγκοσμίως.

Όλοι όσοι μας κυβερνάνε, είναι πράκτορες των Γερμανών και των Αμερικάνων, στα δικά τους Πανεπιστήμια μάθανε τα παιχνίδια που έκαναν στην πλάτη του λαού μας, και τώρα μας παρουσιάζουν ότι είμαστε στο χείλος του γκερμού.

Η χώρα μας θα μπορούσε να είναι ένας επίγειος παράδεισος. Κάποιοι φταίνε που έχουμε γίνει χαβούζα. Όποιος έχει επισκεφτεί τα παράλια της Τουρκίας, και δει την καθαριότητα, την οργάνωση, τις υποδομές, κλπ παθαίνει κατάθλιψη, γιατί βρίσκεται σε Ελληνικά χώματα, και ντρέπεται για το πως είναι η χώρα μας, και σε τι ανάπτυξη είναι οι χαμένες πατρίδες μας.

Οι προδότες που μας διαλύουν και μας ξεπουλάνε όλα αυτά τα χρόνια, έχουν πετύχει να μας έχουν καταντήσει παγκόσμιο περίγελο, κι εμείς καθόμαστε και τους ακούμε και τους ανεχόμαστε.

1 σχόλιο:

IWN1998 είπε...

Άκουσα χθες στο ραδιόφωνο από Συρίγο και Καραγιαννίδη, ότι οι Ολυμπιακοί είχαν προϋπολογισθεί επί Σημίτη 780 δις δραχμές και έχουν φθάσει ως τώρα (γιατί ακόμα πληρώνουμε) 9 τρις!!!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.