Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Χάπενιγκς στον αγώνα την Κυριακή

Λόγω του εορταστικού κλίματος ενόψει των Χριστουγέννων, η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει προγραμματίσει πολλά και διάφορα χάπενιγκς για την Κυριακή πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καβάλα.

Στο γήπεδο θα βρεθούν οι 50 ξανθιές από το γνωστό show του MEGA «Η εκδίκηση της ξανθιάς», οι οποίες θα μοιράσουν δώρα στους φιλάθλους, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους νεαρούς μαθητές της μαθητικής/αθλητικής εξέδρας, ενώ στο γήπεδο θα εμφανιστεί και ο γνωστός στους φίλους του Πανιωνίου Άγιος Βασίλης που θα ευχηθεί «Καλές Γιορτές» σε όλους τους θεατές.

Σχόλιο: Ούουουουι κυρίες και κύριοι, οφείλετε να παραδεχτείτε φίλοι συμπανιώνιοι αναγνώστες του μπλογκ μου, πως είχα επανηλειμένως αιτηθεί για τσηρ λήντερς, και η διοίκηση με κάποιον τρόπο εισάκουσε επιτέλους τις δεήσεις μου, και μάλιστα σε πιο ξανθό από ότι ονειρεύτηκα αρχικά. Άρε Πανιωνάρα, εκληρώνεις τα όνειρα μου, και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό!!!


Νέα από την ποδοσφαιρική ομάδα

* Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη στο «Απήλιον» σήμερα το πρωί. Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρούπ, ένα με μεσοπιθετικούς και ένα δεύτερο με μεσοαμυντικούς. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν έκανε και σήμερα ατομική προπόνηση υπό την επίβλεψη του Βασίλη Αλεξίου και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα στην αυριανή προπόνηση. Απών από την προπόνηση ήταν και ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ, ο οποίος πήρε άδεια από τον Εμίλιο Φερρέρα και αναχώρησε νωρίτερα για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

* Για αύριο Σάββατο έχει προγραμματισθεί προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 3 μ.μ. Εν συνεχεία η αποστολή του Πανιωνίου θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα.

* Γεύμα προς την ομάδα του Πανιωνίου παρέθεσε η διεύθυνση του γνωστού εστιατορίου «Ιώδιον». Στο γεύμα αυτό παρευρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τσακίρης.


Σχόλιο: Αντί να γίνουνε ενστάσεις για τον Φαμπιάν, τον στείλαμε για πρόωρες διακοπές? Σε τι φυσική κατάσταση θα βρεθεί όταν επιστρέψει? Ελπίζω το γεύμα και το εορταστικό κλίμα, πριν τον αγώνα με την Καβάλα, να μην μας βγουν ξινά, γιατί η χαλάρωση δεν είναι καλό σημάδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: