Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ιστορική νίκη του Πανιωνίου στο πόλο με 11-10

Γνωρίζοντας εξ αρχής το δύσκολο της αποστολής του, ο Πανιώνιος είχε ως μοναδικό στόχο τις καλές εμφανίσεις στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος και από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο έρθει. Η ήττα από την Πρίμορατς στην πρεμιέρα, θεωρήθηκε φυσιολογική, η 2η αγωνιστική όμως, ήταν για την ελληνική ομάδα.
Το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση εξασφάλισε τους πρώτους του βαθμούς, όχι μόνο στο όμιλο, αλλά γενικότερα στη διοργάνωση, καθώς μέχρι τώρα, σε δύο διαφορετικές παρουσίες μετρούσε επτά ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Το ενθουσιώδες ξεκίνημα του Πανιωνίου τον έφερε να προηγείται 4-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ωστόσο οι Ούγγροι πίεσαν στην άμυνα, πέτυχαν εύκολα γκολ στην κόντρα και «γύρισαν» το ματς, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 8-5, στο ξεκίνημα του 3ου οκταλέπτου.

Το σύνθημα της αντεπίθεσης έδωσε ο Φλέγκας, ο οποίος υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του, την ώρα που ο Μουρίκης έδινε τη δική του μάχη στην επίθεση, κερδίζοντας αρκετές αποβολές. Οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν σε 8-8 στο τέλος της τρίτης περιόδου, για να φτάσουν στην συνέχεια στη μεγάλη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου του, που για μια ακόμη φορά έδωσε δυναμικό παρών στο κλειστό της Ν.Σμύρνης.

Στο ματς του ομίλου, η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και η Πρίμορατς Κότορ ήρθαν ισόπαλες 9-9 στην Κροατία.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-5, 3-1, 3-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μιράλης 3, Κοκκινάκης 2, Θωμάκος 2, Παπαδόγκωνας 2, Μάζης, Μουρίκης

ΒΑΣΑΣ: Ντένες Βάργκα 3, Χοσνιάνσκι 2, Ντάνιελ Βάργκα 2, Κόβατς, Κις, Τάκατς
 
http://www.gazzetta.gr/sport/sport-polo/item/61134-ιστορική-νίκη-για-πανιώνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: