Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Σύμβουλος στην ΠΑΕ ο Κιντής

Δουλειά, ως σύμβουλος, στην ΠΑΕ Πανιώνιος πιάνει ο Γιώργος Κιντής. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των «κυανέρυθρων», Έβανς Παυλόπουλο, θα ταξιδέψουν τόσο σε Αφρική όσο και σε Ασία με σκοπό να «ανιχνεύσουν» ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού των Νεοσμυρνιωτών.

Από αγωνιστικής πλευράς, οι παίκτες δεν προπονήθηκαν σήμερα αφού τους είχε δοθεί ρεπό από τον Γιώργο Παράσχο, ενώ την Τετάρτη θα προπονηθούν κανονικά –πλην απροόπτου- και οι Μάριος Νικολάου και Έντιν Τσότσαλιτς.
 
http://www.sport-fm.gr/article/221713

4 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δηλαδή ποιο είναι το στυλ μας;

IWN1998 είπε...

Θα έχουν μαζί τους το DVD Φερέρα, που έχει αποτυπωθεί το στυλ μας.
Πάντως δεν νομίζω ότι αναφέρονται σε στυλ ποδοσφαιρικού συστήματος και τεχνικής αλλά στυλ διαχείρισης της ομάδας, δηλαδή αγορά ταλέντων νέων σε ηλικία και ελπιδοφόρων να πουληθούν με κέρδη σημαντικά για την ΠΑΕ. Τώρα που θα μάθει ο Τσακίρης για την πώληση Μπέλεκ στην Τότεναμ θα αρχίσουν να του τρέχουν τα σάλια. Βλέπω τους Κιντή, Παυλόπουλο να τρώνε την Αφρική με το κουτάλι. Δεν παίρνουν και τον Όμο μαζί. Μπορεί να βοηθήσει το παιδί.

zamis είπε...

βρηκα τον πρωτο

http://todekari.blogspot.com/2010/03/blog-post_8898.html#more

cdu είπε...

Το στυλ μας είναι φάουλ - γιόμα από Τζαβέλα. Αρά ψάχνουμε ψηλούς Μασάι για κεφαλιές και Ιάπωνες για χαρακίρι να παίρνουν φάουλ. Καλό θα είναι να ξέρουν και από σιέστα γιατί έχει αφήσει παρακαταθήκη ο πραλίνας