Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Πανιώνιος Αρης 1-1

Σήμερα η μέρα ήταν γεμάτη συγκινήσεις, αυτό που με συγκίνησε περισσότερο από όλα, ήταν όταν όλο το γήπεδο όρθιο αποθέωνε τον Ντάριο Φερνάντες. Ήταν η δίκαιη επιβράβευση, ενός παίκτη που πρόσφερε στην ομάδα μας, αγάπησε τους φιλάθλους και την φανέλα που φόρεσε, και δίκαια θα μείνει στις καρδιές όλων μας.
Σήμερα είδαμε τον καλύτερο Πανιώνιο φέτος, το θέαμα ήταν πλούσιο, υπήρχε αγωνία, δημιουργήσαμε και δυστυχώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες, και το σκορ μας αδικεί, το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου ήταν μαγική εικόνα, έπρεπε να νικήσουμε τουλάχιστον με 3-0.

Φυσικά η ομάδα μας είχε πολλά προβλήματα, ο Σιόβας ήταν πολύ μέτριος, μην πω αρνητικός αφού φέρει ευθύνη στο γκολ που δεχτήκαμε, ο Κούκετς επίσης πολύ μέτριος, αλλά μας αποζημίωσε με το γκολ που πέτυχε, ο Ριέρα σε ρηχά νερά. Η ομάδα όμως συνολικά είχε πάθος, πίεσε, έδωσε μάχες, και παρά την κόντρα διαιτησία που δεν τιμώρησε μερικά σκληρά μαρκαρίσματα των Αρειανών, αλλά αποδείχτηκε περίτρανα πως εάν η ομάδα παίξει μπάλα, αυτό θα φανεί στο τέλος. Κορυφαίος κατά την γνώμη μου ο Τσότσαλιτς, πολύ καλός ο Κουμουρτζί, ο Μανιάτης και ο Τζαβέλας καλοί. Βράχος στην άμυνα ο Όμο, αλάνθαστος και με καλές μεταβιβάσεις. Δεν έχουμε ξαναδεί φέτος τόσες ευκαιρίες, δυστυχώς στην τελική προσπάθεια δεν είμασταν αποτελεσματικοί.

Ο Άρης ανύπαρκτος, απορώ πως γίνεται να είμαστε τόσους πολλούς βαθμούς πίσω από τέτοια ομαδούλα. Τέλος πάντων.

ΥΓ 1. Πιο νωρίς, γύρω στις 2, μαζευτήκαμε στην αίθουσα Πεντζαρόπουλου καμμιά 10αριά μπλόγκερς, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ κύριος Τσακίρης και ο πρόεδρος που θα μας διοικήσει πολύ σύντομα κύριος Κιντής και ο κύριος Κορκίδης. Έγινε μεγάλη συζήτηση, θα αναπτύξω σε επόμενο ποστ όσα θυμάμαι, αλλά γενικά ακούσαμε πολλά, και φαίνεται πως θα υπάρξει μια σοβαρή οργάνωση στην ομάδα, και εάν όλα αυτά που προγραμματίζουν να κάνουν συμβούν έτσι όπως τα υπόσχονται, τότε θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

ΥΓ2. ο Νταβόρ Κούκετς αναμφισβήτητα έχει ταλέντο, και απέδειξε πως άδικα δεν ήταν στα πλάνα του σενιορμεσιέ. Στο παιχνίδι με τον Άρη, εκτός του γκολ, είχε θετικές ενέργειες, έκανε όμως και κάποια αβίαστα λάθη (ιδίως αφού κουράστηκε) που ευτυχώς δεν στοίχησαν τελικά...

5 σχόλια:

rgegeo είπε...

τωρα μου τα χαλασες...

vyruss είπε...

Το πάντα φιλοπανιώνιο contra.gr : "Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, ισορρόπησαν και διεκδίκησαν τη νίκη στο δεύτερο οι Θεσσαλονικείς."

Μες στην ισορροπία ήτανε το ματς. 1 φορά πέρασαν τη σέντρα και βάλανε γκολ, και γλιτώσανε 4-5 άχαστα...

Ο Φερνάντεζ μοναδικός, μιλάμε για παίχτη που φόρεσε τη φανέλα του αντιπάλου μετά τον αγώνα και φιλούσε το σήμα του Πανιωνίου. Τι να λέει κανείς τώρα...

amanAM είπε...

Ήταν πολύ συγκινητικό να φοράει ο Ντάριο την φανέλα του Πανιωνίου, και να φιλάει το σήμα. Εγώ αυτόν τον παίκτη, τον είχα και εξακολουθώ να τον έχω στην καρδιά μου.

Costix είπε...

νομιζω οτι ο Σιοβας παιχνιδι με παιχνιδι παρουσιαζει σταθερη βελτιωση. δυστυχως μανολο και φανουρης πολυ λιγοι. παντως το καλοκαιρι θελουμε οπωσδηποτε αγορα τερματοφυλακα.

Ron Barceló είπε...

Πουτανόμπαλα.
Προσωπικά, έφυγα πιο σκασμένος από ποτέ. Ενα τέτοιο παιχνίδι με έκανε να αναπολίσω ακόμη περισσότερο τη μαγεία του τρομοκράτη. Με ένα τέτοιο επιθετικό θα έγραφε πολλά το κοντέρ σήμερα.
Γίγαντας Τσότσα. Απροσπέλαστος.
Κούμο σε ανοδική πορεία.
Μεγάλο κέρδος ο Κούκετς. Μακάρι να πιστέψουν στον πιτσιρικά. Το ξέρει το τόπι.
Ανατριχίλα με Ντάριο. Στα χρόνια που παρακολουθώ μπάλα, δεν έχω δει κάτι ανάλογο.
Αρης ανύπαρκτος. Μικρή ομάδα που με καθυστερήσεις από το 60' πάσχιζε να πάρει το βαθμό. Με Παράσχο από την αρχή, η θέση μας θα ήταν εντελώς διαφορετική.
Πάμε για διπλό στο άλλο κιτρινόμαυρο ψέμα.
Κρίμα. Χαθηκαν τόσοι βαθμοί βλακωδώς κ τώρα θα έπρεπε να ειχαμε καπαρωμένη την 5η θέση.

υγ: Τα περι Λυμπεροπουλου που ακούγονταν στο γήπεδο σήμερα ισχύουν? Ελπίζω μόνο να είναι ένα κακούγοστο αστείο..Είπαμε..