Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Άντε, και του χρόνου

Το μπάσκετ δεν το αντέχω, μου αρέσει δεν λέω, αλλά με κουράζει και με φανατίζει τόσο, που δεν μου είναι ευχάριστο να το παρακολουθώ. Όμως, το μπάσκετ μας επεφύλασε μια χαρά λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μια νίκη κατά του αήττητου Ολυμπιακού είναι πάντα σημαντική. Δεν τα καταφέραμε στο πόλο, που μου αρέσει και το παρακολουθώ, τα καταφέραμε στο μπάσκετ.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής της Α1. Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ οδήγησε τον Πανιώνιο σε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού με 96-94 στην παράταση έχοντας 28 πόντους (2/2 βολές, 4/6 δίποντα, 6/7 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

«Ήταν μια ομαδική δουλειά που ήρθε από την προσπάθεια όλων των παικτών και αναδεικνύει το μέγεθος της νίκης. Αν δεν υπήρχε η προσπάθεια και των υπόλοιπων παικτών δεν θα έβγαινα εγώ πολυτιμότερος παίκτης. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να κατακτήσουμε και άλλες νίκες», δήλωσε ο Γιάννης Καλαμπόκης, που συγκέντρωσε 116 βαθμούς στην ψηφοφορία. «Είναι μια μεγάλη νίκη, η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής για την ομάδα την φετινή χρονιά. Εκτός από τη κατάκτηση των βαθμών της νίκης, μας βοηθάει ψυχολογικά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Στα εντός έδρας παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσες νίκες μπορούμε περισσότερο. Στα εκτός έδρας πρέπει να φτάσουμε στις νίκες, αν και έχουμε βελτιώσει κατά πολύ την απόδοσή μας κι αυτό φάνηκε στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγ. Θωμά. Το παιχνίδι αυτό μας βοηθάει να χτίσουμε την ψυχολογία μας ώστε να κερδίζουμε και μακριά από το Αρτάκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: