Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Εισιτήριο Διαρκείας Δευτέρου Γύρου Πρωταθλήματος.

Να η ευκαιρία, να περάσουμε τα 3000 εισητήρια διαρκείας, να αποδείξουμε πόσο αγαπάμε τον Πανιώνιο, εδώ και τώρα, όλοι όσοι δεν έχουνε ήδη, να πάρουνε τώρα διαρκείας!!!




Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει οτι, κατόπιν αιτήματος πολλών εκ των φιλάθλων της ομάδας μας, θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά Εισιτήριο Διαρκείας Δευτέρου Γύρου Πρωταθλήματος.

Η μίνι αυτή καμπάνια θα γίνει από την Τρίτη 5 Γενάρη μέχρι την Παρασκευή 15 Γενάρη και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα διαρκείας τους από τα γραφεία της Π.Α.Ε από τις 11.00 έως τις 18.00 (εκτός Σαβ/κου).

Τα Εισιτήρια Διαρκείας θα είναι στη μισή τιμή των κανονικών, ενώ δεν θα διατεθούν διαρκείας Ειδικών Κατηγοριών όπως το καλοκαίρι. Αναλυτικά οι τιμές θα έχουν ως εξής:

Θύρα 2 > 75€

Θύρα 3 > 50€

Θύρα 4 > 150€

Θύρα 6 > 500€

Θύρα 7 > 150€

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε στα γραφεία της Π.Α.Ε στα τηλέφωνα 210.9311189-90

3 σχόλια:

br fun_atic είπε...

τώρα θα αποδειχθεί ποιοι έρχονταν για το πανηγύρι και ποιοι στηρίζουν πραγματικά την ομάδα.

amanAM είπε...

Κακά τα ψέμματα, εάν δεν βρεθούν τουλάχιστον 500 με 1000 να αγοράσουν τα διαρκείας β γύρου, θα έχει κάθε λόγο ο Τσακίρης να είναι απογοητευμένος.

Αλλά από την άλλη, να σου πω τι πιστεύω βρε φίλε, από βάθους ψυχής?

Υπάρχουμε και εμείς!!!

Και αύριο, θα υπάρξουν κι άλλοι, που για την τρέλα μας, αφιερώνουμε κάποιον χρόνο, καταγράφουμε τις σκέψεις μας, κάνουμε προτάσεις, ρίχνουμε στο τραπέζι ιδέες, κάνουμε παρατηρήσεις και υποδείξεις, λέμε την γνώμη μας, σωστή ή λάθος.

Ο κάθε Τσακίρης, περιτριγυρίζεται προφανώς από ανθρώπους, κάποιοι εξ αυτών μπορεί να τον γλύφουν, να έχουν άλλες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού τους, να προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν οικονομικά, να είναι οσφυοκάμπτες, κλπ.

Για όνομα του Θεού, δεν λέω ότι όλοι όσοι είναι τριγύρω του είναι τέτοιοι, αλλά εφ όσον έχουν επαγγελματική σχέση μαζί του, πόσο πιθανό είναι κάποιος να του πει δυσάρεστα πράγματα, και να κινδυνέψει να χάσει το ψωμάκι του (ή το παντεσπάνι του)?

Εμείς, εκπροσωπούμε ο καθένας την γνώμη του, και τίποτα παραπάνω.

Επηρεαζόμαστε και από αυτά που βλέπουμε ή ακούμε στο γήπεδο ή στον περίγυρο μας, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν αποσκοπούμε πουθενά, αυτό βέβαια μπορώ να το πω με βεβαιότητα μόνο για εμένα, αλλά το πιστεύω και για εσένα, και για τον Μίλτο από την Χίο, και για τα άλλα παιδιά που διαβάζω τα μπλόγκ τους.

Πιστεύω πως μπορούμε να λέμε τις ιδέες μας, να προσφέρουμε κάτι λίγο με όσα παρατηρούμε και καταγράφουμε, και να προσφέρουμε τον χρόνο μας, υπερ του Πανιωνίου, χωρίς φυσικά να έχουμε κανένα αντάλλαγμα, πλην της ικανοποίησης της τρέλας μας.

Σε αυτό λοιπόν, πιστεύω πως μοιάζουμε λίγο με τον Τσακίρη, έτσι όπως τον έχω κόψει από την παρουσία του και τις δηλώσεις του κατά καιρούς. Πιστεύω πως είμαστε από την ίδια πλευρά.

Όταν εμένα προσωπικά με απογοητεύει η εικόνα του μισοάδειου γηπέδου, αυτό με κάνει να πιστεύω πως το ίδιο θα απογοητεύει και τον ίδιον.

amanAM είπε...

Σε μια δύσκολη περίοδο για να ξοδεύεις χρήματα, γιατί να επενδύσει χρήματα σε μεταγραφές και στην ενίσχυση του Πανιωνίου, όταν στην πρώτη στραβή θα στηθούν πάλι λαϊκά δικαστήρια από αυτούς που δεν έχουν βάλει δραχμή από την τσέπη τους? Οι μαλάκες που είναι έτοιμοι να κράξουν, είναι πολύ περισσότεροι από όσους θα αντιμετωπίσουν ψύχραιμα τις καταστάσεις, και θα δείξουν εμπιστοσύνη στις επιλογές όσων παίρνουν αποφάσεις, της διοίκησης και του προπονητικού τημ.

Ο καθένας μας, παρακολουθεί λιγότερο ή περισσότερο πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, ο καθένας μας έχει και από μια γνώμη, κάνουμε κριτική και θυμώνουμε πολλές φορές με κάποιους παίκτες ή με τον προπονητή, ενώ αυτή είναι η δουλειά τους, ασχολούνται με το ποδόσφαιρο από παιδάκια, και προφανώς γνωρίζουν πολλά περισσότερα από εμάς.

Είναι βέβαιο πως δεν είναι μόνο θέμα γνώσεων, είναι και θέμα χημείας, αλλά... είναι κυρίως ψυχολογικό το θέμα.

Κάποτε, με μια ομάδα φίλων, πήραμε ένα τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπόουλινγκ, ενώ δεν είμασταν οι καλύτεροι. Είχαμε καλύτερη χημεία, δεν είχαμε άγχος να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν, δεν είχαμε άγχος μην χάσουμε, παίζαμε για διασκέδαση και καταφέραμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, και στα κρίσιμα παιχνίδια, τους κατατροπώσαμε όλους.

Είμασταν η σούπερ έκπληξη.

Εγώ ονειρεύομαι έναν τέτοιο Πανιώνιο. Που με καλό κλίμα, με καλή ψυχολογία, με παίκτες που παίζουν χωρίς άγχος, να τους τρελάνουμε όλους και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Και να σου πω κάτι ακόμα, στο φινάλε χέστηκα πόσοι είμαστε, στις επιτυχίες το γήπεδο θα γεμίζει, αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει να ασχολούμαστε με αυτούς που γεμίζουν τα γήπεδα μόνο στις επιτυχίες.

Το γήπεδο, είναι γεμάτο με μικρά παιδάκια, όχι μόνο στην μαθητική εξέδρα, και με πολύ πιτσιρικαρία. Αυτοί είναι το μέλλον του Πανιωνίου, και κάποιοι από αυτούς, ονειρεύονται να παίξουν μια μέρα, για την φανέλα.

Ναι, θα ήθελα ο Τσακίρης να κάνει 2-3 μεταγραφές να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας, αλλά εάν έπρεπε να διαλέξω τι προτιμάω, θα προτιμούσα να δω 50-100 νέα φυτώρια σε όλα τα νότια προάστεια, Πανιώνια φυτώρια, σε κάθε συνοικία από ένα, να μάθουν μπάλα, να ξεκολήσουν από την τηλεόραση και να μην μπλέξουν με το κάπνισμα και με άλλες βλαβερές συνήθειες, και να δω σε 5-10-15 χρόνια έναν Πανιώνιο με 25 Ελληνόπουλα που θα παίζουν για την φανέλα, και αφού διακριθούν και αυτά και η ομάδα, να πουλιούνται με οικονομικό όφελος, και να ακολουθούν άλλα 50 από πίσω, εξίσου καλά ή και καλύτερα.

Πως θα γίνει αυτό?

Δεν ξέρω, αλλά γιατί χρειάζεται να ξέρω? Άλλοι, πριν από εμάς, ήταν αρκετά έξυπνοι και το έκαναν. Ας μιμηθούμε αυτούς. Ας δούμε και που την πάτησαν άλλοι, που πήγαν να το κάνουν αλλά ατύχησαν, για να μάθουμε από τα λάθη τους.

Τότε, δεν θα έχουμε απλώς έναν πρόεδρο που έβαλε τα λεφτά του για την τρέλα του, και την δικιά μας, αλλά έναν ηγέτη που θα έχει βάλει ένα σημαντικό λιθαράκι για την βελτίωση ολόκληρης της κοινωνίας. Έτσι τα λεφτά του θα πιάσουν τόπο.

Ο Ρεκόμπα, ήταν ένας παίκτης με βαρύ όνομα, που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν μαγνήτης, αλλά τα αποτελέσματα αυτού του μαγνήτη θα τα δούμε στο μέλλον, όταν όλα αυτά τα πιτσιρίκια με τις μπλούζες του Ρεκόμπα θα μεγαλώσουν και θα έχουν σημαδευτεί από την παρουσία αυτού του παίκτη στον Πανιώνιο.

Άλλωστε, κι εμείς οι παλιότεροι, σημαδευτήκαμε από κάποιους άλλους παίκτες, Σαραβάκους, Μαύρους, Αναστόπουλους, Μαυρίκηδες, Δέδε, Χάιτα, κλπ που ακόμα και όταν δεν έπαιζαν για τον Πανιώνιο, εμείς Πανιώνιους τους θεωρούσαμε.