Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

τελευταία νέα



Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο «Απήλιον» για την προγραμματισμένη προπόνηση της Δευτέρας.

Όσοι αγωνίσθηκαν στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, γυμναστήριο και προπόνηση με μπάλα. Το ευχάριστο για τους ανθρώπους του Πανιωνίου ήταν ότι ο Ντάριο Σμόγιε, μετά από πολύ καιρό μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης το οποίο και ολοκλήρωσε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Θετικά είναι και τα νέα τόσο για τον Τόμας Μπέλιτς, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όσο και για τον Ισαάκ Μπεθέρα που και εκείνος έχει αρχίσει την αποθεραπεία του. Οι υπεύθυνοι του ιατρικού τημ αισιοδοξούν για την πορεία των δύο τερματοφυλάκων του «Ιστορικού», η κατάσταση των οποίων αναμένεται να επανεκτιμηθεί σύντομα.

Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Στην επόμενη προπόνηση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη, θα φανεί κατά πόσο ο Κροάτης φορ των κυανερύθρων είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Εμίλιο Φερρέρα για τον αγώνα με την Καβάλα.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Κοντοχρήστος (ίωση), Κούρντι, Ρεκόμπα και Σιόβας.

Αύριο Τρίτη, ο κ. Φερρέρα έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Το επόμενο ραντεβού των κυανέρυθρων έχει δοθεί για την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο «Απήλιον».

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17626&catid=5
 
Στα πλαίσια της εντός έδρας αναμέτρησής μας (15η αγωνιστική) για το πρωτάθλημα της SuperLeague, 2009 - 2010, Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Kαβάλα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 14.30, η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής:


Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από την προπώληση. Η ζήτηση είναι πολυ αυξημένη και την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει πρόβλημα να εξυπηρετηθούν ολοι την τελευταία στιγμή.

Στον αγώνα της Κυριακής θα λειτουργήσουν κανονικά τα τουρνικέ στις θύρες που θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό. Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ζητάει από τους φιλάθλους της ομάδας μας να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση και να προσέλθουν στο γήπεδο ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ, για να διευκολύνουν την ομαλή είσοδο σε αυτό. Όσοι προσέλθουν στα εκδοτήρια μια ώρα πρίν την έναρξη του αγώνα και αργότερα, θα πρέπει να γνωρίζουν οτι θα χάσουν την έναρξη και ενδεχομένως και όλο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Η θύρα 8 θα είναι διαθέσιμη για τυγχόν μεμονομένους φιλάθλους της Καβάλας.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα χρησιμοποιήσουν κανονικά τα Διαρκείας τους για την είσοδό τους, στις αντίστοιχες θύρες που έχουν αγοράσει τα Διαρκείας τους.

Στην θύρα 1 θα λειτουργεί από τώρα και στο εξής η Μαθητική / Αθλητική κερκίδα στην οποία θα έχουν πρόσβαση ολοι οι αθλητές, προπονητές, εργαζόμενοι του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ και οι μαθητές των σχολείων. Οι συνοδοί των ανήλικων παιδιών θα πληρώνουν συμβολικό εισιτήριο €5.

Τα παιδικά Εισιτήρια Διαρκείας της θύρας 2 (25€) θα έχουν πρόσβαση και από τα τουρνικέ της θύρας 3.

Ενημερώνουμε επίσης, οτι από τον αγώνα της Κυριακής και για την συνέχεια της σεζόν θα διενεργούνται έλεγχοι από τους security κατά την είσοδο των φιλάθλων στα εισιτήρια διαρκείας των ειδικών κατηγοριών. Όσοι κάτοχοι έχουν εισιτήρια διαρκείας ειδικών κατηγοριών χώρις να δικαιούνται αυτών, πρέπει να γνωρίζουν οτι αφενός δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο και αφετέρου το εισιτήριό τους θα κατασχεθεί.

Η πώληση των Εισιτηρίων θα γίνεται τις εξής μέρες και ώρες:

Παρασκευή, 18/12/'09, 16.00 - 20.00, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου

Σάββατο , 19/12/'09, 12.00 - 20.00, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου

Κυριακή , 20/12/'09, 10.00 - 14.30, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου & Εκδοτήριο Ι.Χρυσοστόμου & Σοφούλη

Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ / ΜΕ ΜΙΑ (1) ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ή ΜΕ ΜΙΑ (1) ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΕΩΣ 5 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ 2
Κανονικό €10
Παιδικό €2 (εως 17 ετών)

ΘΥΡΑ 3
Κανονικό €10

ΘΥΡΑ 4
Κανονικό €25
Παιδικό €5 (εως 17 ετών)

ΘΥΡΑ 6 (Τμήμα Vip B)
Κανονικό €50

ΘΥΡΑ 7
Κανονικό €25
Παιδικό €5 (εως 17 ετών)

*Παράλληλα με την προπώληση των εισιτηρίων γίνεται και η έκδοση Κατρών Φιλάθλου. Την ημέρα του αγώνα όμως ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17627&catid=5

1 σχόλιο:

zamis είπε...

Πω πω και να κατσει και ο Σμογιε να βγει,εχει γουστο!
Εναν τερμα θελουμε μετα κι αν παρουμε κι ενα χαφ δυνατο ποιος μας πιανει.
Φιλαθλοι ειμαστε ονειρα κανουμε!