Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Παγκοσμίου Συνεδρίου-Συμποσίου Ανεξάρτητου Πανιωνίου Ίντερνετ. Η έναρξη του συνεδρίου έγινε στις 13:30 και οι εργασίες του διακόπηκαν στις 17:30,  και είχε ομοιότητες με αρχαίο ρωμαϊκό όργιο. Καταναλώθηκαν απίστευτες ποσότητες φαγητού, τσίπουρου και κρασιού, και μετά στο γήπεδο, ασελγήσαμε 3 φορές στην ΑΕΚ, με πρωταγωνιστές τον Μανιάτη, τον Ριέρα και τον Μπάλαμπαν, κι έτσι το όργιο συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε εντός γηπέδου.

Τα συμπεράσματα του συμποσίου είναι πως όταν είμαστε μονιασμένοι, γινόμαστε επικίνδυνοι... Το χόμπυ μας, δίνει βήμα σε όλους να εκφράζουν τις απόψεις τους, και όποιος θέλει μπορεί να κερδίσει, παίρνοντας υπ όψιν του τις απόψεις ανθρώπων που δεν αποσκοπούν πουθενά, δεν έχουν λόγους να χαϊδέψουν αυτιά, και δεν ανήκουν στην κατηγορία των αυλοκολάκων που (πιθανόν) περιτριγυρίζουν όσους παίρνουν αποφάσεις.

Οι δημιουργικές διαφωνίες, η σύνθεση των απόψεων, η δυνατότητα να ακούγονται όλοι, και πάνω απόλα η παντελής απουσία σκοπιμότητας εκ μέρους μας, είναι η δύναμη μας.

Για το παιχνίδι, θα πω ότι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που τελείωσε 1-1 αντί για 2-0 ή έστω για 2-1 υπέρ μας, ήμουνα βέβαιος πως τελικά θα νικούσαμε, και μάλιστα με 3-1. Απλώς περίμενα υπομονετικά να περάσει η ώρα, ήξερα πως στο τέλος εμείς θα γελάμε και θα πανηγυρίζουμε.

Ο κόσμος ήταν λιγότερος από όσους υπολόγιζα, ίσως ο καιρός να αποθάρρυνε ορισμένους, ελπίζω στους επόμενους εντός έδρας αγώνες, να σταθεροποιηθούμε σε αυτόν τον αριθμό θεατών, οι 5-6 χιλιάδες που ήμασταν εχθές, να είμαστε το μίνιμουμ των θεατών από τώρα και στο εξής. Το πιο σπουδαίο ήταν πως όλοι φύγαμε στο τέλος γελώντας και τραγουδώντας, οι προσδοκίες μας δεν απογοητεύτηκαν, και αυτό θα είναι ένα σπουδαίο κίνητρο για να έρθουν περισσότεροι στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια.

Σειρά έχει η Λάρισα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, και να τους κουφάνουμε όλους, παίρνοντας κι εκεί την νίκη.

Θεωρώ ότι επιθετικά, έχουμε το καλύτερο σύνολο αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα. Ριέρα, Εστογιάνωφ και Μπάλαμπαν, αποτελούν μια τριπλέτα παικτών που είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο χθεσινό παιχνίδι, εξαιρετικός ήταν ο Μπεθέρα, που απέδειξε πως κακώς δεν τον εμπιστευόταν μέχρι τώρα ο Φερέρα, μπορεί να είναι νεαρός και στην θέση του τερματοφύλακα να είναι πολύ σημαντική η πείρα, αλλά το παληκαράκι έχει ταλέντο, έχει θάρρος στις εξόδους του, και στέκεται πολύ καλύτερα από ότι ο Μπέλιτς.

Ο Όμο για άλλη μια φορά έδειξε πως είναι ο αδύναμος κρίκος στην αμυντική λειτουργία, στην φάση του γκολ της ΑΕΚ, έχασε πανηγυρικά τον Λεονάρντο που τον πέρασε λες και ήταν κώνος προπόνησης, αλλά και σε 2 άλλες περιπτώσεις έχασε το προσωπικό του αντίπαλο, έστω κι αν δεν το πληρώσαμε τελικά. Γιατί επιμένει ο Φερέρα στον Όμο, και δεν εμπιστεύεται τον Κοντοέ, που αποδεδειγμένα είναι πιο καλός στην θέση αυτή, δεν το καταλαβαίνω. Πάντως στα συν του Όμο, είναι πως δεν έκανε φάουλ ή πέναλτυ στον Λεονάρντο, που θα μας άφηνε με 10 παίκτες. Καλύτερα 1-1 με 11 παίκτες, παρά να μείνουμε με 10 παίκτες από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Λάτκα ήταν φιλότιμος και σταθερός, όπως καλός ήταν και ο Μανιάτης και ο Τζαβέλας, ο οποίος είναι εξαιρετικός και στα στημένα.

Ο Νικολάου εχθές ήταν νευρικός και έκανε πολλά λάθη, όπως και ο Κούμου, που δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα. Ευτυχώς σταθερός ήταν ο Καστελιόνε, παρόλα αυτά το κέντρο είχε αδυναμίες, γι αυτό και κατάφερε η ΑΕΚ να φανεί στο γήπεδο στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, και στο πρώτο μισό του δεύτερου. Κατά την γνώμη μου, ο Φανούρης έπρεπε να μπει νωρίτερα, όχι στην θέση του Εστογιάνωφ, αλλά στην θέση του Νικολάου.

Ευτυχώς, ο Λεονάρντο (που ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ) βγήκε στο 60 περίπου, και η ΑΕΚ έχασε το κέντρο, με αποτέλεσμα να ξαναγίνει επικίνδυνος ο Πανιώνιος. Αντί να βοηθηθεί η ομάδα από δικό της παίκτη, μας βοήθησε η αλλαγή της ΑΕΚ.

Εχθές για πρώτη φορά, ακούστουκε όλε και στο όνομα του Φερέρα. Του αξίζει, γιατί τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Η μόνη "λογική" εξήγηση για την επιμονή του στον Όμο, είναι γιατί ο Φερέρα θέλει ο Πανιώνιος να καθαρίζει όλους τους αντιπάλους, και ίσως πιστεύει πως το όμο είναι το καλύτερο απορρυπαντικό.

Ο διαιτητής δεν ήταν κακός, δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος, άφηνε όμως το σκληρό παιχνίδι. Ο ένας επόπτης ήταν υπέρβαρος, και απορρώ πως περνάει τα τεστ της φυσικής κατάστασης.

Άκουσα πως στα επίσημα, ήταν ο Τζιμπούρ και παρακολούθησε το παιχνίδι. Είμαι περίεργος, τι να του έλλειψε περισσότερο, να παίζει στην ΑΕΚ αυτή, ή στον Πανιώνιο?

Και σε αυτόν, και στον Μάκο, τους φάνηκε λίγο να παίζουν στον Πανιώνιο, θέλανε να προχωρήσουν σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Ποιός είναι άραγε μεγαλύτερη ομάδα? Χωρίς αμφιβολία, ο Πανιώνιος φέτος είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα, από ότι η ΑΕΚ.

4 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Κύριε σύνεδρε τα είπες όλα!!!

amanAM είπε...

καλημέρα σας κύριε πρόεδρε του συνεδρίου. Να έχετε καλή εβδομάδα.

Πω πω πω, τι τσιμπούσι ήταν αυτό!!!

zamis είπε...

Ο Λολο που ολοι αγαπαμε,πρεπει να αρχισει να παιζει περισσοτερο για την ομαδα και λιγοτερο για τον εαυτο του.Ηταν σαφως πιο ομαδικος σε σχεση με τον Αρη αλλα μας στερησε ενα σιγουρο γκολ στην αρχη μη δινοντας την μπαλα στον Κουμο που ηταν μονος του,για να αναφερθω στην πιο χτυπητη φαση.
Δεν ειναι ωραιο να ''γκρινιαζεις''υστερα απο μια τετοια τριαρα?
Τρελλαινομαι..

amanAM είπε...

Ναι, πολύ ωραίο συναίσθημα, να κερδίζεις 3-1 και να κάνεις και κριτική από πάνω!!!