Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι!!!

Την ευκαιρία να νικήσει την ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πανιώνιος...
http://www.sport-fm.gr/article/207699

Αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα με τίτλο: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η ευκαιρία του… είναι η  αλητεία της επιλεκτικής ενημέρωσης, και της δημιουργίας αρνητικού κλίματος!!! Θα παίξουμε με βασικό τερματοφύλακα έναν άπειρο 18χρονο γιατί τον βασικό μας τερματοφύλακα τον σακάτεψε ο χασάπης σκουλικιΑΡΗΣ Αμπρέου, θα παίξουμε χωρίς Ρεκόμπα (που όπως και να το κάνουμε είναι ο σπουδαιότερος ξένος ποδοσφαιριστής που πάτησε ποτέ το πόδι του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο), είμαστε μια μικρή ομάδα (σε μπάτζετ) συγκριτικά με το μπάτζετ της ΑΕΚ, και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα φαβορί σε εμάς, για να πνιγούμε στο άγχος, καθώς και άλλοθι στην ΑΕΚ σε περίπτωση ήττας της.

Αλλά δεν φταίει κανένας, εμείς φταίμε: Δεν νομίζω να έχουν αφήσει απλήρωτους τους παίκτες της, αλλά να πληρώνουν τις δόσεις του Μάκου και του Τζιμπουρ. Αυτό είναι εντελώς απίθανο. Σφραγίστε της επιταγές και τα γραμμάτια, εδώ και τώρα, και στείλτε τους στην Ω εθνική λόγω χρεών, να τελειώσουμε άπαξ δια παντός με τον Άρπαγα.

Όχι κύριοι αλήτες δημοσιογράφοι, ο Πανιώνιος δεν θέλει να εκμεταλλευτεί τα πολλά προβλήματα της ΑΕΚ. Τα προβλήματα του Πανιωνίου εκμεταλλεύονται εδώ και δεκαετίες ομάδες σαν την ΑΕΚ, και του αρπάζουν τους παίκτες. Από την εποχή που μας άρπαξε τον Θωμά Μαύρο, μέχρι και πρόσφατα με τον Τζιμπούρ και τον Μάκο, η ιστορία επαβαλαμβάνεται πάντα η ίδια.

Ο Πανιώνιος, με τα όποια προβλήματα του, παίζει στα ίσα ομάδες σαν το ΑΕΚάκι, και εάν δεν μας πηδούσε η διαιτησία, δύσκολα θα έπαιρνε αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε μέσα στην Νέα Σμύρνη. Η "ευκαιρία μας" μας δίνεται κάθε φορά που δεν μας κρεμάει ο διαιτητής, και όχι όταν λείπουν παίκτες από τον αντίπαλο μας.

Σήμερα είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Μην τον ξεχάσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: