Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Φαμπιάν, πρωταγωνιστής στο Ρόκυ ΧΧΙΙΙ, η επιστροφή...

Επεισόδιο ανάμεσα στον άσο του Πανιωνίου, Φαμπιάν Εστογιανόφ και του παίκτη της ΑΕΚ, Κάρλος Αραούχο συνέβη μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε τον παίκτη της Ένωσης, για λόγους που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί, επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης της συνέντευξης Τύπου.

Πάντως από την πλευρά της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ διαψεύδεται το εν λόγω περιστατικό, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση.

Σχόλιο: Είναι παράξενο, μετά από τέτοια νίκη, ο Φαμπιάν να γρονθοκόπησε αναίτια έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Ο ένας είναι Ουρουγουανός, ο άλλος Αργεντίνος, μόνο οι ίδιοι ξέρουν τι έγινε, και γιατί πλακώθηκαν. Μάρτυρες δεν φαίνεται να υπάρχουν, οπότε ο Θεός και η ψυχή τους. Πάντως, καλά θα κάνει ο Φαμπιάν να συγκρατεί τα νεύρα του (ακόμα κι αν τον προκαλούν), γιατί τέτοιες ενέργειες αμαυρώνουν την εικόνα του συλλόγου γενικά.

4 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Ο λόγος είναι γνωστός. Σε δυο φάσεις ο Αραούχο του έκανε δολοφονικά κοψίματα και σ' ένα παίκτη που μόλις έχει επανέλθει από σοβαρό τραυματισμό, αυτό προκαλεί τέτοιο εκνευρισμό που τον φθάνει στην απερισκεψία.

Πλην όμως, δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε το να λύνονται τέτοια ζητήματα με αυτό τον τρόπο.

Σε αυτό το σημείο, θέλω να αφήσω στην κρίση όλων τον τρόπο διαιτησίας του Σπάθα, που αφήνει το σκληρό παιχνίδι με την αιτιολογία του να σφυρίζιουμε ελάχιστα για να παίζεται...ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο ναια αλλά όχι σε βάρος της σωματικής ακεραιότητας κάποιων.

amanAM είπε...

Βλέποντας το παιχνίδι στο γήπεδο, βλέπεις περισσότερα, ζεις την ατμόσφαιρα, αλλά χάνεις την δυνατότητα του ρηπλέυ, με αποτέλεσμα να είσαι απόλυτα βέβαιος σε κάποιες περιπτώσεις φάουλ και στα οφσάιντ.

Σε μια κόντρα που έγινε στον Εστογιάνωφ και δεν σφυρίχτηκε ούτε καν φάουλ, τρομάξαμε από τον ήχο που ακούστηκε στην εξέδρα.

Ron Barceló είπε...

Λολο Θρησκεία Τρομοκρατεία.
Από Γενάρη θα έχουμε κ έτερο μποξέρ με πανελλαδικές διακρίσεις.
Ολοι σούζα λοιπόν

amanAM είπε...

Δεν θεωρώ ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση να πλακώνονται στα αποδυτήρια οι παίκτες, και δεδομένου ότι είμαστε νικητές και οικοδεσπότες, ώφειλε ο Φαμπιάν να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Θεωρώ ότι έπεσε στην παγίδα που του στήθηκε, διότι ο κύριος κανένας, ο Αραούχο, κατάφερε και αμαύρωσε την εικόνα της ομάδας μας, με την διαμαρτυρία του ότι ξυλοκοπήθηκε στα αποδητήρια.

Αντί να προβάλλεται η μεγαλειώδης νίκη μας, ασχολούμαστε με τον Αραούχο.

Ότι έγινε, αφορά προσωπική τους διαφορά, καλά έκαναν και δεν την έλυσαν κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά θα έκαναν καλύτερα να μην την λύσουν ούτε στα αποδυτήρια, ας έκλειναν ραντεβού για μονομαχία κάτω από τον κόκκινο ήλιο, με έπαθλο μια χούφτα δολλάρια.

Τα καουμποϊλίκια δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία της ομάδας μας, και καλό θα είναι να μην επαναληφθούν τέτοιες μαγκιές, από κανέναν.